Frakcionovaný kokosový olej
Zmäkčovadlo s penetračnou textúrou, nemastné a nekomedogénne, užitočné na prípravu olejov a emulzií pre pokožku a telo, ale aj na make-up (kompaktné púdre a mejkap, podkladová báza).

Popis
Detaily produktu
Pripomienky
Bezfarebná olejovitá kvapalina bez zápachu zložená z triglyceridov kyseliny kaprínovej a kaprylovej v kokosovom oleji. Je stabilný voči oxidácii a môže sa bezstarostne zahrievať. Frakcionovaný kokosový olej sa tiež považuje za dobrý vektor pre kozmetické prostriedky rozpustné v tukoch a éterické oleje. Je nekomedogénny a vhodný pre mastnú alebo zmiešanú pleť.
Použitie frakcionovaného kokosového oleja:
- rýchlo sa vstrebávajúce emulzie pre akýkoľvek typ pleti, vrátane mastnej alebo zmiešanej
- oleje a séra so suchou, prenikavou textúrou
- produkty na líčenie (podklad, kompaktný make-up a púdre, rúže)
- výživné vlasové séra
- nalepovacie alebo roll-on dezodoranty
Skladovanie: na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla.
Použitie frakcionovaného kokosového oleja: \ n
- rýchlo sa vstrebávajúce emulzie pre akýkoľvek typ pokožky, vrátane mastnej alebo zmiešanej. \ n
- oleje a séra so suchou, prenikavou, prenikavou textúrou
- výrobky na líčenie (podkladové bázy, make-up a kompaktné púdre, rúže) \ n
- výživné séra pre pokožku
- nalepovacie alebo roll-on dezodoranty \ n
Skladovanie: na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla. " Description_short "
Zmäkčovadlo s penetračnou textúrou, nemastné a nekomedogénne, užitočné na prípravu telových olejov a emulzií, ale aj produktov na líčenie (púdre a kompaktné make-upy). Nadácia). \ n