Hroznový olej - obchod Resana

Postavenie: nový článok

olej

Tweet rozdeliť Google+ Pinterest

Viac informácií

Pôvod a vlastnosti:
Hroznový olej sa získava zo semien hrozna po lisovaní vína a po príslušnom vysušení. Sušené hroznové semená sa lisujú a extrahujú. Surová ropa sa potom rafinuje. Krajinami pôvodu sú najmä Taliansko, Španielsko a Francúzsko.

Použitie:
Hroznový olej je veľmi cenený pre svoje priaznivé zloženie mastných kyselín. Používa sa najmä ako diétny olej a ako základná zložka v olejovej kozmetike.

Ideálne pre starostlivosť pred a po vystavení slnku,
ako masážny olej po kúpeli a saune,
a na starostlivosť o suchú a drsnú pokožku.

Čistý rastlinný olej.

INCI: Olej zo semien Vitis Vinifera

Skladujte v chlade.
Bez rozpúšťadiel, konzervačných látok a ropných tukov (parafíny).