Myrha éterický olej

Akcia platí v rámci dostupného skladu a nie je možné ju kombinovať s inými zľavami.

Myrha éterický olej sa získava z aromatickej živice stromu, ktorý rastie v suchých oblastiach severnej Afriky a na Arabskom polostrove (Jemen a Omán), ale pre starých mudrcov bola myrha stromom edenického pôvodu a evokuje jej pôvodný stav a čistotu. Príbeh pomazania je rovnako starý ako kadidlo.

myrha

Terapeutický a duchovný par excellence je myrhový éterický olej skutočným balzamom na telo, myseľ, dušu a ducha.

Myrha éterický olej sa získava z aromatickej živice stromu, ktorý rastie v suchých oblastiach severnej Afriky a na Arabskom polostrove (Jemen a Omán), ale pre starých mudrcov bola myrha stromom edenického pôvodu a evokuje jej pôvodný stav a čistotu. Príbeh pomazania je rovnako starý ako kadidlo.

Myrha éterický olej je jednou zo zložiek používaných pri príprave myrhového oleja, oleja používaného pri náboženských rituáloch vrátane súčasnosti. Egypťania poznajú a používajú éterický olej z myrhy už viac ako 4 000 rokov, a to ako na prípravu parfumov, tak predovšetkým na pevný parfum Kyphi, zasvätený bohovi Ra, ako aj pre jeho mnohé terapeutické vlastnosti.

Grécki vojaci mali vždy kúsok myrhy, ktorú používali na čistenie rán a na prevenciu ich infekcie. Gréci tiež parfumovali víno myrhovým éterickým olejom.

V Oriente používa ajurvédska a tradičná čínska medicína myrhový olej na liečbu nespočetných chorôb. V starovekom Egypte používali ženy ušľachtilého pôvodu esenciálny olej z myrhy spolu s éterickým olejom z kadidla v omladzovacích maskách.

So špeciálnym parfumom plným erotiky sa éterický olej z myrhy používa v parfumérii, najmä na výrobu orientálnych parfumov, v ktorých zvyšuje zmyselnosť ružovej esencie a obohacuje parfum o jemné, teplé a drevité tóny.

NEMÁ BYŤ zmätený medzi nimi éterické oleje z kadidla, myrhy a myrhy.


Sú to odlišné éterické oleje získané z živíc úplne odlišných stromov

INCENSE - Botanický názov: Boswellia Car

MYRRH - Botanický názov: Styrax Benzoin alebo Tonkinensis

MIR AFRICAN (alebo horký) - Botanický názov: Commimphora Myrrha alebo Molmol

MIR INDIAN - Botanický názov: Commimphora Mukul alebo Guggul

VLASTNOSTI

  • Výnimočné hojenie a regenerácia pokožky
  • Proti starnutiu a proti vráskam, účinný proti starnutiu pokožky
  • Antiseptické, antivírusové,
  • Antiparazitárne, protiplesňové
  • Protizápalové, analgetické a analgetické
  • Tonický a tráviaci balancer
  • Protizápalové a bronchopulmonálne expektorans
  • Tonické a nervové a psychoemočné vyváženie
  • Dezinfekčný prostriedok a osviežovač vzduchu
  • Vyvažovač centrálneho nervového systému
  • Štrukturálny regenerátor tela
  • Čistič, ochranca a stimulant jemných energií
  • Deti: hyperaktivita, enuréza, strach, úzkosť, autizmus, fóbie

odporúčanie

  • Vykonajte test
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Nepoužívať počas tehotenstva a laktácie
  • Nepoužívať pre deti do 6 rokov
  • Nepoužívajte v prípade hypotyreózy
  • Vnútorné použitie len so súhlasom lekára alebo špecialistu na aromaterapiu

  • Desať: 1 - 1,5%
  • Telo: 1,5-2%

  • Živicový éterický olej z botanickej a biochemickej myrhy, získaný úplnou destiláciou vo vodnej pare, zo živice získanej z divo žijúcich oblastí

100% čistý - nezriedený v rastlinnom oleji alebo zmiešaný s olejmi s podobnými vlastnosťami
100% prírodné - nedenaturovaný syntetickými molekulami
100% integrál - nefarbený, neodistený, neopravený, nefrakcionovaný

  • Prírodné rastliny, ktoré môžu spôsobovať alergie: žiadne (špecifikácia podľa dodatku č. 7 k európskej smernici o kozmetike/ES 15/2003)
  • Názov: Commimphora myrrha, mir amar
  • Vyrobené v: Somálsku
  • Dovážané do EÚ: Francúzsko

ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI

  • Vzhľad: baskický
  • Farba: svetlo žltá jantárová
  • Vôňa: teplá, jemne drevitá a živicová
  • Použitie: kozmetika, aromaterapia

Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom.

Prezentácia: fľaša z tmavého skla, vybavená kvapkadlom, 5 ml.

VEDELI STE, ŽE ?
Štúdie publikované v prestížnom časopise Food and Chemical Toxicology odhalili silné antioxidačné vlastnosti, vďaka ktorým éterický olej z myrhy chráni pečeň pred otravou olovom.

Kompletná destilácia je kompletný destilačný proces, po ktorom nasleduje druhá alebo tretia destilácia, čím sa zabezpečí éterický olej s maximálnou koncentráciou aktívnych látok. Éterické oleje je možné získať úplnou destiláciou, prvou destiláciou, druhou destiláciou, treťou destiláciou, výsledkom čoho sú éterické oleje rôznych kvalít, ktorých účinné látky klesajú, keď je rastlina alebo jej zložka podrobená niekoľkým destiláciám.

Informácie na tomto webe sú poskytované iba na informačné účely a nemožno ich považovať za lekárske informácie. Vlastnosti, odporúčania a spôsoby ich použitia sú získané z referenčných zdrojov a potvrdené štúdiami a pozorovaniami vo vedeckom prostredí, avšak nemôžu v žiadnej podobe prevziať zodpovednosť. Pokiaľ ide o lekárske použitie, obráťte sa na špecialistu

Myrha éterický olej je jednou zo zložiek používaných pri príprave myrhového oleja, oleja používaného pri náboženských rituáloch vrátane súčasnosti. Egypťania poznajú a používajú éterický olej z myrhy už viac ako 4 000 rokov, a to ako na prípravu parfumov, tak predovšetkým na pevný parfum Kyphi, zasvätený bohovi Ra, ako aj pre jeho mnohé terapeutické vlastnosti. \ n

Grécki vojaci mali vždy kúsok myrhy, ktorú si používali na čistenie rán a na prevenciu ich infekcie. Gréci tiež parfumovali víno myrhovým éterickým olejom. \ n

V Oriente používa ajurvédska a tradičná čínska medicína myrhový olej na liečbu nespočetných chorôb. V starom Egypte ženy ušľachtilého pôvodu používali éterický olej z myrhy v spojení s éterickým olejom z kadidla a omladzujúcich masiek. \ n

So špeciálnym parfémom plným erotiky sa éterický olej z myrhy používa v parfumérii, najmä na výrobu orientálnych parfumov, v ktorých zvyšuje zmyselnosť ružovej esencie a obohacuje parfum o jemné, teplé a drevité tóny.
\ u00a0 \ n

\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 NESMIE BYŤ ZMIEŠANÁ medzi nimi éterické oleje z kadidla, myrhy a myrhy. \ n


u u aa \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 úplne odlišné stromy \ n

\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0a TAMAIE - Botanický názov: Boswellia Car

\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0a SMIRNA \ u00a0- Botanický názov: Styrax Benzoin alebo Tonkinensis \ n

\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0a MIR \ u00a0AFRICAN \ u00a0 (alebo horký) - \ u00a0Botanický názov: Commimphora Myrrha alebo Molmol \ n

\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0a MIR INDIAN \ u00a0 - Botanický názov: Commimphora Mukul alebo Guggul \ n

VLASTNOSTI \ n

  • Výnimočné hojenie a regenerácia pokožky \ n
  • Proti starnutiu a proti vráskam, účinný proti starnutiu pokožky \ n
  • Antiseptické, antivírusové, \ n
  • Antiparazitikum, protiplesňové \ n
  • Protizápalové, analgetické a analgetické \ n
  • Tonický a tráviaci balancer \ n
  • Protizápalové a bronchopulmonálne expektorans \ n
  • Tonické a nervové a psychoemočné vyváženie \ n
  • Dezinfekčný prostriedok a osviežovač vzduchu \ n
  • Rovnováha centrálneho nervového systému \ n
  • Štrukturálny regenerátor organizmu \ n
  • Čistič, ochranca a stimulant jemných energií \ n
  • Deti: hyperaktivita, enuréza, strach, úzkosť, autizmus, fóbie \ n

BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA \ n

  • Vykonajte test \ n
  • Uchovávajte mimo dosahu detí \ n
  • Nepoužívať počas tehotenstva a laktácie \ n
  • Nepoužívať pre deti do 6 rokov \ n
  • Nepoužívať v prípade hypotyreózy \ n
  • Vnútorné použitie len so súhlasom lekára alebo špecialistu na aromaterapiu \ n

DÁVKOVANIE \ n

  • Desať: \ u00a01 - 1,5% \ n
  • Spoločnosť: \ u00a01,5-2% \ n

ZLOŽENIE \ n

    Esenciálny olej z botanickej a biochemickej myrhy definovaný, získaný úplnou destiláciou vo vodnej pare, zo živice zozbieranej z divo žijúcich oblastí \ n

100% čistý - neriedený v rastlinnom oleji alebo zmiešaný s olejmi s podobnými vlastnosťami
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% prírodné - neprirodzené so syntetickými molekulami
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% úplne nefarbený, nerozpustený, neopravený, nefrakcionovaný \ n

  • Prírodné zdroje rastlín, ktoré môžu spôsobovať alergie: Žiadne (špecifikácia podľa dodatku č. 7 k európskej smernici o kozmetike \/ES 15 \/2003) \ n
  • Názov: Commimphora myrrha, mir amar \ n
  • Vyrobené v: Somálsku \ n
  • Importované do EÚ: Francúzsko \ n

ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI \ n

  • Vzhľad: baskičtina \ n
  • Farba: svetlo žltá jantárová \ n
  • Vôňa: teplá, jemne drevitá a živicová \ n
  • Použitie: kozmetika, aromaterapia \ u00a0 \ n

Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom.
\ u00a0
Prezentácia: fľaša z tmavého skla, vybavená kvapkadlom, \ u00a05 ml.
\ n

VEDELI STE, ŽE ?
Štúdie publikované v prestížnom časopise Food and Chemical Toxicology odhalili silné antioxidačné vlastnosti, vďaka ktorým éterický olej z myrhy chráni pečeň pred otravou olovom. \ n