100% prírodný ricínový olej, lisovaný za studena - prírodné rastlinné oleje

olej

ricínový

ricínový

ricínový

Ricínový olej si milióny ľudí vyberajú pre svoju schopnosť skrášľovať vlasy a pokožku. Používa sa v maskách a šampónoch, účinne posilňuje vlasy vrátane obočia a mihalníc, účinne hydratuje a má špeciálne upokojujúce, hojivé a liečivé účinky. Jeho sláva je vďaka jeho schopnosti zastaviť vypadávanie vlasov, je pravdepodobne najúčinnejším olejom pre a husté a zdravé vlasy.

DODÁVKA 24/48 hodín

Doprava zdarma pre objednávky> 200 lei

ricínový

SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ

Vyše 2 000 recenzií 5 ⭐

lisovaný

neriedený

100% čisté výrobky, lisované za studena, neriedené

ricínový

POMÁHAJME SPOLU 💝

Oleya daruje 20% z dane z príjmu na pomoc autizmu

Hovorí sa, že Ricínový olej používala ju na spevnenie vlasov, nechtov a mihalníc samotná Kleopatra. Pre svoje pozoruhodné výhody pre vlasy sa používa na komplexné ošetrenie vlasov, efektívne, s rýchlymi účinkami. Ricínový olej tzabraňuje rozvoju baktérií na pokožke, lieči choroby Páči sa mi to akné, hnedé škvrny, jeho dermatitída plesňové infekcie .

Názov (INCI): Ricinus communis

Spôsob získania: lisovanie za studena

Kvalita: 100% prírodný, lisovaný za studena, bez chemických úprav, vysoko kvalitný ricínový olej.

Dôslednosť: vysoká viskozita

Farba: bielo-bledá

Zloženie: kyselina olejová (omega-9), kyselina linolová (omega-3), kyselina stearová, kyselina palmitová

Absorpcia: pomaly

Vôňa: neutrálny

Pôvod:

Skladovanie: miesto mimo dosahu svetla a tepla, suché, odporúčané do 25 stupňov C.

Prezentácia: v sklenenej nádobe, hnedá

Terapeutické vlastnosti: zvlhčovací a dispergačný prostriedok v prípade pigmentov, antibakteriálny, upokojujúci, šetrne hojivý, nekomedogénny, odolný voči oxidácii.

Ricínový olej na pokožku

  • Hĺbkovo hydratuje pokožku
  • Preniká hlboko do tkaniva a zvyšuje syntézu kolagénu v bunkách
  • Časté nanášanie zanechá pokožku zamatovo hebkú a spomalí starnutie buniek
  • Podporuje regeneráciu buniek
  • Zjemňuje škvrny na pokožke (starecké škvrny, akné, tehotenstvo)
  • Upokojuje podráždenie a svrbenie
  • Upokojuje a lieči poškodenú pokožku (strie).
  • Odstraňuje trhliny a praskliny v kožnom tkanive

Ricínový olej na vlasy

  • Posilňuje korienok vlasov
  • Zabraňuje predčasnému bieleniu
  • Ricínový olej pomáha pestovať mihalnice, obočie a vlasy
  • Poskytuje lesk a zvlhčuje vlasy
  • Posilňuje nechty
  • Používa sa v kombinácii s rastlinnými alebo éterickými olejmi vo forme krémov, krémov, mastí, sér na tvár a telo
  • Spoľahlivá prísada do séra na riasy a obočie, pomáha rastu vlasov Ideálna na krémy a pleťové vody na opravu suchej pokožky
  • Aplikuje sa v čistom stave alebo sa kombinuje s éterickými olejmi na spevnenie nechtov a zvlhčenie nechtovej kožičky
  • Ideálne pre masáže tela a tváre, na zvlhčenie pokožky dekoltu a krku
  • Môže byť použitý pri príprave emulzií, krémov, čistiacich a telových mliek, nočných sér, masáží
  • Výnimočné pre vlasy, pridané do masiek, krémov a sér na vlasy, šampónov, kondicionérov
  • Ricínový olej spolu s bergamotovým olejom, citrónovým olejom, neemovým olejom a olejom Kukui môžu liečiť akné a škvrny po akné
  • Pre efekt liečenie Ricínový olej je možné kombinovať s rakytníkovým olejom, neemovým olejom, tamanu olejom alebo kadidlovým olejom
  • Popraskané päty a pery môžu byť ošetrené ricínovým olejom spolu s kokosovým olejom, tamanu olejom, avokádom alebo mandľami
  • ukončenie strata vlasov je možné vyrobiť pomocou séra na vlasy a pokožku hlavy s ricínovým olejom, olejom z čierneho korenia, grapefruitovým olejom a konopným olejom
  • Ak dôjde k podráždeniu, odporúča sa prestať nanášať na pokožku
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Nepoužívajte vnútorne
  • Použitie sa neodporúča deťom do 3 rokov
  • Na identifikáciu možných alergií sa odporúča aplikovať prvýkrát na pokožku v oblasti lakťov
  • Ricínový olej ťažko zatuchol

* Opatrne! Terapeutické vlastnosti a použitie výrobkov Oleya sú založené na vedeckých informáciách v literatúre, v publikáciách, v akademickom výskume vo fytoterapii a aromaterapii, v knihách o chémii-kozmetike a v dokumentácii bezpečnosti dodávateľa v súlade s európskou legislatívou v oblasti kozmetika. Aj keď sú tieto informácie založené na spoľahlivých zdrojoch, nemali by sa považovať za recepty a lekárske pokyny poskytované špecializovanými osobami a nijakým spôsobom nepreberajú zodpovednosť.