Esenciálny olej Jasmine grandiflorum

Akcia platí v rámci dostupného skladu a nie je možné ju kombinovať s inými zľavami.

Jazmín Grandiflorum, ktorý sa tiež nazýva kráľovský jazmín, sa spolu s ružou a orchideou považujú za kráľovné parfumov. Aj keď jazmín pochádza z Egypta, pestuje sa v celej Indii a v Oriente sa po celé storočia považuje za symbol ženskej krásy a zmyselnosti.

grandiflorum

Ale okrem omamnej, zmyselnej a bezkonkurenčnej vône má éterický olej jazmín grandiflorum nespočetné množstvo ďalších kozmetických a terapeutických vlastností.

Esenciálny olej Jasmine grandiflorum je rovnako slávny ako nádherná kvetina, z ktorej sa získava. Vďaka krehkosti kvetov sa éterický olej z jazmínu grandiflorum získava špeciálnym spôsobom.

Jazmín Grandiflorum, ktorý sa tiež nazýva kráľovský jazmín, sa spolu s ružou a orchideou považujú za kráľovné parfumov. Aj keď jazmín pochádza z Egypta, pestuje sa v celej Indii a v Oriente sa po celé storočia považuje za symbol ženskej krásy a zmyselnosti.

Kama, boh lásky k indiánom, miluje šípy so šípkami zdobenými jazmínovými kvetmi. Kleopatra, slávna egyptská kráľovná, parfumovaná éterickým olejom jasmín grandiflorum, závojmi, hodvábmi, brokátmi, ktoré zdobili interiéry palácov.

Vzácna a veľmi drahá esencia, aby sa získalo 1 kg jazmínového éterického oleja grandiflorum, sa používa 1 000 kg kvetov, nevyhnutne čerstvých, je výsadou veľkých parfumérskych domov.

Ale okrem omamnej, zmyselnej a bezkonkurenčnej vône má éterický olej jazmín grandiflorum nespočetné množstvo ďalších kozmetických a terapeutických vlastností.

VLASTNOSTI

  • Parfém, jedna z najoceňovanejších esencií v parfumérii
  • Regeneračný, zvlhčujúci, upokojujúci, zvláčňujúci krém
  • Sedatívny a relaxačný nervový systém
  • Stimulant a všeobecné tonikum
  • Emenagóg, antispazdomický
  • Expektorans
  • Sexuálne a afrodiziakálne tonikum

odporúčanie

  • Suchá, podráždená, starnúca pokožka
  • Problémová pokožka, dermatitída, dermatózy, pupienky
  • Asténia, apatia, nestabilný nervový systém, nespavosť
  • Úzkosť, depresia, emočný šok, panika
  • Nervové napätie, svalové kŕče, neuralgia svalov a kĺbov, kŕče
  • Predmenštruačný syndróm, bolesť maternice
  • Nervový kašeľ, spazmodický, poruchy horných dýchacích ciest
  • Čuchová terapia v kombinácii s inými éterickými olejmi
  • Frigidita, impotencia

  • Pokožka a vlasy - 0,2 - 1,5%
  • Telo: 0,2-2%

  • Vykonajte test
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Veľmi lákavé, nespotrebovať príliš veľa, môže spôsobiť migrénu
  • Nepoužívajte počas tehotenstva
  • Nepoužívajte pre veľmi malé deti
  • VONKAJŠIE POUŽITIE

  • Botanicky a biochemicky definované éterický olej z jazmínu Grandiflorum, získaný z čerstvých kvetov jazmínu metódou absolútnej extrakcie na alkohol, odparenia alkoholu a koncentrácie extraktu.
  • Prírodné zlúčeniny, ktoré môžu spôsobovať alergie: linalool, eugenol, benzylalkohol (špecifikácia podľa dodatku č. 7 Európskej smernice o kozmetických výrobkoch/ES 15/2003)
  • Názov: Jasmin Grandiflorum, Jasmin Officinalis
  • Produkt: India
  • Dovážané do EÚ: Francúzsko

ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI

  • Vzhľad: číra, mobilná tekutina
  • Farba: tmavo žlto-tmavo oranžová
  • Vôňa: intenzívna kvetinová, opojná, vytrvalá, teplá a púdrová
  • Použitie: kozmetika, aromaterapia, parfuméria


Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom.

ABSOLÚTNA ŤAŽBA. Niektoré kvety alebo rastliny, časti rastlín, sú veľmi jemné a nepodporujú destiláciu vodnou parou, alebo ak nie sú touto metódou optimálne extrahované účinné látky. Pri nich sa používa metóda absolútnej extrakcie, ktorá spočíva v extrakcii v prchavom rozpúšťadle alebo alkohole, po ktorej nasleduje koncentrácia esencie a odparenie alkoholu. Esenciálny olej si tak zachováva všetky vlastnosti a vôňu rastliny.

Informácie na tomto webe sú poskytované iba na informačné účely a nemožno ich považovať za lekárske informácie. Vlastnosti, odporúčania a spôsoby ich použitia sú získané z referenčných zdrojov a potvrdené štúdiami a pozorovaniami vo vedeckom prostredí, avšak nemôžu v žiadnej podobe prevziať zodpovednosť. Pokiaľ ide o lekárske použitie, obráťte sa na špecialistu.

Jazmín Grandiflorum, ktorý sa tiež nazýva kráľovský jazmín, sa spolu s ružou a orchideou považujú za kráľovné parfumov. Aj keď jazmín pochádza z Egypta, pestuje sa v celej Indii a v Oriente sa po celé storočia považuje za symbol ženskej krásy a zmyselnosti. \ n

Kama, boh lásky k indiánom, miluje šípy so šípkami zdobenými jazmínovými kvetmi. Kleopatra, slávna egyptská kráľovná, parfumovaná éterickým olejom z jazmínu grandiflorum, závojmi, hodvábmi, brokátmi, ktoré zdobili interiéry palácov. \ n

Vzácna a veľmi drahá esencia, aby sa získalo 1 kg jazmínového éterického oleja grandiflorum a spotrebovalo sa 1 000 kg kvetov, nevyhnutne čerstvých, je výsadou veľkých parfumérskych domov. \ n

Ale okrem omamnej, zmyselnej a neporovnateľnej vône má éterický olej z jazmínu grandiflorum nespočetné množstvo ďalších kozmetických a terapeutických vlastností. \ n

VLASTNOSTI \ n

  • Parfém, jedna z najoceňovanejších esencií v parfumérii \ n
  • Regeneračný, zvlhčujúci, upokojujúci prostriedok zmäkčujúci pokožku \ n
  • Sedatívny a relaxačný nervový systém \ n
  • Stimulant a všeobecné tonikum \ n
  • Emenagog, antispazdomický \ n
  • Expektorant \ n
  • Sexuálne a afrodiziakálne tonikum \ n

ODPORÚČANIA \ n

  • Suchá, podráždená, starnúca pokožka \ n
  • Problémová pokožka, dermatitída, dermatózy, pupienky \ n
  • Asténia, apatia, nestabilný nervový systém, nespavosť \ n
  • Úzkosť, depresia, emočný šok, panika \ n
  • Napätie nervov, svalové kŕče, neuralgia svalov a kĺbov, kŕče \ n
  • Predmenštruačný syndróm, bolesť maternice \ n
  • Nervový kašeľ, spazmodický, poruchy horných dýchacích ciest \ n
  • Olfaktoterapia v kombinácii s inými éterickými olejmi \ n
  • Frigidita, impotencia \ n

DÁVKOVANIE \ n

  • Koža a vlasy - 0,2 - 1,5% \ u00a0 \ n
  • Telo: 0,2 - 2% \ n

BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA \ n

  • Vykonajte test \ n
  • Uchovávajte mimo dosahu detí \ n
  • Veľmi lákavé, nespotrebovať príliš veľa, môže spôsobiť migrénu
  • Nepoužívajte počas tehotenstva \ u00a0 \ n
  • Nepoužívajte pre veľmi malé deti \ n
  • VONKAJŠIE POUŽITIE \ n

ZLOŽENIE \ n

  • Botanicky a biochemicky definované éterický olej z jazmínu Grandiflorum, získaný z čerstvých kvetov jazmínu metódou absolútnej extrakcie alkoholu, odparovania alkoholu a koncentrácie extraktu \ n
  • Prírodné zlúčeniny, ktoré môžu spôsobovať alergie: linalool, eugenol, benzylalkohol (špecifikácia podľa zmeny a doplnenia č. 7 Európskej smernice o kozmetických výrobkoch \/ES 15 \/2003) \ n
  • Názov: Jasmin Grandiflorum, Jasmin Officinalis \ n
  • Produkt: \ u00a0India \ n
  • Importované do EÚ: Francúzsko \ n

ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI \ n

  • Vzhľad: číra, mobilná tekutina \ n
  • Farba: tmavo žlto-tmavo oranžová \ n
  • Vôňa: intenzívna kvetinová, opojná, vytrvalá, teplá a púdrová \ n
  • Použitie: kozmetika, aromaterapia, parfuméria \ n


Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom. \ n