Vitamín E olej je nový super produkt proti vráskam
Olej z vitamínu E zabraňuje vráskam

Ak chcete vidieť tento externý obsah, musíte súhlasiť s cookies
Prijmite všetky súbory cookie
Oleje na tvár sa nedávno vyvinuli z lízanky kozmetického priemyslu na super produkt - vrátane hypéz a trendov. Niekto by mohol tušiť, že nápady na nové ingrediencie čoskoro dôjdu, ale možnosti ani zďaleka nie sú vyčerpané. Obzvlášť populárne: Pleťový olej s vitamínom E - pôsobí proti miernym poruchám pigmentácie, zlým vplyvom prostredia a vráskam!
Ak chcete vidieť tento externý obsah, musíte súhlasiť s cookies
Prijmite všetky súbory cookie
V čom je obsiahnutý vitamín E?
Vitamín E je látka, ktorú si telo nedokáže samo vyrobiť, a nachádza sa v potravinách, ako je avokádo, paprika a olivový olej. Vitamín je už obsiahnutý vo viacerých výrobkoch starostlivosti o pleť, ako by ste si mysleli. Iba teraz a používa sa ako hlavná zložka v olejoch a sérach.
Aké výhody má olej z vitamínu E pre pokožku?
Ako antioxidant funguje vitamín E predovšetkým proti poškodeniu pokožky spôsobenému vplyvmi prostredia. Patrí sem UV žiarenie a voľné radikály, ktoré sa prejavujú jemnými linkami, vráskami a poruchami pigmentácie. Vysoké dávky pomáhajú pôsobiť proti existujúcim zápalom a stresom na pokožke a chránia bariéru pokožky. Výsledok: žiarivá pokožka s vysokým obsahom vlhkosti a menším počtom vrások.
Ako používať olej z vitamínu E.?
Vitamín E je na jednej strane dostupný ako čistý olej, na druhej strane je zložkou mnohých ďalších kozmetických výrobkov. Správna voľba vždy závisí od individuálnych potrieb. Čisté oleje sú obzvlášť vhodné ako starostlivosť o energiu na noc, na deň alebo v kombinácii s make-upom potrebujete ľahšie výrobky, ktoré nezanechávajú mastnú vrstvu na tvári.
Ak chcete vidieť tento externý obsah, musíte súhlasiť s cookies
Prijmite všetky súbory cookie
Upozornenie: Pri používaní oleja z vitamínu E by ste to mali mať na pamäti
Výrobky s vitamínom E sú veľmi priateľské k pokožke a sú vhodné pre mnoho druhov - iba ľudia, ktorí sú veľmi náchylní na akné alebo majú veľmi citlivú pokožku, by mali byť s účinnou látkou opatrní a postupovať pomaly. Pri používaní je tiež dôležitý jeden detail: olej nemôže byť absorbovaný pokožkou, ak príde do styku s vodou alebo produktmi obsahujúcimi vodu. Pred aplikáciou by ste preto mali tvár vždy dobre vysušiť.