100% čistý éterický olej z mrkvy - čisté éterické oleje

éterický

mrkvy

čisté

mrkvy

Chcem byť informovaný, keď sa vráti na sklad

Ak existuje magický vzorec pre sérum „Mládež bez staroby”, Jednou zo zložiek je určite Mrkvový éterický olej. Sláva tohto oleja je spôsobená jeho schopnosťami regenerátor, vráska a antipigmentare. Skrášľuje zrelú pleť, citlivý, zmiešané, suché, s výraznými vráskami alebo vekom. PODPORUJE regenerácia buniek, revitalizuje starnúca pokožka, oneskoruje výskyt vrások, Zmäkčuje starecké škvrny alebo slnko.

DODÁVKA 24/48 hodín

Doprava zdarma pre objednávky> 200 lei

čisté

SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ

Vyše 2 000 recenzií 5 ⭐

čistý

neriedený

100% čisté výrobky, lisované za studena, neriedené

POMÁHAJME SPOLU 💝

Oleya daruje 20% z dane z príjmu na pomoc autizmu

Esenciálny olej z mrkvy Oleya sa získava parnou destiláciou semien mrkvy.

Mrkva má svoj pôvod na území, ktoré dnes okupuje Afganistan, kde sa pestuje takmer 5 tisíc rokov. Do Európy sa dostal neskoro, okolo 18. storočia.

V kozmetike sa kvôli svojim bohatým obsahom karotolu odporúča pre svoje schopnosti regenerátor, vráska, z omladenie.

Názov (INCI): Daucus carota

Metóda extrakcie: parná destilácia

Kvalita: 100% prírodný, 100% čistý, bez chemického ošetrenia, neriedený, vysoko kvalitný éterický olej z mrkvy.

Dôslednosť: nízka viskozita

Farba: žltá

Absorpcia: nízka

Vôňa: sladká, korenistá vôňa

Krajina pôvodu: UK

Skladovanie: miesto mimo dosahu svetla, sucha, pri teplotách nižších ako 25 stupňov C.

Prezentácia: nádoba z hnedého skla.

Terapeutické vlastnosti: účinný proti vráskam, regeneračný, tonizujúci, revitalizačný, repertoár

Dobre sa kombinuje s: Bergamotový éterický olej, čierne korenie, céder, rímsky harmanček, škorica, klinčeky, kadidlo, pelargónia, grapefruit, levanduľa, citrón, mandarínka, ružové drevo

Esenciálny olej z mrkvy pre pokožku

  • Vhodný pre akýkoľvek typ pleti
  • Výnimočný protivráskový
  • Ideálne pre bledá koža, unavený
  • Odporúča sa pre pokožku ružovky
  • Omladiť starnúca pokožka
  • Podporuje vývoj nových buniek
  • Obnovuje mladistvý vzhľad pokožky ovplyvnenej únavou, znečistením alebo slnkom
  • Ideálne pre prípad jazva po akné
  • Odporúča sa pre depigmentovanú pokožku

Esenciálny olej z mrkvy pre telo

  • Regeneruje pokožku postihnutú ekzémami, psoriázou
  • Opravuje popraskanú pokožku
  • Prospešné pre suchú pokožku rúk
  • Účinné na masáže celulitída
  • Odporúča sa na ošetrenie vredov a abscesov
  • Účinné protiplesňové a antibakteriálne
  • Odporúča sa ako masáž aplikovaná po telocvični, fyzická námaha
  • Účinné v prípade mykóz
  • Štúdie ukazujú, že tento olej má priaznivé účinky proti akútnej myeloidnej leukémii
  • Bojuje proti vývoju rakovinových buniek kože
  • Zabalený do krémov má UV ochranný účinok
  • Pomáha zabrániť zhoršeniu stavu kožných buniek

Esenciálny olej z mrkvy pre vlasy

  • Zabraňuje vzhľadu bielych chĺpkov
  • Odporúča sa pri kúrach na vypadávanie vlasov

Esenciálny olej z mrkvy pre obehový systém

  • Účinný pri liečbe celulitídy a oranžovej pleti
  • Stimuluje sekrečnú funkciu hormónov, žalúdočných štiav, žlče alebo enzýmov

Esenciálny olej z mrkvy pre tráviaci systém

Esenciálny olej z mrkvy proti bolesti

  • Ako prevencia výskytu ppo akné možno kombinovať s rakytníkovým olejom, olejom z granátového jablka a olejom z avokáda + AHA alebo citrónovým olejom
  • Zrelé pleťové sérum starnuté s arganovým olejom, mrkvovým olejom, olejom z granátového jablka, kadidlovým olejom a ružovým olejom
  • Zrelá hlinená maska ​​s ružovým ílom, mrkvovým olejom, vitamínom C, kyselinou hyalurónovou, medom a ružovou vodou
  • Na psoriázu, mrkvový olej, avokádové maslo, bambucké maslo, konopný olej
  • Pleťová maska ​​z kupperózy, jojobový olej, gél z aloe vera
  • Sérum pre cuperozická pokožka - voda Neroli, vitamín C, kyselina hyalurónová, jojobový olej a rakytníkový olej
  • Maska pre mastnú pleť s Mrkvový olej, kardamónový olej, zelená hlina a mäta
  • Na popraskanú pokožku päty spojenú s mandľovým maslom, bambuckým maslom, konopným olejom a mrkvovým olejom
  • Omladiť starnúca pokožka Spojené s Rakytníkový olej, arganový olej, AHA, citrónový olej
  • Odporúča sa používať olej v lokálnych aplikáciách, v zriedení asi 0,5 - 2%.
  • Používajte výhradne externé a zriedené rastlinným olejom
  • Kontraindikované v tehotenstve
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • Nepoužívajte nezriedený na pokožku
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Nepoužívajte vnútorne
  • Na identifikáciu možných alergií sa odporúča aplikovať prvýkrát na pokožku v oblasti lakťov

* Opatrne! Terapeutické vlastnosti a použitie výrobkov Oleya sú založené na vedeckých informáciách v literatúre, v publikáciách, v akademickom výskume vo fytoterapii a aromaterapii, v knihách o chémii-kozmetike a v dokumentácii bezpečnosti dodávateľa v súlade s európskou legislatívou v oblasti kozmetika. Aj keď sú tieto informácie založené na spoľahlivých zdrojoch, nemali by sa považovať za recepty a lekárske pokyny poskytované špecializovanými osobami a nijakým spôsobom nepreberajú zodpovednosť.