100% čistý citrónový éterický olej - éterické oleje




Ak jednoducho neznesiete citrusovú vôňu, potom je to citrónový olej tvoj nový priateľ. Privíta vás jasná a povzbudzujúca aróma, ktorá inšpiruje pozitívne myslenie. Citrónový éterický olej má silné vlastnosti proti akné a proti celulitíde. Je to účinný prostriedok na liečbu mnohých kožných ochorení, ako sú hnedé škvrny, opary, mastná pokožka, bradavice, porezanie a rany. Šírenie v miestnosti je účinným liekom na astmu, chrípku, infekcie hrdla a zápaly prínosových dutín. Mimoriadny prírodný čistiaci prostriedok, ideálny na sanitáciu, čistenie a osvieženie domácnosti.
DODÁVKA 24/48 hodín
Doprava zdarma pre objednávky> 200 lei

SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ
Vyše 2 000 recenzií 5 ⭐

neriedený
100% čisté výrobky, lisované za studena, neriedené

POMÁHAJME SPOLU 💝
Oleya daruje 20% z dane z príjmu na pomoc autizmu
Rastlina citróna pôvodom z Indie má biele kvety a do Európy ju prvýkrát priniesli v staroveku. V Indii je vďaka svojim vlastnostiam široko používaný antiseptikum, hlavne ako protijed na rozne jedy. Prvé pestovanie citrónu v Európe sa uskutočnilo v Janove v 15. storočí a v Amerike ho získal Kolumbus.
Úroveň vitamínu C v citrónovom oleji je vysoká, preto má rôzne liečivé vlastnosti, medzi ktorými má aj efekt proti akné, tonikum, vrásky, tonizujúce, protizápalové, antiseptické.
Jeho jedinečné vlastnosti prispievajú k prestať krvácať, liek na ovčie kiahne, zmiernenie chorôb reumatické a artritída . Aplikovaný v kombinácii s inými prírodnými olejmi, zosvetľuje pokožku, bojuje s mastnou pokožkou náchylnou na akné a pomáha telu bojovať proti infekciám.
Pomáha tonikum a svieža vôňa oslobodenie mysle, zahnať zmätok, otvára srdce krásnym pocitom.
Názov (INCI): Citrus limonium
Spôsob získania: lisovanie ovocnej kôry za studena
Kvalita: 100% prírodný, 100% čistý, bez chemických úprav, vysoko kvalitný citrónový éterický olej.
Konzistencia: nízka viskozita
Farba: bledá žltá
Zloženie: limonen, alfa-pinen, beta-pinen, gamma-terminen, geranial, sabinene.
Vôňa: ovocný, svieži, citrusový, chladný
Absorpcia: rýchly
Krajina pôvodu: Taliansko
Skladovanie: umiestnite mimo dosahu svetla, sucha, najlepšie medzi 5 - 25 stupňov C, v sklenenej fľaši, citlivej na UV žiarenie
Prezentácia: nádoba z hnedého skla
Terapeutické vlastnosti: baktericídne, hemostatické, antiseptické, antimikrobiálne, sťahujúce, antireumatické, antipyretické, detoxikačné a tonikum všeobecne.
Citrónový éterický olej pre pokožku
- Efektívne proti akné, mastná pokožka
- Účinné tonikum
- Výhodné pre zrelá pokožka a starecké škvrny
- Reguluje vylučovanie mazu
- Odporúča sa pre pokožku s pigmentovými škvrnami
Citrónový éterický olej pre telo
- Odstráni bradavice, aplikuje sa priamo
- Účinný pri anticelulitídnych masážach
- Ideálne na krehké nechty
- Zlepšuje trávenie (brušná masáž zriedená olejom z hroznových jadier)
- Stimuluje cirkuláciu, odporúčané v obehové zlyhanie
- Účinné na abscesy a opary
- Dzhoršuje rezné rany
- Stimuluje lymfatický systém
- Používa sa pri masážach tela a má chladivý účinok
Citrónový éterický olej pre nervový systém
- Vyvažuje a oslobodzuje myseľ
- Zvyšuje koncentráciu
- Zbavte sa depresie
- Zbavte sa neprehľadných štátov
Citrónový éterický olej pre obehový systém
- Odporúča sa pre prípad hemoroidy a kŕčové žily
- Zastaví krvácanie z rany
- Stimuluje periférny obeh
- Ideálne vo formuláciách pre artritída, reumatizmus
Citrónový éterický olej pre dýchací systém
Citrónový éterický olej pre svaly a kĺby
Citrónový éterický olej pre domácnosť
- Vynikajúci dezinfekčný prostriedok a igenizant
- Odstrániť značkovacie škvrny na stenách .
- Pridajte niekoľko kvapiek do vrecka vysávača alebo do práčky.
- Postrek a postrek na odstránenie hmyzu
- Esenciálne oleje sa pridávajú vždy na konci prípravy krémov, pleťových vôd, emulzií, mastí. V prípade tých, ktoré sa pripravujú horúce, sa pridáva až po ochladení
- Účinná zložka použitá iba rozpustená v rastlinných olejoch a kombinovaná s éterickými olejmi pri relaxačných masážach, až zahnať úzkosť a rovnováhu
- Prísada, ktorú je možné pridávať do krémov, sér, pleťových vôd, mastí, emulzií, tonerov, gélov, čistiacich prostriedkov, kondicionérov, masiek a šampónov.
- Môže sa veľmi opatrne používať priamo na bradavice alebo opary
- Prísada, ktorú je možné zapracovať do krémov proti celulitíde, stimuluje cirkuláciu a môžu byť spojené s grapefruitovým olejom, olejom z čierneho korenia, rakytníkovým olejom a základným olejom, napr. Jojobový olej
- Ideálne v zložení čistiacich prostriedkov, gélov, krémov a sér na pleť s akné a na nedokonalosti s olejom z čajovníka, olejom Kukui, olejom Neem a Hroznový olej(základový olej)
- Veľmi často sa používa v upratovanie a osvieženie domácnosti spolu s grapefruitovým olejom, olejom z čajovníkového oleja a levanduľovým olejom alebo citrónovým olejom je možné použiť pri masážach tela a tváre, pri masážach a kozmetických ošetreniach
- Môže sa tiež použiť v aromaterapii, inhaláciách a odparovačoch
- Olej sa odporúča používať v miestnych aplikáciách, v zriedení cca 0,5 - 2%.
- Nepite
- Nepodávať vnútorne
- Ak použijete produkt na zloženie krému/mlieka, nevystavujte sa bezprostredne po použití slnku. Doporučené obdobie po použití - 6 - 12 h. Fotosenzibilizujúci účinok, na pokožke sa môžu objaviť škvrny.
- Nepoužívajte priamo na pokožku, s výnimkou bradavíc a oparov
- Maximálne riedenie pre deti 1%
- Ak dôjde k podráždeniu, odporúča sa prestať nanášať na pokožku
- Nemali by ho používať osoby s citlivou pokožkou ani pred pobytom na slnku
- Vo vode na kúpanie nie viac ako 3 zriedené kvapky
- Na identifikáciu možných alergií sa odporúča aplikovať prvýkrát na pokožku v oblasti lakťov
* Opatrne! Terapeutické vlastnosti a použitie výrobkov Oleya sú založené na vedeckých informáciách v literatúre, v publikáciách, v akademickom výskume vo fytoterapii a aromaterapii, v knihách o chémii-kozmetike a v dokumentácii bezpečnosti dodávateľa v súlade s európskou legislatívou v oblasti kozmetika. Aj keď sú tieto informácie založené na spoľahlivých zdrojoch, nemali by sa považovať za recepty a lekárske pokyny poskytované špecializovanými osobami a nijakým spôsobom nepreberajú zodpovednosť.