Extra panenský neemový olej, antiparazitický olej
PARAZICID, INSECTICID, ANTIFUNGICKÝ, ANTIBAKTERIÁLNY, ANTIACARIAN, olej bio neem je originálny a prekvapivý olej. V ajurvédskej medicíne sa bio neemový olej považuje za terapeutický všeliek. V Indii sa neem strom považuje za posvätný strom a v hinduistických posvätných textoch sa nazýva „SARVE ROGA NIRVANI“, ten, ktorý lieči všetky choroby.

Vedecké štúdie preukázali účinnosť neemového biologického oleja proti baktériám, parazitom a hmyzu, hubám.
Na rozdiel od väčšiny rastlinných olejov, neemový olej je rozpustný, sa môže veľmi dobre miešať vo vode alebo s vodnými roztokmi.
Olej Bio neem je originálny a prekvapivý olej. V ajurvédskej medicíne sa organický neemový olej považuje za terapeutický všeliek. V Indii sa neem strom považuje za posvätný strom a v hinduistických posvätných textoch sa nazýva „SARVE ROGA NIRVANI“, ten, ktorý lieči všetky choroby.
Je to krásny, dekoratívny strom s fialovými kvetmi, kvôli ktorému sa mu hovorí aj „indický netopier“. Neemový olej je známy pre svoje silné antiseptické, roztočové, repelentné a antiparazitárne vlastnosti. Indickí poľnohospodári tradične používajú neemový olej ako prírodné biologické hnojivo, pesticíd a insekticíd.
Vedecké štúdie preukázali účinnosť neemového biologického oleja proti baktériám, parazitom a hmyzu. Tajomstvo tohto oleja spočíva vo vysokej koncentrácii súboru molekúl, najmä Azadirarachtiny A, veľmi aktívnej a pozoruhodnej pre svoje vlastnosti.
Použitie neemového oleja sa však neobmedzuje iba na ekologické poľnohospodárstvo. Vďaka vysokej koncentrácii kyseliny olejovej sa neemový olej používa v kozmetike najmä na problematickú pokožku a pre svoje antibakteriálne, antiparazitárne a repelentné vlastnosti sa používa v zubných pastách, pleťových vodách proti hmyzu, šampónoch proti vlasovým parazitom.
Na neemovom oleji je skvelé to, že na rozdiel od väčšiny rastlinných olejov je ním neemový olej HIDROSILUBIL, sa môže veľmi dobre miešať vo vode alebo s vodnými roztokmi.
V tropických krajinách sa neemový olej používa na liečbu malárie a malárie, vážnych chorôb spôsobených komármi anopheles. Aj keď má veľmi silnú akciu, potrebuje olej TEPLÉ KRVNÉ DRUHY NENÍ TOXICKÉ, je vynikajúcim črevným antiparazitom na humánne aj veterinárne použitie.
VLASTNOSTI
- Veľmi silné antibakteriálne (účinnosť testovaná in vitro proti Pseudomonas aerungiosa, S. aureus, E. coli, Proteus spp, Klebsiella atď.)
- Silné protiplesňové
- Výživný vďaka svojej bohatosti na kyselinu olejovú má špeciálne upokojujúce a zvláčňujúce vlastnosti
- Repelent proti hmyzu pre parazity pokožky a pokožky hlavy
- Všeobecný repelent proti hmyzu osvedčený pre viac ako 400 druhov hmyzu
- Herbicídy a insekticídy pre použitie v domácnosti, zverolekárstve a lesníctve
- Všeobecne antiparazitikum
- Netoxický pre teplokrvné druhy
odporúčanie a
- Infikovaná pokožka, silné akné, vriedky
- Kožné infekcie, dermatitída, najmä psoriáza, plesňové infekcie
- Parazitárne infekcie kože, svrab
- Rany, popáleniny, vrátane rán spôsobených slnkom
- Reumatické choroby
- Vylučovanie črevných parazitov
- Proti všiam
- Proti hmyzu
- Začlenenie neemového oleja do dennej dávky krému v prípade silného akné
- Začlenenie neemového oleja do masážnych olejov na telo a tvár na ošetrenie akné, vredov, mykóz, bakteriálnych infekcií, dermatitídy, psoriázy.
- Inkorporácia do roztokov alebo sprejov proti komárom, muchám, hmyzu (neemový olej sa používa na liečbu malárie a malárie spôsobenej komármi Anopheles)
- Začlenenie neemového oleja do kozmetiky alebo príprava organickej kozmetiky na problematickú pokožku, ruky s drsnou popraskanou pokožkou
- Začlenenie neemového oleja do mastí alebo na prípravu mastí na kožné ochorenia, dermatitídu, psoriázu, ekzémy, mykózy, svrab
- Začlenenie neemového oleja do masiek a obkladov so zeleným ílom, ázijským práškom centella, práškom tepezcohuit, na problematickú pokožku alebo na oblasti s kožným ochorením
- Začlenenie neemového oleja do dávky šampónu na upokojenie podráždenej pokožky hlavy a proti všiam
- Začlenenie neemového oleja do všiho oleja kombinovaného s kokosovým olejom, čiernym kmínovým olejom, levanduľovým éterickým olejom, muškátovým éterickým olejom z Egypta
POUŽITIE VO VETERINÁRNEJ DOMÁCNOSTI
- Začlenenie do šampónov pre domáce zvieratá proti blchám, kliešťom a iným parazitom
- Inkorporácia do mastí na ošetrenie rán
- Odparovanie na odpudenie hmyzu (muchy, komáre), najmä v lete, ako pre priestor okolo domu, tak pre domáce zvieratá alebo farmu
- Zničenie lariev a hmyzu
- Ochrana rastlín pred hmyzom a parazitmi
- Ochrana stromov pred parazitmi a roztočmi
Neemový olej je veľmi silný a koncentrovaný. Z jedného litra oleja sa získa 50 - 100 litrov postrekovacieho roztoku, v závislosti od miesta určenia. Všeobecná použitá koncentrácia je 10%.
- 100% čistý a prírodný neemový olej získaný z ekologického poľnohospodárstva z prvého lisovania semien neem neem za studena
- Mastné kyseliny: Omega 6 - 20%, Omega 9 - 45%, palmitová - 15%, stearová - 7%
- Ďalšie prírodné zlúčeniny: Azadirachtina A
- Názov: Melia azadirachta
- Krajina pôvodu: India
- Dovážané do EÚ: Francúzsko
ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI
- Vzhľad: nalepte pri izbovej teplote
- Farba: hnedozelená
- Vôňa: silná, kyslá, veľmi zvláštna, medzi nakrájanou cibuľou a praženou kávou
- Kašeľ: suchý, rýchlo preniká do pokožky bez zanechania mastných stôp
- Stabilný oxidačný olej
Skladovanie: oxidačne stabilný olej. Chráňte pred teplom a svetlom.
Je to krásny, dekoratívny strom s fialovými kvetmi, kvôli ktorému sa mu hovorí aj „indický netopier“. Olej Neem je známy pre svoje silné antiseptické, roztočové, repelentné a antiparazitárne vlastnosti. Indickí poľnohospodári tradične používajú prírodné, organické hnojivá, pesticídy a insekticídy. \ n
Vedecké štúdie preukázali účinnosť neemového biologického oleja proti baktériám, parazitom a hmyzu. Tajomstvo tohto oleja spočíva vo vysokej koncentrácii súboru molekúl, najmä azadirachachtinu A, veľmi aktívnych a pozoruhodných pre svoje vlastnosti. \ n
Použitie neemového oleja sa však neobmedzuje iba na ekologické poľnohospodárstvo. Vďaka vysokej koncentrácii kyseliny olejovej sa neemový olej používa v kozmetike najmä na problematickú pokožku a pre svoje antibakteriálne, antiparazitárne a repelentné vlastnosti sa používa v zubných pastách, pleťových vodách proti hmyzu, šampónoch proti vlasovým parazitom. \ n
Na neemovom oleji je skvelé to, že na rozdiel od väčšiny rastlinných olejov je ním neemový olej VODEODOLNÁ, môže sa veľmi dobre miešať vo vode alebo s vodnými roztokmi. \ n
V tropických krajinách sa neemový olej používa na liečbu malárie a malárie, vážnych chorôb spôsobených komármi anopheles. Aj keď má veľmi silnú akciu, potrebuje olej NIE JE TOXICKÝ PRE TEPLÉ KRVNÉ DRUHY, pretože je vynikajúcim črevným antiparazitom na humánne aj veterinárne použitie. \ n
VLASTNOSTI \ n
ODPORÚČAM I \ n
POUŽITIE \ n
POUŽITIE VO VETERINÁRNEJ DOMÁCNOSTI \ u00a0 \ n
Neemový olej je veľmi silný a koncentrovaný. Z jedného litra oleja sa získa 50 - 100 litrov postrekovacieho roztoku, v závislosti od miesta určenia. Všeobecná použitá koncentrácia je 10%. \ n
ZLOŽENIE \ n
ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI \ n
Skladovanie: oxidačne stabilný olej. Chráňte pred teplom a svetlom. \ n
PARASICIC, INSECTICIDE, ANTIFUNGAL, ANTIBACTERIAL, ANTIACARIAN, bio neem oil je originálny a prekvapivý olej. V ajurvédskej medicíne sa organický neemový olej považuje za terapeutický všeliek. V Indii sa neem strom považuje za posvätný strom a v hinduistických posvätných textoch sa nazýva „SARVE ROGA NIRVANI“, ten, ktorý lieči všetky choroby. \ n
Vedecké štúdie preukázali účinnosť neemového biologického oleja proti baktériám, parazitom a hmyzu, hubám. \ n
Na rozdiel od väčšiny rastlinných olejov je neemový olej \ u00a0 ROZPUSTNÉ VO VODE, sa môže veľmi dobre miešať vo vode alebo s vodnými roztokmi. \ n