Extra panenský organický bavlníkový olej

Akcia platí v rámci dostupného skladu a nie je možné ju kombinovať s inými zľavami.

Bavlnový olej je jedným zo vzácnych olejov, ktorý, aj keď je veľmi bohatý na kyselinu linolovú, má stále jemný, suchý a hodvábny kašeľ.

olej

Okrem vysokej koncentrácie v Omega 6 (+ 50%), Bavlnový olej je veľmi bohatý na steroly, čo mu dodáva špeciálne reštrukturalizačné a antioxidačné vlastnosti. Veľmi prenikavý olej z bavlníkových semien zanecháva pokožku hladkú, bez toho, aby ju zaťažoval alebo tvoril mastný film.

S jemným, prenikavým a hodvábnym kašľom má bavlníkový olej výhodu aj v tom, že je bez zápachu, čo umožňuje vylepšiť vôňu éterických olejov a aromatických extraktov.

Olej z organických bavlníkových semien, jemný a jemný ako bavlna! Tento mimoriadne jemný a príjemný olej stačí popísať, aby sa nanášal na veľmi suchú a citlivú pokožku.

Získaný z bavlníkových semien, výnimočnej rastliny a jedného zo vzácnych druhov, ktorý má tú zvláštnosť, že má súčasne púčiky, kvety a plody (tobolky), je bavlníkový olej jedným zo vzácnych olejov, ktorý, hoci je veľmi bohatý na kyselinu linolovú, má však jemný suchý kašeľ.

Okrem vysokej koncentrácie v Omega 6 (+ 50%) je bavlníkový olej veľmi bohatý na steroly, čo mu dodáva špeciálne reštrukturalizačné a antioxidačné vlastnosti. Veľmi prenikavý olej z bavlníkových semien zanecháva pokožku hladkú, bez toho, aby ju zaťažoval alebo tvoril mastný film.

S jemným, prenikavým a hodvábnym kašľom má bavlníkový olej výhodu aj v tom, že je bez zápachu, čo umožňuje vylepšiť vôňu éterických olejov a aromatických extraktov.

VLASTNOSTI

  • Zmäkčujúci a silne regeneračný, podieľa sa na tvorbe bunkovej membrány a dodáva pokožke pevnosť
  • Jemný zdroj, ktorý dodáva pokožke zamatový a saténový vzhľad a textúru
  • Veľmi tekutý, so suchým, hodvábnym kašľom
  • Vyživuje, hlboko vyživuje pokožku bez toho, aby ju zaťažovala alebo zanechávala mastný film
  • Olej bez zápachu, neovplyvňuje vôňu domácej kozmetiky a zvýrazňuje vôňu éterických olejov a aromatických extraktov.

odporúčanie

  • Suchá, veľmi suchá a poškodená pokožka (poškodené ruky, oblasti tela so drsnou, popraskanou suchou pokožkou)
  • Veľmi suchá, poškodená pokožka
  • Citlivá, podráždená pokožka (po holení, epilácii, vystavení slnku)
  • Citlivá, podráždená pokožka
  • Zrelá, unavená, zničená pokožka
  • Má zničené, zrelé, ochabnuté

Skladovanie: oxidačne citlivý olej. Skladujte v prostredí s teplotou do 25 ° C, chránené pred svetlom.

Získaný z bavlníkových semien, výnimočnej rastliny a jedného zo vzácnych druhov, ktorý má tú zvláštnosť, že má súčasne púčiky, kvety a plody (tobolky), je bavlníkový olej jedným zo vzácnych olejov, ktorý, hoci je veľmi bohatý na kyselinu linolovú, má však jemný suchý kašeľ. \ n

Okrem vysokej koncentrácie v Omega 6 (+ 50%) je bavlníkový olej veľmi bohatý na steroly, čo mu dodáva špeciálne reštrukturalizačné a antioxidačné vlastnosti. Veľmi prenikavý olej zo semien zanecháva pokožku hladkú, bez toho, aby ju zaťažoval alebo vytváral mastný film. \ n

S jemným, prenikavým a hodvábnym kašľom má bavlníkový olej výhodu aj v tom, že je bez zápachu, čo umožňuje vylepšiť vôňu éterických olejov a aromatických extraktov. \ n

VLASTNOSTI \ n

  • Zmäkčujúci a silne regeneračný, podieľa sa na tvorbe bunkovej membrány a dodáva pokožke pevnosť \ n
  • Jemný zdroj, ktorý dodáva pokožke zamatový a saténový vzhľad a textúru \ n
  • Veľmi tekutý, so suchým, hodvábnym kašľom \ n
  • Vyživuje, hĺbkovo vyživuje pokožku bez toho, aby ju zaťažovala alebo zanechávala v nej mastný film
  • Olej bez zápachu, neovplyvňuje vôňu domácej kozmetiky a zvyšuje vôňu éterických olejov a aromatických extraktov \ u00a0 \ n

ODPORÚČANIA \ n

  • Suchá, veľmi suchá a poškodená pokožka (poškodené ruky, oblasti tela so drsnou, popraskanou suchou pokožkou) \ n
  • Veľmi suchá, poškodená pokožka
  • Citlivá, podráždená pokožka (po holení, epilácii, vystavení slnku) \ n
  • Citlivá, podráždená pokožka \ n
  • Zrelá, unavená, zničená pokožka \ n
  • Desať destructurat, zrelé, flasc \ n

Skladovanie: oxidačne citlivý olej. Skladujte v prostredí s teplotou do 25 ° C, chránené pred svetlom. \ u00a0 \ n

Bavlnový olej je jedným zo vzácnych olejov, ktorý, aj keď je veľmi bohatý na kyselinu linolovú, má stále jemný, suchý a hodvábny kašeľ. \ n

Okrem vysokej koncentrácie v Omega 6 (+ 50%), bavlníkový olej je veľmi bohatý na steroly, čo mu dodáva špeciálne reštrukturalizačné a antioxidačné vlastnosti. Veľmi prenikavý olej zo semien zanecháva pokožku hladkú, bez toho, aby ju zaťažoval alebo vytváral mastný film. \ n