Globálne ošetrenie proti starnutiu olejom s ajurvédskymi výťažkami a éterickými olejmi
Akcia platí v rámci dostupného skladu a nie je možné ju kombinovať s inými zľavami.
S NOVÝM VZORCOM, BIO CERTIFIKOVANÝ A OBOŽENÝ s Dipalmytol hydroxyprolinou, revolučnou kozmetickou látkou rastlinného pôvodu, získanou biotechnológiou, vzácnymi výťažkami z ázijskej centella a zeleného čaju, kadidlovým éterickým olejom, rastlinnými olejmi z granátového jablka, jojobou, hroznom, olivami, sa globálny olej proti starnutiu skutočne stane MUSIEŤ MAŤ na regeneráciu a omladenie pokožky.

Ošetrujúci olej, pripravený podľa starodávneho ajurvédskeho receptu, ktorý je v ayurvédskej medicíne dobre chránený tajomstvom, sa odporúča pre zrelú, devitalizovanú, vráskavú, ochabnutú a starnúcu pleť.
Výber z výťažkov z ajurvédskych rastlín, éterických a rastlinných olejov s úlohou štruktúrovania a bunkovej obnovy, stimulácie životných funkcií, omladenia a útlmu vrások.
Esenciálne oleje s mnohými a komplexnými vlastnosťami, liečivé, tonizujúce, regeneračné, revitalizujúce, vyrovnávajúce, detoxikačné a prečisťujúce, to všetko dodáva pleti mladosť, krásu a žiarivosť.
S NOVÝM BIO CERTIFIKOVANÝM A OBOŽENÝM VZORCOM s Dipalmytol hydroxyprolina, revolučná kozmetická látka rastlinného pôvodu, získaná biotechnológiou, vzácne výťažky z ázijskej centella a zeleného čaju, vonná silica, rastlinné oleje z granátového jablka, jojoba, hrozno, olivy, globálny olej proti starnutiu sa MUSÍ skutočne stať - MAJÚ na regeneráciu a omladenie pokožky.
Pripravený podľa starodávneho ajurvédskeho receptu, ktorý dobre udržiavajú v tajnosti zasvätenci v ajurvédskej medicíne, sa globálny ošetrujúci olej proti starnutiu odporúča pre suchú, zrelú, devitalizovanú, vráskavú, ochabnutú a starnúcu pleť.
Vysoko koncentrovaný v rastlinných olejoch, éterických olejoch a ajurvédskych extraktoch je to 100% kozmeticky aktívny olej, zložky „hovoria samy za seba“.
Výber z výťažkov z ajurvédskych rastlín s úlohou štruktúrovania a bunkovej obnovy, stimulácie životných funkcií, omladenia a útlmu vrások. Výživné, zvlhčovacie, opravné a ochranné rastlinné oleje.
Esenciálne oleje s mnohými a komplexnými vlastnosťami, liečivé, tonizujúce, regeneračné, revitalizujúce, vyrovnávajúce, detoxikačné a prečisťujúce, to všetko dodáva pleti mladosť, krásu a žiarivosť.
Ajurvédska kozmetika zložená z princípov as ayurvedickými prísadami získanými z organických plodín alebo z izolovaných neznečistených oblastí neobsahuje SLS, SLES, PEG, EDTA, parabény, ftalátové farbivá ani syntetické parfumy, silikón atď.
NOVÝ ! BIO CERTIFIKOVANÝ VÝROBOK BDIH
Esenciálny olej z bieleho santalového dreva - Vzácne a vzácne ako drevo, z ktorého sa vyrába, je najfascinujúcejším olejom vo „svete“ éterických olejov. Esenciálny olej z bieleho santalového dreva, ktorý regeneruje, revitalizuje, čistí, zvlhčuje, upokojuje a vyživuje pokožku, je skutočným kozmetickým všeliekom, ideálnym pre všetky typy pleti a pleti. Mastná pokožka, akné alebo zapálená pokožka, suchá pokožka, popraskaná, poškodená, dehydratovaná, zostarnutá pokožka, plne využívajú vlastnosti éterického oleja z bieleho santalového dreva. Odstraňuje odumreté bunky, omladzuje pokožku, eliminuje vrásky a nedokonalosti, jazvy, bojuje proti akné, vyživuje a hĺbkovo zvlhčuje suchú, poškodenú pokožku, lieči ekzémy a svrbenie. Vďaka jedinečnému a neodolateľnému parfumu so sladkými, drevitými, orientálnymi a jemnými tónmi jantáru a pižma je jednou z najoceňovanejších esencií v parfumérii.
Extrakt zo šatavari - alebo indická špargľa, jeden z pôvodných indických liekov, ktorý sa dlho uchovával ako neoceniteľné tajomstvo ajurvédskej medicíny a ktorý priniesol skvelé služby mnohým generáciám indických žien a bol považovaný za nesporného spojenca udržiavania ženskej krásy, mladosti a hormonálnej rovnováhy. Špargľa bohatá na saponíny, alkaloidy, bielkoviny, triesloviny, slizy a fytoestrogény, najmä diosgenín, sa považuje za rastlinu so zázračnou silou omladenia a regenerácie. Tonické, vyrovnávacie, zvlhčovacie, silné antioxidačné a hormonálne vyváženie je cenným liekom pri regenerácii a udržiavaní mladosti a pevnosti pokožky.
Výťažok z ašvagandy - alebo indický ženšen, pôvodom z Indie, rastlina používaná po tisícročia v ajurvédskej medicíne a klasifikovaná ako rasayanas, najvyššia kategória vysoko regenerujúcich rastlín. Popri mnohých terapeutických vlastnostiach sa ashwagandha používa v ajurvédskej kozmetike pre svoje antioxidačné a regeneračné, tonizujúce a revitalizačné vlastnosti, ktoré urýchľujú regeneráciu tkanív, spomaľujú proces starnutia pokožky, stimulujú obnovu a vitalitu buniek, odporúčajú sa pre starnúcu, devitalizovanú a zničenú pokožku., ošetrenie cýst a kožných výrastkov, hojenie rán a rán
Brahmi extrakt - s tonizujúcimi a proti starnúcimi kozmetickými vlastnosťami, zabraňuje starnutiu pokožky, osvetľuje ju, dodáva jej jasný, regeneračný a čistiaci vzhľad, revitalizuje pokožku, eliminuje nedokonalosti, čierne bodky a pupienky, upokojuje problémovú pokožku, podráždenie, začervenanie, svrbenie
Extrakt z manjishty - používa sa už tisíce rokov v ajurvéde, je to najviac odporúčaná rastlina na čistenie krvi, zdravie pokožky a posilnenie imunitného systému anti-aging a adstringens, manjishta regeneruje a tonizuje kožné tkanivo, proti vráskam a omladenie, zmierňuje vrásky, eliminuje vrásky, omladzuje pokožku, lieči a obnova, urýchľuje opravu a hojenie kožného tkaniva, revitalizuje, dodáva pokožke sviežosť, odstraňuje nečistoty, odumreté bunky a nedokonalosti pokožky, zjemňuje škvrny, vyrovnáva pleť v prípade depigmentácie.
Výťažok z kurkumy - už známe korenie a liečivé rastliny súčasne, používa sa v tradičnej ázijskej medicíne na liečbu viacerých chorôb. Vďaka účinkom proti starnutiu, antioxidantom a proti vráskam kurkuma zastavuje oxidáciu lipidov bunkovej membrány, inhibuje aktivitu elastázy, enzým zodpovedný za starnutie pokožky a výskyt vrások, zlepšuje vzhľad pokožky, dodáva jej lesk a jednotný odtieň, upokojuje podráždenie a zápaly.
Olej z pšeničných klíčkov - výnimočný zdroj vitamínu E a provitamínu A, chráni bunky a kožné tkanivo a je skutočným liekom proti starnutiu pokožky. Silný antioxidant chráni pokožku pred znečistením a vonkajšími agresívnymi faktormi. V neposlednom rade má olej z pšeničných klíčkov schopnosť liečiť a opravovať jazvy a zničené tkanivá (pooperačné jazvy, rany, strie)
sezamový olej - V ajurvédskej medicíne je sezamový olej nenahraditeľným produktom oceňovaným pre svoje vysoko detoxikačné, regeneračné a ochranné vlastnosti. Vysoká koncentrácia vitamínu E, sezamolínu, lecitínu a nenasýtených esenciálnych mastných kyselín mu dodáva výnimočnú výživovú kapacitu a viac terapeutických a kozmetických vlastností. Regeneruje a reštrukturalizuje, obnovuje a udržuje celistvosť kožného tkaniva, remineralizuje, vitaminizuje a revitalizuje telo, spomaľuje starnutie buniek, antioxidačné, anti-aging, ochranné a anti-UV, neutralizuje voľné radikály a absorbuje UV lúče, hojenie, upokojenie a zvlhčenie., proti akné, protizápalovo a ochranne vrátane pre jemnú pokožku detí, antibakteriálne, antimikrobiálne a protiplesňové, s mnohými aplikáciami, od starostlivosti o jemnú pokožku dieťaťa, od liečby akné, až po regeneráciu zrelej pokožky, hojivé ekzémy, jazvy., strie a UV ochrana
Olej zo sladkých mandlí - jemný a príjemný na nanášanie, dodáva pleti jemnosť a zvláčňuje. Zmäkčujúci, posilňujúci, upokojujúci, vyživujúci a zvlhčujúci, opravuje pokožku, dodáva jej pružnosť, upokojuje podráždenie a svrbenie, vyživuje a hydratuje, odporúča sa aj pre najjemnejšiu a najjemnejšiu pokožku.
Ricínový olej - s liečivými a protizápalovými vlastnosťami je ideálny pre kožné ochorenia vrátane akné a pre zapálené a podráždené oči. Vďaka svojmu obsahu kyseliny ricínolejovej je ricínový olej známy ako veľmi účinné antimikrobiálne činidlo s čistiacimi vlastnosťami. Prekvapujúcou a nie zanedbávanou kvalitou je účinnosť proti pigmentovým škvrnám spôsobeným slnkom, tehotenstvom, špecifickými hormonálnymi poruchami pred a pred menopauzou.
Éterický olej z pačuli - okrem kúzelného parfumu s hlbokými orientálnymi tónmi je pačuli univerzálnym olejom v kozmetike. Pokožka regeneruje, je silne hojivá a protiplesňová aj v prípade hniloby kožného tkaniva. Na vráskavú a starnúcu pokožku a pokožku sa odporúča antiinfekčné, antiseptické, protizápalové, dekongestívne, venózne a lymfatické tonikum, zadusené, mastné, zaťažené, prekrvené, akné., seboroický ekzém, zápalové a alergické dermatózy, kožné parazitózy, kŕčové mykózy, celulitída, zadržiavanie vody
Mrkvový éterický olej - v kozmetike uznávaný pre svoje mimoriadne regeneračné, tonizačné a protivráskové vlastnosti, vďaka čomu má schopnosť vrátiť pokožke krásu, pružnosť a žiarivosť. Výnimočne revitalizačný, regeneračný a protivráskový, tonikový, hojivý a sklerotizujúci pokožku, revitalizuje suchú, normálnu, zmiešanú a mastnú pokožku, regeneruje vráskavú, matnú a zafarbenú pokožku (pigmentové škvrny spôsobené tehotenstvom, slnkom, starobou), akné a kupperózu
Vitamín E. - výnimočný antioxidant, cenný spojenec proti voľným radikálom, starnutiu, predčasnému vráskaniu a degradácii pokožky a vlasového vlákna
INGREDIENT USA
Dipalmytol hydroxyprolín - Revolučná kozmetická aktívna látka rastlinného pôvodu, ktorá sa získava biotechnológiou (použitie mikroorganizmov schopných syntetizovať určité látky, proces nazývaný biosyntéza), je vlastne aminokyselina, ktorá sa bežne nachádza vo vysokých koncentráciách v kolagénových vláknach. V kozmetike sa hydroxyprolín široko používa na svoju vysokú reštrukturalizáciu, obnovenie vlastností bunkovej štruktúry, má zdvíhací účinok a obnovuje pevnosť kožného tkaniva. Korektor vrások, silný zvlhčovač, toner a dodávateľ kolagénových vlákien, chráni dermálne vlákna pred enzymatickým rozpadom a deštruktívnym pôsobením voľných radikálov. Všestranný aktívny prípravok proti prejavom starnutia pleti s preukázanou účinnosťou in vivo, skutočným omladením pleti, hydroxyprolín koriguje vrásky, intenzívne hydratuje, obnovuje pevnosť, tón a pružnosť pokožky, pokožka je mladšia, hladká, pružná a pevná.
Výťažok z rastliny Centella Asiatica - Vždy používaný v ajurvédskej medicíne pre svoje mimoriadne liečivé a regeneračné vlastnosti a v slávnych fytoterapeutických prostriedkoch „Jamu“ z Indonézie, udivuje aj dnes svojimi mimoriadnymi vlastnosťami. Vedci objavili dve účinné látky asiatikozid a madecassosid s mimoriadnymi regeneračnými, hojivými a antimikrobiálnymi vlastnosťami, vďaka ktorým je centella asiatica cennou ingredienciou v kozmetike, pooperačnom hojení a liečbe strií. Ázijský prášok z centella má tiež silné antioxidačné vlastnosti, zvyšuje kapacitu syntézy kolagénu, predchádza a redukuje vrásky.
Extrakt zo zeleného čaju - s nespočetnými vlastnosťami, antioxidantmi, zmäkčovadlami, vyživujúcimi, regeneračnými, liečivými, stimulujúcimi krvný obeh a mikrocirkuláciu, sťahujúcimi, tonizujúcimi a prečisťujúcimi prostriedkami, je skutočnou „zlatou baňou“ pre zdravie, krásu a regeneráciu oboch častí pokožky.
Vonný éterický olej - Výnimočný nti-age, hojivý, sklerotizujúci, má schopnosť zvrátiť príznaky starnutia, stimuluje regeneráciu, delenie buniek a omladenie pokožky a je vynikajúcou kozmetickou prísadou pre zrelú pokožku, ochabnuto vyzerajúcu staro bez tónu vitality a sviežosti
Olej z granátového jablka - menej známy v Európe, je to vzácny olej a kozmetický prostriedok bezkonkurenčného bohatstva. Je veľmi bohatý na antokyány, polyfenoly, triesloviny, kyselinu puncovú, má mimoriadne antioxidačné, anti-agingové, opravné, regeneračné a posilňujúce vlastnosti bunkovej membrány a ochranu pred voľnými radikálmi. Tento koncentrát aktívnych látok robí z oleja z granátového jablka vynikajúcu regeneráciu, odpočinok a antioxidant pokožky, zvlášť vhodný pre extrémne poškodenú, zničenú, vráskavú a ochabnutú pokožku, agresívnu voči faktorom znečistenia. Vďaka svojim zvlhčujúcim, zvláčňujúcim a protizápalovým vlastnostiam je olej zo semien granátového jablka ideálny aj pre dehydratovanú, podráždenú a matne vyzerajúcu pokožku.
Jojobový olej - regeneračný, s účinkom proti starnutiu, udržuje vláčnosť a pružnosť pokožky aktiváciou metabolizmu elastínu, napína a retonizuje ochabnutú (spadnutú) pokožku. Vyživuje a vyvažuje, preniká hlboko bez zanechania mastného filmu, vyrovnáva vylučovanie mazu a zabraňuje dehydratácii na bunkovej úrovni. Liečivý, ochranný, zmäkčujúci a upokojujúci pre citlivú, podráždenú a suchú pokožku, je to ideálny olej pre kojencov a deti.
Hroznový olej - bohatý na vitamíny (C, A, B1, B2, B5, B9, E, PP, P) a stopové prvky (fosfor, draslík, vápnik, horčík, meď) je jediný olej obsahujúci prokyanidín považovaný za jeden z najúčinnejších antioxidantov, ktoré chránia pokožka proti voľným radikálom a zabraňuje oxidácii kožných lipidov zodpovedných za starnutie pokožky. Rovnako bohatý na kyselinu linolovú (omega 6), vitamín E, minerály a bielkoviny, esenciálne mastné kyseliny, je hroznový olej silným regenerátorom pokožky, reštrukturalizuje tkanivovú a bunkovú membránu, upokojuje, vyživuje, obnovuje jas a pružnosť pokožky, zvlhčuje a chráni pred voľnými radikálmi a agresiami. Veľmi jemný a tekutý olej z hroznových semien je dokonalým olejom pre mastnú alebo zmiešanú pleť, reguluje vylučovanie mazu, odstraňovanie vodného kameňa a uzatváranie pórov.
Olivový olej - antioxidant, chráni pred škodlivým pôsobením voľných radikálov a zabraňuje starnutiu pokožky, je zvláčňujúca a veľmi bohatá, hlboko vyživuje pokožku a zabraňuje dehydratácii pokožky, je upokojujúca a veľmi jemná, eliminuje začervenanie a podráždenie a je veľmi dobre znášaná aj tou najcitlivejšou pokožkou.
POUŽITIE: Táto olejová úprava sa používa namiesto krému. Naneste malé množstvo a masírujte končeky prstov, pohybmi nahor od stredu tváre k vonkajšej strane. Dotvára sa to postriekaním kvetinovou vodou prispôsobenou typu pleti. Môže sa nanášať aj na telo, vždy pohybmi nahor.
PREDCHÁDZAJÚCI VZOREC
Názov INCI: Olej Sesamum indicum, olej Prunus amigdalus dulcis, olej Ricinus communis, olej z extraktu Asparagus racemosus (Shatavari), olej z extraktu Withania somnifera (Ashwagandha), olej z extraktu Curcuma longa (kurkuma), olej z extraktu Bacopa monnieri (brahmi), olej z extraktu Rubia cordifolia (manjistha), Santalum album ess. olej (santalové drevo), olej Daucus carota ess. olej, kabogl. olej Pogostemon (pačuli), olej Triticum vulgare, vitamín E.
100% všetkých zložiek je prírodného pôvodu
100% všetkých zložiek je rastlinného pôvodu
AKTUÁLNY FORMULÁR
Názov INCI: ° semeno Sesamum indicum, ° ° prunus amygdalus dulcis olej, ° ovocný olej olea europaea, ° koreňový olej z špargle racemosus, ° centella asiatica ext., ° olej zo semien simmondsia chinensis, ° koreň rubia cordifolia ext., Olej z klíčkov Triticum vulgare, glycerín, ° olej zo semien ° punica granatum, ° olej zo semienok daucus carota sativa, ° olej z listov bacopa monnieri, ° olej zo semien vitis vinifera, dipalmitoylhydroxyprolín, kaprylové/kaprínové triglyceridy, listový olej camellia sinensis ext., santalum albumový drevný olej, ° koreňový olej Withania somnifera, ° pogostemonový listový olej, ° olej boswellia carteri, ° kurkumový olej z dlhých koreňov, benzoan sodný, sorban draselný, kyselina citrónová. ** Alfa izometyl ionón, benzylalkohol, lilial, citral, citronellol, eugenol, geraniol, lyral, izoeugenol, linalool, limonén.
* Získané z ekologického poľnohospodárstva
** Prirodzene sa vyskytuje v rastlinách.
99,99% všetkých zložiek je prírodného rastlinného pôvodu
° 96% všetkých zložiek je získaných z ekologického poľnohospodárstva