Hmotnosť opel astra kombi t98

dotazy

sever iulian

Pomocou tejto možnosti môžete dočasne zavrieť bannerové reklamy medzi správami, aby ste zlepšili prostredie fóra (Preskočiť reklamy ale pre web).
Túto možnosť je možné aktivovať trikrát denne, podľa vášho výberu, 60 minút na reláciu.
Táto možnosť je v experimentálnej fáze a je k dispozícii iba overeným používateľom.
Vážime si každú spätnú väzbu.

aktivovať trikrát

gogo_y17dt
marian_sro

Pomocou tejto možnosti môžete dočasne zavrieť bannerové reklamy medzi správami, aby ste zlepšili prostredie fóra (Preskočiť reklamy ale pre web).
Túto možnosť je možné aktivovať trikrát denne, podľa vášho výberu, 60 minút na reláciu.
Táto možnosť je v experimentálnej fáze a je k dispozícii iba overeným používateľom.

sever iulian

Znovu som videl obrázky, na zadnej časti auta je napísané astra 1,7 cdti. ďalšou chybou v ich expertíze je skutočnosť, že po náraze sa vozidlo astra presunulo späť s rýchlosťou 36,6 km/h (pôvodne malo 17 km/h) a točilo okolo nápravy 225 gr. na obrázkoch jasne vidieť, že hviezda zostala na mieste dopadu, sú tam tekutiny plus spadnuté blato, stopy atď. odbornosť poskytuje poisťovateľ. zatiaľ som na súde prvého stupňa, budúci február. po príchode domov pôjdem do Harsovej na prokuratúru a požiadam o kópiu spisu vyplneného políciou. povedali, ze jazdim pravidelne.

le: od ČSA som dostal odpoveď, že som nedostal náhradu, pretože som nepredložil pôvodnú faktúru za opravu. že v októbri minulého roku.

Claudiu cld
Blebeanu Lorin
synapse
sever iulian
marian_sro

o priemere za údržbu rozhoduje iba zisťovací agent. je bránou k znižovaniu peňazí. rozdiel je asi 25%. by malo byť vyriešené s CSA. trhne.
môžete sa rozhodnúť ponechať ich šrot.

výpočet je niečo ako hodnota deviatich - odpisy x údržba (33% uspokojivý priemer 50% a 80% dobrý) - 15 alebo 25% hodnota šrotu.