Čistý kozmetický kofeín
Akcia platí v rámci dostupného skladu a nie je možné ju kombinovať s inými zľavami.
Kofeín, známy pre svoje stimulačné a energizujúce vlastnosti, je a proti celulitíde aktívne a nenahraditeľné chudnutie vďaka svojim vysoko lipolytickým vlastnostiam (aglomerácie topiacich sa tukov).

Kofeín má tiež vynikajúce vlastnosti odvodnenie a odstránenie stresu je ideálny ako aktívny v zamýšľanej kozmetike starostlivosť o kontúry očí ako aj pre obnovenie tváre oválne.
Kofeín je alkaloid prítomný v mnohých druhoch zeleniny, káve, čajoch, maté, kolových orechoch, guarane a v menšej miere v kakau.
Kofeín, ktorý je dobre známy pre svoje stimulačné účinky, sa nachádza v mnohých kozmetických prípravkoch energetizujúce a od stresujúce výrobky ale predovšetkým sa používa pri anticelulitídnych kúrach a kúrach na prestavovanie tela, pri starostlivosti o očné kontúry tmavé kruhy a tašky, pre retonifikácia a obnovenie pevných oblastí pokožky, chýba tón a pevnosť, odstránenie strumy a nepekné tukové aglomerácie.
Kofeín, známy svojimi stimulačnými a energizujúcimi vlastnosťami, je nenahraditeľným prostriedkom proti celulitíde a chudnutiu vďaka svojim vysoko lipolytickým vlastnostiam (topiaci sa tuk).
Kofeín má tiež vynikajúce odvodňovacie a od stresujúce vlastnosti, je ideálny ako účinná látka v kozmetike určenej na starostlivosť o očné kontúry, ako aj na vykreslenie oválneho tvaru tváre.
Kofeín je alkaloid prítomný v mnohých druhoch zeleniny, kávy, čaju, maté, kola orechov, guarany a v menšej miere v kakau.
Je dobre známy pre stimulačné účinky na centrálny a kardiovaskulárny nervový systém, kofeín sa nachádza v kozmetike v mnohých energizujúcich a stres uvoľňujúcich produktoch, ale predovšetkým sa používa pri anticelulitídnych a remodelačných kúrach, pri starostlivosti o kontúry očí s tmavými kruhmi a vakmi, na retonifikáciu a vykreslenie. pevnosť pokožky.
VLASTNOSTI
- Lipolytikum podporuje hydrolýzu triglyceridov nahromadených v adipocytoch (tukových bunkách) a ich uvoľňovanie do krvi, čo má za následok rozpustenie akumulácie tukov.
- celulitída
- Stimulanty: urýchľuje metabolizmus
- Tonery s účinkom obnovenia pevnosti kožného tkaniva
- Odvodnenie podporuje vylúčenie zadržiavania vody
- Keratolytiká, eliminácia odumretých buniek a zlepšenie vzhľadu pokožky, ktorá je hladšia a môže účinnejšie absorbovať živiny a kozmetické látky
odporúčanie
- celulitída
- Akumulácia tuku na náchylných miestach (ruky, stehná, zadok, boky)
- Hromadenie tuku na tvári a krku (nadmerná veľkosť oválu tváre, struma)
- Obnovenie kontúry tváre, tónovanie krku, dekolt
- Ochabnuté viečka, „spadnuté“
- Oblasti s ochabnutou pokožkou, ktorej chýbajú pevné stehná, zadok, prsia, ruky
- Vaky a tmavé kruhy pod očami
- Jemný píling, odstránenie odumretých buniek
- ANTIKELULITITICKÝ KOZMETICKÝ MAJETOK Kofeín je zabudovaný do vodnej fázy domácej kozmetiky. Nie je obsiahnutý v hotovej kozmetike.
- Príprava organickej kozmetiky používanej pri anticelulitídnych kúrach, chudnutie a prestavba tela, eliminácia hromadenia tukov, obnovenie pevnosti a tónu pleti: krémy, gély a telové mlieko
- Príprava organickej kozmetiky na starostlivosť, obnovenie pevnosti a pružnosti oblasti krku a dekoltu, odbúranie prebytočného tuku v prípade strumy, nadrozmerná tvár
- Príprava biokozmetiky: krémy, mlieko, gély na oblasti s ochabnutou pokožkou, zničené „spadnuté“, retonifikácia a vykreslenie kontúry tváre, paží, stehien
- Príprava kozmetiky na mihalnice a odstránenie vačkov, retonifikácia očných kontúr
- Neprekračujte maximálnu odporúčanú koncentráciu
- Nepite, KOZMETICKÉ POUŽITIE, EXKLUZÍVNE EXTERNÉ
- Zabráňte kontaktu s očami
- Uchovávajte mimo dosahu detí
ROZPUSTNOSŤ
- Rozpustný vo vode, vodných roztokoch, kvetinových vodách alebo v kozmetike, ktorá obsahuje vodu (môže sa pridávať priamo do krémov, krémov, gélov, sér, mlieka)
- Nerozpustný v oleji
- 0,5 - 2% obsiahnuté priamo v kozmetike alebo vo vodnej fáze kozmetického prípravku
POZNÁMKA: Vo vyššej koncentrácii, medzi 1 - 2%, môže kofeín v kozmetickom výrobku kryštalizovať. Odporúča sa používať koncentráciu nižšiu ako 1%. Vo vyšších koncentráciách je potrebné upraviť pH medzi 4,5 a 5,5, aby sa zaistila optimálna rozpustnosť kofeínu
- 100% prírodný, rastlinný kofeín, vysoko kvalitný anticelulitídny kozmetický aktívny prípravok, remodelujúci a tonizujúci, získaný z kávy metódou extrakcie CO2, ktorá umožňuje zachovať nedotknuté vlastnosti kofeínu.
- Názov INCI: Kofeín
- Kvalita: kozmetika
ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI
- Vzhľad: jemný prášok
- biela farba
Skladovanie: normálne podmienky, chránené pred vlhkosťou a svetlom. Po použití nádobu pevne uzavrite.
Prezentácia: matná plastová nádoba, 10 gr
SUPERCRITICKÁ ŤAŽBA CO2 je ekologický, technologicky vyťažený proces, ktorý umožňuje získať vonné esencie, arómy a kozmetické účinné látky najvyššej kvality v ich najprirodzenejšej podobe. Extrakcia vykonávaná pri nízkych teplotách bez použitia rozpúšťadiel zaručuje vysoký stupeň čistoty, zachovanie všetkých zložiek rastlín a vôňu čo najbližšie k čerstvej rastline. Je to absolútne čistý proces bez strát účinných látok, bez emisií alebo strát rozpúšťadiel
Kofeín má tiež vynikajúce odvodňovacie a od stresujúce vlastnosti, je ideálny ako účinná látka v kozmetike určenej na starostlivosť o očné kontúry, ako aj na vykreslenie oválu tváre. \ n
Kofeín je alkaloid prítomný v mnohých druhoch zeleniny, káve, čajoch, maté, kolových orechoch, guarane a v menšej miere v kakau. \ n
Je dobre známy pre stimulačné účinky na centrálny a kardiovaskulárny nervový systém, kofeín sa nachádza v kozmetike v mnohých energizujúcich a stres uvoľňujúcich produktoch, ale predovšetkým sa používa pri anticelulitídnych a remodelačných kúrach, pri starostlivosti o kontúry očí s tmavými kruhmi a vakmi, na retonifikáciu a vykreslenie. pevnosť \ u00a0epidermei. \ n
VLASTNOSTI \ n
ODPORÚČANIA \ n
POUŽITIE \ n
\ u00a0PRECAUTII \ n
ROZPUSTNOSŤ \ n
DÁVKOVANIE \ n
0,5 - 2% obsiahnuté priamo v kozmetike alebo vo vodnej fáze kozmetického prípravku \ u00a0 \ u00a0 \ n
POZNÁMKA: Pri vyššej koncentrácii, medzi 1 - 2%, môže kofeín v kozmetickom výrobku kryštalizovať. Odporúča sa používať koncentráciu nižšiu ako 1%. Vo vyšších koncentráciách je potrebné upraviť pH medzi 4,5 a 5,5, aby bola optimálna rozpustnosť kofeínu \ n
ZLOŽENIE \ u00a0 \ u00a0 \ n
ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI \ n
Skladovanie: normálne podmienky, chránené pred vlhkosťou a svetlom. Po použití nádobu pevne uzavrite. \ n
\ u00a0Prezentácia: nádoba z matného plastu, 10 gr \ n
SUPERCRITICKÁ EXTRAKCIA je ekologický technologický proces extrakcie, ktorý umožňuje získať parfumované esencie, arómy a kozmetické účinné látky najvyššej kvality v ich najprirodzenejšej podobe. Extrakcia uskutočňovaná pri nízkych teplotách bez použitia rozpúšťadiel zaručuje vysoký stupeň čistoty, zachovanie všetkých zložiek rastlín a vôňu čo najbližšiu k čerstvej rastline. Je to absolútne čistý proces bez strát aktívnych zlúčenín, bez emisií alebo strát rozpúšťadiel \ n
Kofeín, známy pre svoje stimulačné a energizujúce vlastnosti, je a anticelulitídny aktívny a nenahraditeľný úbytok hmotnosti vďaka svojim silne lipolytickým vlastnostiam (aglomerácie topiacich sa tukov). \ n
Kofeín má tiež vynikajúce vlastnosti odvodnenie a odstránenie stresu je ideálne ako aktívna látka v zamýšľanej kozmetike starostlivosť o kontúry očí, ako aj o \ u00a0obnovenie oválu tváre. \ n
Kofeín je alkaloid prítomný v mnohých druhoch zeleniny, káve, čajoch, maté, kolových orechoch, guarane a v menšej miere v kakau. \ n