Kto z vás má skúsenosti s T3?

Kto z vás má skúsenosti s T3?

z Hepp »12. novembra 2005 16:10

štítnej žľazy

Moja otázka sa zameriava na možný SZ a účinok, aby bolo možné vôbec potvrdiť nástup účinku.
Počiatočná hmotnosť 95 kíl
Nasledujúci kurz:

Deň 1-5 25 mcg: Subjektívne sa cítil trochu teplejšie, ale nemeral to teplomerom. Chudnutie 1,5 libry do 5. dňa

Deň 6 - 15 50 mikrogramov rozdelených na 2 porcie: večer často silná únava, ale kvalita spánku taká dobrá, akú som v posledných rokoch nepoznal. Chudnutie ďalších 1,5 libry do 10. dňa

Takže a tu je môj problém:
16. deň - súčasných 23 75 mikrogramov: už žiadne chudnutie. Ihla sa od 13. dňa trochu nezmenila.
Diéta zostala rovnaká, málokedy mala chuť na jedlo (raz týždenne).
Výcvik sa nezmenil. 3-krát kardio, 2-krát KT týždenne

Musím sa priznať, že experimentujem bez lekárskeho dohľadu, ale teraz si to nevyberajte. To je koniec koncov môj problém.
Dávkujem príliš málo alebo som chytil falzifikáty (vrátane placebo efektu)?

Koľko som mohol čakať? skutočne očakával 7,5 kg!

Aké sú vaše skúsenosti s T3
[/ u]

z flxp »12. novembra 2005 17:04 hod

Je to úplne normálne. Pri tejto dávke sa u vás dočasne objaví hypertyreóza.
Telo to kompenzuje/prispôsobuje, to znamená, že sú potlačené TRH a TSH.
Už neexistuje endogénny T4 (a T3).
K tomu dôjde po 2 - 3 dňoch (T3) a 7 až 14 dňoch (T4) a presne to zapadne do vášho obrázka.

Mali ste teda prvých pár dní
endogénny T3/T4 + exogénny T3

teraz, po potlačení, iba
exogénny T3

Pravdepodobne už nie ste v hypertyreóze, ale iba kompenzujete svoj vlastný výkon štítnej žľazy (čo je medzi 100 a 400 μg T4, t. J. Približne 15 - 100 μg trijódtyronínu).

-> Zvýšte dávku, inak sa nič nestane.

z Hepp »12. novembra 2005 17:47

Ako vysoko teraz môžeš ísť? Počul som, že 100 mcg je maximum, inak si vystrelíte štítnu žľazu, od ostatných nepočujem nič pod 150 a schildi sa aj tak vrátia.

Možno stojí za väčší článok. Mám pocit, že na scéne sú veľké rozdiely a nezhody.

Pravdepodobne zúžim liečbu T3 podľa plánu (nerád by som predlžoval trvanie, inak by to bolo trochu mätúce) a na ďalšiu dávku trochu vyššiu.

z flxp »12. novembra 2005 19:05

Dávkovanie je individuálne. Môže sa stať, že 100 mikrogramov je minimálne potrebných, ale aj príliš katastroficky (hypertyreóza).
Môžete povedať, že muži a potom tí, ktorí sú vysokí a ťažkí, zvyčajne konzumujú viac, ale nezovšeobecňujú to.

Okrem toho, napríklad pri tureckých tabletách, nie je zaručené, že to, čo je v skutočnosti obsiahnuté, je to, čo by malo byť vo vnútri; Úlohu zohrávajú napríklad aj podmienky skladovania alebo preprava, to znamená, že turecké lieky nie sú horšie.

Preto si myslím, že nejde o nezhody, ale skôr sa zabúda na to, že dávkovanie je individuálne a preto potrebujete veľa vedomostí a skúseností s používaním T3.

Užívanie T3 môže byť oveľa nebezpečnejšie ako užívanie anabolických steroidov. Aj keď T3 nie je akútne smrteľný, ako napr. Nesprávne použitie inzulínu, človek by mohol vážne poškodiť a zabiť človeka do 14 - 30 dní nesprávnym použitím T3, čo by s anabolickými steroidmi nebolo také ľahké.

Všeobecne sa preto neodporúča používať T3, ak neviete presne, čo robíte.

Štítna žľaza môže byť vo veľmi zriedkavých prípadoch nefunkčná ako iné orgány, ale zvyčajne naďalej funguje.

Musíme však tiež povedať, že liečba dysfunkcie štítnej žľazy v Nemecku by bola oveľa lepšia ako dysfunkcia osi HH semenníkov.

Mnoho endokrinológov sa špecializuje na SD a celoživotná substitučná liečba T4 môže nahradiť funkciu štítnej žľazy bez ovplyvnenia kvality života/veku.!

z Panerai »12. novembra 2005 19:55

Pri príprave na súťaž som použil prípravok na štítnu žľazu Novothyral. Novothyral je kombinovaný prípravok obsahujúci 100 μg T3 a 25 μg T4 na tabletu.

Dávkovanie Spočiatku 1 tableta
Dávkou 1 tablety som chcel trochu nabudiť metabolizmus, pretože som už nebol tvrdší
potom sa zvýšil na 1,5-2 karty.
v tomto období absolvoval 2 súťaže
Na prvej súťaži som nemal potrebnú tvrdosť, na druhej súťaži, ktorá sa konala o 14 dní neskôr, som bol naozaj hlúpy ako drevo, ale napriek použitiu androgénnych látok (drostanolón a testosterón) sa mi stratila svalovina.
Pokračoval som v tom 14 dní po súťaži, pretože som to považoval za nevyhnutné, pretože som mohol jesť proti normálnemu vysokému počtu kalórií a nechcel som pribrať.
potom som to dostal z jedného dňa na druhý, hoci som čítal, že by to malo byť zakrádané
potom mal pacient zastavený zvláštny pocit pálenia v oblasti krku po dobu asi 7 dní, ale opäť zmizol

už nikdy nebudem používať T3 alebo T4, neprináša veľa a stojí veľa svalovej hmoty a je nebezpečný pri nesprávnom použití

Čoskoro mi určia hodnoty štítnej žľazy, aj keď si nemyslím, že som utrpel nejaké škody, ale lepšie ako je mi ľúto

z flxp »12. novembra 2005 23:12

Novothyral je vynikajúci ako náhrada štítnej žľazy. Sám som ho používal dlho.

Pre uvedené účely je to však skôr druhá voľba. Bola by to dobrá voľba iba na dlhodobé používanie.

Ak chcete byť rýchli a rýchli, iba T3.

Novothyral vytvára relatívne dostatočnú hladinu T4 v priebehu 8 až 20 dní vďaka zložke T4, tj. Nemusí sa vykrádať tak presne ako Mono-T3, kde teoreticky môže po 3 - 5 dňoch dôjsť k úplnej absencii hormónov a to samozrejme vedie k TRH -TSH výbojová reakcia vedie. Táto hypotyreóza navyše vedie na niekoľko dní k rôznym kardiovaskulárnym/mozgovým problémom.

V spoločnosti Novothyral to mešká najmenej 14 dní.

14 dní by malo stačiť na úpravu. Nezdravé, ale možné.

Bolo by výhodné zužovať sa počas 4 - 6 týždňov s T4 z najmenej 100 μg na 25 μg.

len som to zahodil

z Panerai »12. novembra 2005 23:24

keďže som zápasil s extrémnym skladovaním vody, s ktorým som sa musel vyrovnať po súťaži, chcel som všetko vyhodiť.
Všetko som vysadil z jedného dňa na druhý, nemal som ani testo, ani hormóny štítnej žľazy
prerušené
teraz nebudem brať ďalších 12-14 týždňov okrem nopch tamoxifénu ďalších 5 týždňov
Vyliečil som sa od marca do konca októbra a myslím si, že táto prestávka bude pre moje telo prospešná
nikdy nebol tak dlho zapnutý.

ako by som si všimol, že moje telo teraz produkuje príliš málo hormónov štítnej žľazy?
existujú náznaky?