Organický arganový olej 50ml Metrafo - Paradise Green

Skladom - doručenie 1-3 pracovné dni

arganový

Popis

Olej získaný lisovaním za studena z nepražených plodov arganového stromu (Argania spinosa), bez dezodorácie, používaný po stáročia miestnymi obyvateľmi (Maroko) ako prostriedok na starostlivosť o pokožku (ošetrenie rán a dermatologické problémy), ako aj do ich bežnej stravy.

Arganový olej je skutočným pokladom pre pokožku, vlasy a nechty, má pozoruhodné vlastnosti (vyživuje, regeneruje, zabraňuje vysušeniu a fyziologickému starnutiu pokožky, obnovuje jej pružnosť). Je bohatý na antioxidačné a ochranné prvky, má charakteristický zápach, ktorý sa dá považovať za nepríjemný, nedráždi alebo senzibilizuje, vstrebáva sa pomaly, zanecháva mastný pocit a je slabo komedogénny.

Komedogenita nie je merateľná a vedecky stanovená. Olej považovaný za komedogénny môže dočasne upchať póry, ale nemusí nutne u nikoho spôsobiť pupienky, čierne bodky alebo akné. Aplikácii komedogénneho oleja, najmä v čistom stave, by sa mali ľudia, ktorí majú sklon k akné, vyhnúť. Môže sa však použiť ako prísada do emulzie alebo v kombinácii s inými prísadami.

Chemické zloženie/dávka VE 4199: 46,31% kyseliny olejovej, 32,7% kyseliny linolovej, 13,3% kyseliny palmitovej, polyfenoly, vitamín E, karotenoidy, steroly.

vlastnosti regenerácia a reštrukturalizácia, proti starnutiu, vyživujúci, vyživujúci, spevňujúci, antioxidačný, hojivý, ochranca pokožky, elastifikátor, posilňovač nechtov, dodáva vlasom lesk.

Kozmetické odporúčania:

pre akýkoľvek typ pokožky, najmä pre suchú alebo dehydratovanú;

proti starnutiu a redukcii vrások;

starostlivosť o zrelú pleť, bez tónu;

obnovenie elasticity pokožky;

prevencia fyziologického starnutia;

ochrana pokožky pred účinkami vonkajších agresií;

jazvy, aj po akné;

regenerácia po spálení;

znehodnotené vlasy, suchá pokožka hlavy;

krehké nechty, suché ruky.

Použitie v kozmetike:

nanášaný na pokožku ako takú, nezriedený, na regeneráciu, reštrukturalizáciu pokožky, starnúcu, suchú alebo dehydratovanú pokožku;

ako prísada obsiahnutá v kozmetických prostriedkoch na redukciu vrások, obnovenie hydrolipidového filmu;

ako prísada do prípravy krémov na starostlivosť o pokožku s ekzémom;

ako zložka v prostriedkoch určených na správne hojenie kožných lézií spolu s ďalšími špecifickými zložkami;

nanášané samotné alebo v maskách vo forme masky na poškodené, suché vlasy;

ako také, neriedené alebo v kombinácii s inými zložkami na spevnenie lámavých nechtov;

nezriedené alebo obsiahnuté v kozmetických prostriedkoch určených pre tehotné ženy na prevenciu strií, pružnosti pokožky tela a perineálnej oblasti;

ako prísada do prípravkov na masáž prsníkov a brucha zabraňujúcich ochabnutiu pokožky spolu s ďalšími špecifickými olejmi;

ako prísada do denných krémov na suchú, dehydratovanú alebo zrelú pleť bez tónu;

ako prísada do regeneračných, proti starnutiu pôsobiacich, výživných nočných krémov;

ako prísada do masiek alebo krémov na vlasy.

s olejom z granátového jablka a éterickým olejom z ružového dreva, na intenzívne ošetrenie vrások;

s boragovým olejom a mrkvovým éterickým olejom, aby sa zabránilo starnutiu pokožky;

v kombinácii s extraktom zo slezu, šípkovým olejom a koenzýmom Q 10 na podporu syntézy kolagénu a elastínu;

s olejom zo sedmokrásky, extraktom z brečtanu a olejom z pšeničných klíčkov, v pleťovej vode na spevnenie a tonizáciu pokožky;

olej z fíg a čiernych ríbezlí, na sérum proti starnutiu a revitalizáciu,

Pretože je olejom odolným proti oxidácii, udržuje sa v prostredí, najlepšie pod 25 ° C