Schudnite s hormónmi štítnej žľazy (T3, T4); Prohormóny

Schudnite pomocou hormónov štítnej žľazy (T3, T4)?

z Jubilejný dibub »23. novembra 2014 15:11

žľazy

Chcela som sa opýtať, či tu má niekto skúsenosti s používaním hormónov štítnej žľazy (t.j. trijódtyronín/liotyronín a tyroxín/levotyroxín/tetrajódtyronín) na chudnutie. Kamarátka povedala, že to asi pred rokom použila na chudnutie a definíciu. Funguje to naozaj „tak ľahko“? Na čo si musíte dávkovanie a výber prostriedkov dávať pozor? Existujú kvalitatívne rozdiely alebo je T3 = T3 bez ohľadu na výrobcu?

Ďakujem za tvoju pomoc!

Re: Schudnite s hormónmi štítnej žľazy (T3, T4)?

z S1L3 »23. novembra 2014 15:38

Prečo sa ju jednoducho nespýtate.

Prirodzene. Hormóny štítnej žľazy sú čarovné lieky. Diéta a cvičenie sa stávajú nadbytočnými. Ak váha stagnuje, jednoducho dávku zvýšte.

Sry, ale znieš mierne naivne.
Čo keby ste najskôr vyplnili svoj profil? Bez údajov vám ťažko pomôžeme. Neskôr odporúčame dávku pre 90 kg chlapa, aj keď ste 60 kg žena.
Aké sú vaše ciele? Chceš vyjsť na pódium? Ak nie, hormóny sú na chudnutie spravidla nadbytočné, len aby ste si zachránili niekoľkotýždňovú diétu.

Ďalej od seba odtiahne nielen tuk, ale aj svaly z vašich rebier. Si momentálne zapnutá?
Všetky veci, ktoré by boli užitočné pri odpovedi na vašu otázku.

z Zastavenie šírenia »23. novembra 2014 16:02

z Proteínový čudák »23. novembra 2014 17:20

okrem toho je tu vysoká strata svalovej hmoty bez AAS ako ochrany svalov. Pretože t3 sacharidy bielkoviny a tuky sa pekne spaľujú súčasne, je na nich aj svalová hmota, ak vo vnútri nie je skutočne správna ochrana, čo by pre ženu bolo dosť kontraproduktívne .

Súhlasím s tvrdením S1L3, žiadne hormóny štítnej žľazy bez plánov, žiadne dávkovanie bez informácií.

z Jubilejný dibub »23. novembra 2014 18:19

Teraz

Ach drahá. Na nemeckých fórach musí byť zvláštnym javom, že všeobecné otvorené otázky sa stotožňujú s naivitou. Prečo som naivný? Pretože som dal „tak jednoducho“ ironické alebo skeptické „-“?

Pretože a.) Už tu nežije a b.) Kontakt bol prerušený. A predtým, ako sa rozšírili divoké podozrenia: Nie, nie je mŕtva (pokiaľ viem) a jej zmiznutie nemá nič spoločné s použitím SDH

Otázka bola všeobecná. Preto som sa všeobecne pýtal, či má niekto nejaké skúsenosti - nie „Hej, koľko musím na chudnutie používať látku?“
Takže to, čo sa myslí, je: Existujú nejaké zásady alebo pravidlá pre dávkovanie? Na akých princípoch by vychádzalo vaše odporúčanie, keby ste počuli to alebo ono kilogramové číslo? Je potrebné vziať do úvahy, napríklad riziká alebo prísady, ktoré by ste mali brať do úvahy pri možnom režime SDH? Ktoré lieky SDH sú spoľahlivé? Mali ste už zlý tovar? Sám som s týmito vecami nemal žiadne skúsenosti, ale veľa som sa naučil o tom, ako to funguje. Preto je tu všeobecná otázka pre vašich fajnšmekrov.

Nie, som iba amatérsky športovec a som v dolnej hranici normálnej funkcie SD. O téme sa na mnohých fórach nediskutuje otvorene (vtedy prevláda zovšeobecnený morálny ukazovák), preto som si myslel, že sa o nej možno môžete baviť tu (pretože som predpokladal, že používatelia tu už určite testovali také hormóny)., schudnúť).

z Proteínový čudák »23. novembra 2014 18:32

áno, to sa týka aj týchto ľudí, ktorí už majú dosť hlbokých vedomostí o kfa, pretože vaše telo dokáže pekne premieňať tuky a bielkoviny

ak nám prezradíte svoje údaje, ktoré sú už aj tak zastarané, pretože schildis nemá v amatérskej oblasti čo hľadať.

Každý človek, aj pri nízkej úrovni funkcií (na základe pomeru t3/t4 v krvi), môže dosiahnuť svoje želanie. Tu je výživa jednoducho kľúčová.

Okrem škôd, ktoré s tým môžete spôsobiť, poznám veľa konkurenčných kulturistov, ktorí sa musia vykrádať celé mesiace.

Nezasahujte do svojej hormonálnej rovnováhy kvôli neohrabanej strave. Ste si vedomí, že neexistujú žiadne inteligentné telefóny ani haribo?

Prehodnoťte tento plán. a myslím si, že S1l3 mal na mysli „on“, či v súčasnosti konzumujete aas, v akých dávkach, pretože, ako som už povedal, je nevyhnutná ochrana svalov.

z S1L3 »23. novembra 2014 19:01

Jubeldibub napísal:

Prosím, prosím, neurážajte sa, ale vďaka za srdečný smiech
Ako už asi tušil bielkovinový čudák. Pod pojmom „zapnuté“ mám na mysli, ak užívate steroidy. Ale je to moja chyba, mal som to objasniť.

Na tomto fóre som toho už čítal dosť. Interpretoval som to tak, že úvodzovky označujú citát vášho priateľa

Čo je podľa mňa úplne správne. Než vytiahnete kladivo, vždy existujú metódy ako Yohi alebo Ephe. Tie sú v amatérskej oblasti úplne postačujúce a takisto nefungujú na hormonálnej úrovni.

Ak „trénovaný“ znamenáš na prirodzenej hranici. Áno.
Mimochodom, vaša priateľka je presne ten typ človeka, ktorého ako pýtajúci sa tu na fóre môžete očakávať. Zlá strava (inak by diéty fungovali)
Neobviňujte nás, že tón je tu o niečo ostrejší. Ale predtým, ako niekomu vysvetlíte, ako zaobchádzať s nebezpečnými drogami, chcete vedieť, či má osoba, s ktorou sa rozprávate, na to duševne a fyzicky zrelé.

Ako som už uviedol vyššie, odporučil by som Ephe alebo Yohimu znížiť kfa. Ephe nie je bez, ale stále lepší ako SDH.

z Zúrivý zhon »23. novembra 2014 19:59

TEAM GNBF CREW - Podpora 73

z S1L3 »23. novembra 2014 20:07

z Proteínový čudák »23. novembra 2014 20:09

z Zúrivý zhon »23. novembra 2014 20:53

Ale iba „tu a tam“ 50 g. Red

TEAM GNBF CREW - Podpora 73

z S1L3 »23. novembra 2014 22:18

z Proteínový čudák »23. novembra 2014 22:23

z Jubilejný dibub »23. novembra 2014 22:39

Žiadny problém Keď som si to prečítal, musel som sa zasmiať. Je neuveriteľné, do koľkých faux pas môžem naraz vkročiť. Takže: Nie, neberiem steroidy (ani ja). Áno, každú chvíľu som tu „online“

V poriadku - je to na mojej hlave. Chcel som len povedať, že som bol skeptický, keď o tom informovala, a preto som chcel počuť skúsenosti a podrobnosti týkajúce sa žiadosti z prvej ruky. Nie nevyhnutne preto, že chcem začať hneď, ale skôr preto, že ma téma zaujala. Viac o tom nižšie.

Samo o sebe s vami súhlasím (v zmysle pocitu zodpovednosti). Len mi často pripadá hanba, keď také otázky už nevedú k vysvetleniu a diskusiám o aktuálnej téme, ale jednoducho vykúzlia hororové scenáre, aby vystrašili „hlúpeho, hlúpeho pýtajúceho sa“ (tam máme citáty znova). Toto sa netýka tejto diskusie teraz, ale mnohých ďalších, ktoré som si o tejto téme prečítal na desiatkach ďalších platforiem. Dúfal som teda v malý „smäd po dobrodružstve“ a otvorenejšie oznámenia. Je zrejmé, že celá vec je alebo môže byť riskantná - ako som už povedal: Okamžité napodobňovanie nebolo vôbec mojim cieľom.

Jasná vec. Ale často sa stáva, že to ľudia aj tak urobia - a potom by pár otvorených tipov nebolo na škodu. Steroidy môžu byť tiež určite nebezpečné. Alebo napríklad inhibítory PDE5. Napriek tomu existujú fóra, kde sa o tom hovorí otvorenejšie. Nakoniec je to stále lepšie, ako keby sa každý pokúsil úplne náhodne predávkovať sám sebou.

Som muž, nemal som tu účet a neznášam „Schoki“. Takže: Nie, nech je to ktokoľvek, nie som

z Proteínový čudák »23. novembra 2014 22:58

nič nemení na fakte, že bez primeranej ochrany svalov, t. j. AAS, stratíte toľko látky (ak je prítomná).
ak sa trochu dočítate, KAŽDÝ s nepriamym nutnosťou odporúča nepoužívať t3 bez steroidov.
Takže ak máte v úmysle vziať si ochranu bez toho, aby ste si vzali sieť, zjete iba slaninu, ale aj svaly.