Skúsenosti T3
Možnosti témy
displej
Skúsenosti T3?
Žijem bez T3 už veľmi dlho. V tom čase som mal dojem, že za chudnutie môže byť práve T3. Navyše, keď som sa liečil na boreliózu, zrazu som to už nemohol vydržať. Znie to bežne, ale tak to je.

Keď som však T3 úplne vypol, schudol som ešte ďalej a mal som oveľa menšiu chuť do jedla. T3 teda nemôže skutočne byť zodpovedná za chudnutie alebo úbytok svalov. Stratil som v čase viac bez T3 ako s. Čo do pekla?!
Slabosť nadobličiek je určite ľahko prítomná, ale kvôli mojej borelióze nemôžem užiť žiadny kortizón. Urobil som to vtedy (nechtiac, že mám lymskú boreliózu) a zabilo ma to.
Dnes som k svojim 125-krát pridal T3, jednoducho preto, lebo som sa celé týždne cítil zle. bolo to iba asi 3 - 5 T3 (Thybon) a mr sa s ním cítil oveľa lepšie. Bola som ostražitejšia a sústredenejšia a nebolo mi príliš zle. Cítil som sa emočne stabilnejší a nebol som taký „nasratý" ako obvykle. Energia bola lepšia, nebol som unavený a vyčerpaný tak rýchlo. Prvýkrát po vekoch som dostal chute a skutočný apetít. Stručne povedané: neuveriteľné zlepšenie!
Pred pár dňami som mal veľmi, veľmi zlú epizódu, ráno som sa zobudil s mimoriadne búšiacim srdcom, chvením, nevoľnosťou, super bledým. mohol potom nabrať látku pohárom vody s veľkým množstvom soli. Dnes som dostal večer mierne palpitácie, ale necítil som sa tak zle ako pod čistou T4. Podpora je prvá za posledné roky.
Moje TSH je vždy medzi 0,5 a 1,5. Môj FT4 je vždy na hornej hranici hodnôt (už viac ako 2 roky sa pohybuje takmer nezmenený), zatiaľ čo FT3 je dosť nízky. Je viditeľné, ako zaostáva. Niekto by mohol povedať „v poriadku s nízkym FT3, niekto v poriadku“ - ale odkiaľ pochádzajú tieto vylepšenia? Ani ja sa necítim príliš nadšený, možno minimálne, ale to je normálne, keď na začiatku pridáte Thybon. Hovorím viac o ďalších pozitívnych zlepšeniach symptómov.
Môžem teraz predpokladať, že vďaka FT3 mám iba mierny „dopingový“ účinok a že sa z neho cítim lepšie, alebo je nedostatok homónu pri takomto zlepšení skutočnosťou? To, čo som v minulosti pri T3 často zažil, bolo, že trvalo maximálne 2 - 3 dni, po ktorých sa zvyčajne znova zhoršilo. Odkiaľ to potom pochádza?
Viem, že bez hodnôt je to vždy ťažké, ale vážne: nikdy mi skutočne nepomohli! Ide skôr o pochopenie príznakov a reakcií na T3.
AW: Zážitky z T3?
Mám aj lymskú boreliózu - chronické štádium 3. Viem už 4 týždne. Raz som dostal aj Corti - po krátkom počiatočnom zlepšení som išiel úplne z kopca. Dnes už viem prečo.
Pokiaľ dobre rozumiem, borélie spôsobujú tento problém T3 všeobecne - čítal som to, ale bohužiaľ to momentálne nemôžem citovať. Borélie tiež spôsobujú masívne chudnutie.
Problém s lymskou boreliózou je, že sa napriek úspešnej antibióze môže znova a znova vracať, pretože sa môže „skrývať“ hlboko v tkanive a ak niekoľko prežije, po antibiotickej infúznej terapii ste sa vraj tvorov zbavili iba údajne.
To, čo popisujete, znie ako epizóda boreliózy. Nasvedčuje tomu aj únava (veľmi dobre to poznám), nechutenstvo atď.
Čo by ste mali urobiť teraz: dajte urobiť ďalší LTT a skontrolovať aktivitu.
Užívam medzi 2 025 až 0,04 T3 asi 2 roky (nejako toho v lete potrebujem viac) a dokážem to brať celkom dobre. Ale nemôžem brať každú T3. Možno zmeníte prípravu?
Beriem 2 týždne Biologo Lyme (skvelý liek Borre!) A olej Rizol Zeta. Pomáha naozaj dobre - mám z toho príznaky detoxikácie (Herxheimer) - infúzie nepodávam niekoľko týždňov, pretože momentálne nie sú k dispozícii (lieči ma lekár kombinujúci prírodu so školskou medicínou.
Možno by som ti mohol pomôcť.
Zmenil Sunshine2 (13. 7. 10 o 9:32)