100% čistý éterický olej Izmir - čisté éterické oleje

éterický

éterický

olej

olej

Izmirový olej, ktorý je uctievaný po celé storočia, vás prekvapí jemnou, upokojujúcou, upokojujúcou a relaxačnou vôňou, ktorá predstavuje dokonalú voľbu pre stresujúce alebo rušné obdobia. Cení sa pre svoj majetok po celom svete silne liečivé, protizápalové a proti starnutiu. Zaliaty v základe krému skrášľuje zrelú pleť vráskami alebo jazvami. V aromaterapii sa považuje za olej ochranca energie, prospešné pre emočné šoky alebo stres.

DODÁVKA 24/48 hodín

Doprava zdarma pre objednávky> 200 lei

olej

SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ

Vyše 2 000 recenzií 5 ⭐

olej

neriedený

100% čisté výrobky, lisované za studena, neriedené

čistý

POMÁHAJME SPOLU 💝

Oleya daruje 20% z dane z príjmu na pomoc autizmu

Myrrh bola jednou z dary, ktoré 3 mudrci dali Spasiteľovi, Spolu s kadidlo a zlato. V Biblii je myrha spomenutá najmenej 152-krát. Nechýbalo v starodávnych chrámoch, kde sa používala na vôňu a energetické vyrovnanie.

Myrha éterický olej sa získava zo živice stromu zvaného Styrax Tonkinensis, ktorý sa nachádza hlavne v Somálsku a Jemene. Živica sa získava jedinečným spôsobom zahrievaním kmeňa šachty.

Pre svoje vlastnosti je široko používaný v kozmetike a parfumérii protizápalové, antiseptické alebo expektorans.

V aromaterapii je obľúbená pre svoju silu povzbudzovať k meditácii, duchovnému oslobodeniu, vnútornej rovnováhe a duševnej pohode. Odporúča sa však pridať olej do krémov alebo masážnych olejov sa neodporúča používať v vaporizéroch/difuzéroch (stredná viskozita)

Nesmie sa zamieňať s vonným éterickým olejom, čo sú dva rôzne oleje extrahované z rôznych stromov s rôznymi vlastnosťami.

Názov (INCI): Commiphora myrrha

Metóda extrakcie: extrakcia parnou destiláciou

Kvalita: 100% prírodný, 100% čistý, bez chemického ošetrenia, neriedený, vysokokvalitný myrhový éterický olej.

Dôslednosť: stredná viskozita

Farba: tmavo hnedožltá

Absorpcia: priemer

Vôňa: drevitý, mierne sladký

Krajina pôvodu: Egypt

Skladovanie: miesto mimo dosahu svetla, sucha, pri teplotách nižších ako 25 stupňov C.

Terapeutické vlastnosti: antibakteriálne, protiplesňové, karminatívne, upokojujúce, proti vráskam, hojivé, zvlhčovacie, antiseptické, diuretické, protizápalové, stimulačné, protiinfekčné.

Myrha éterický olej na pokožku

  • Prospešné pre všetky typy pleti
  • Vynikajúca účinnosť proti vrásky
  • Odporúča sa pre prípad veľmi suchá pokožka
  • Účinné na pokožku akné alebo podráždený
  • Odporúčaná zložka pre pokožku starnutie, s vráskami
  • Hojí pokožku postihnutú ekzémami, vredmi
  • Odporúčané pre jazva po akné
  • Používa sa na pokožku bez vitality

Myrha éterický olej pre telo

  • stará sa extrémne suchá pokožka, popraskané
  • Lieči dermatózy, ekzémy
  • Účinné vo formuláciách pre veľmi popraskané ruky a päty
  • Odporúča sa na urtikáriu, podráždenie alebo dermatitídu
  • Regeneruje ulcerované alebo poranené tkanivo
  • Zvlhčuje veľmi suchú pokožku
  • Odporúča sa aplikovať vo formuláciách na psoriázu alebo dermatitídu
  • Hojí rany, hlboké jazvy, popáleniny

Myrha éterický olej pre nervový systém

  • Navodzuje relaxáciu a zmierňuje stres
  • Odporúča sa pri silnom emočnom šoku (vaporizér)
  • Pomáha inštalovať spánok (nespavosť)
  • Ideálne na meditáciu, objavovanie seba samého

Myrha éterický olej pre ženské pohlavné orgány

  • Odporúča sa pri infekciách močových ciest, cystitíde, uretritíde - masáž dolných častí brucha alebo spojená s rastlinným glycerínom a pridaná do vodného kúpeľa

Myrha éterický olej pre dýchací systém

Myrha éterický olej pre obehový systém

  • Môže sa kombinovať vo formuláciách na ekzémy alebo dermatitída s Tamanu olej a avokádové maslo
  • Ak podráždenie pokožky združenie s Jojobový olej, olej z čajovníkového oleja a maslo Cupuacu
  • Jeho protiplesňový účinok pomôže pri liečbe plesní nechtov a nôh spojených s Čajovníkový olej môže byť nanášaný bez riedenia priamo na necht s veľkou opatrnosťou
  • Pre jeho liečivý účinok môžu byť spojené s Mrkvový olej, rakytníkový olej a avokádový olej
  • Spojený s krémovým základom Olej z ružového dreva, arganový olej a kyselina hyalurónová na krémy proti vráskam (odporúčané lekárnikom)
  • Odporúča sa používať olej v miestnych aplikáciách, v riedení asi 0,5 - 2%.
  • Nepoužívať u detí mladších ako 3 roky
  • Nepoužívať u tehotných alebo dojčiacich žien
  • Nepoužívajte pred slnečným žiarením
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • Nepoužívajte nezriedený na pokožku
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Nepoužívajte vnútorne
  • Na identifikáciu možných alergií sa odporúča aplikovať prvýkrát na pokožku v oblasti lakťov

* Opatrne! Terapeutické vlastnosti a použitie výrobkov Oleya sú založené na vedeckých informáciách v literatúre, v publikáciách, v akademickom výskume vo fytoterapii a aromaterapii, v knihách o chémii-kozmetike a v dokumentácii bezpečnosti dodávateľa v súlade s európskou legislatívou v oblasti kozmetika. Aj keď sú tieto informácie založené na spoľahlivých zdrojoch, nemali by sa považovať za recepty a lekárske pokyny poskytované špecializovanými osobami a nijakým spôsobom nepreberajú zodpovednosť.