100% prírodný za studena lisovaný hroznový olej - rastlinné oleje

lisovaný

Chcem byť informovaný, keď sa vráti na sklad

olej

studena

lisovaný

Hroznový olej sa vyznačuje svojimi vlastnosťami regenerátor, reorganizovať, hydratovať, Antioxidanty neobvyklé. Jeho jedinečné zloženie je ideálne pre pokožku s vráskami, tmavými kruhmi a vakmi pod očami. Poskytuje skvelé výsledky pri starostlivosti o citlivú pokožku bez lesku, mastnú pleť, s rozšírenými pórmi. Oceňujú sa ošetrenie hroznovým olejom pre poškodené, suché, krehké alebo lupiny vlasy.

DODÁVKA 24/48 hodín

Doprava zdarma pre objednávky> 200 lei

hroznový

SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ

Vyše 2 000 recenzií 5 ⭐

prírodný

neriedený

100% čisté výrobky, lisované za studena, neriedené

lisovaný

POMÁHAJME SPOLU 💝

Oleya daruje 20% z dane z príjmu na pomoc autizmu

Najväčší fanúšikovia tohto Hroznový olej, sú ľudia, ktorí majú pleť citlivý. Jeho zloženie z neho robí a jemný a účinný prostriedok na suchú pokožku, pomáhať regenerácia a reštrukturalizácia efektívne kožné tkanivo.

Zložky, ktoré robia zo oleja zo semien komplexný liek na najrôznejšie ochorenia, sú prokyanidíny (táto látka je antioxidant s najlepšími výsledkami proti starnutiu pokožky), kyselina linolová, vitamín E a polyfenol.

Zoznam chorôb, ktoré sa dajú týmto elixírom vyliečiť, je nečakane bohatý: hemoroidy, kŕčové žily, opuchy, artritída, akné, vrásky, podráždenie, dermatitída, lupiny, vypadávanie vlasov, popraskané pery, suchá pokožka, jazvy.

Názov (INCI): Vitis vinifera

Metóda extrakcie: extrakcia semien

Dôslednosť: stredná viskozita

Kvalita: 100% prírodný, panenský, lisovaný za studena, bez chemického ošetrenia, vysoko kvalitný hroznový olej.

Farba: žlto-zlaté s odtieňmi zelenej

Zloženie: kyselina palmitová, kyselina stearová, kyselina olejová, kyselina linolová, fenolové zlúčeniny a vitamín E.

Absorpcia: rýchly

Vôňa: neutrálny

Pôvod:

Skladovanie: miesto mimo dosahu svetla a tepla, sucho, pri teplotách nižších ako 24 stupňov C

Prezentácia: nádoba z hnedého skla

Terapeutické vlastnosti: nekomedogénny, silný proti akné, silný antioxidant, stimuluje obehový systém, regeneračný, posilňujúci, povzbudzujúci, proti vráskam, na oxidačnú hladinu.

Hroznový olej pre pokožku

  • Pozoruhodný, rýchly účinok proti vráskam
  • Dodáva pokožke pružnosť a pevnosť
  • Hĺbkovo hydratuje pokožku
  • Predchádza a lieči akné - pôsobí protizápalovo na mastnú pleť
  • Odporúča sa pre účinok mäkkosť a odstránenie nedokonalostí pokožky
  • Bohaté na flavonoidy - pomáha zvyšovať syntézu kolagénu v bunkách
  • Vybledne a zabráni vzniku jaziev
  • Olej odporúčaný pre mastnú alebo zmiešanú pleť
  • Zabraňuje vráskam a príznaky bunkového starnutia
  • Tonický a povzbudzujúci účinok na pokožku
  • Vynikajúci pri relaxačných masážach

Hroznový olej na vlasy

  • Zvlhčuje vlasy
  • Ideálne pre rozdelené, suché a matné vlasy

Hroznový olej pre obehový systém

  • Rastlinný olej odporúčaný pri ochoreniach žíl
  • Posilňuje obehový systém
  • Zabraňuje krehkosti ciev
  • Udržuje pružnosť krvných ciev
  • Odporúčané ako lokálne aplikácie v prevencii a liečba kŕčových žíl

Hroznový olej pre svaly a kĺby

  • Používa sa v čistom stave priamo na pokožku alebo na masáže tela a tváre
  • Účinný v krémoch, emulziách, roztokoch a krémoch na všetky typy pleti, najmä na mastnú
  • Základný rastlinný olej v kombinácii s éterickými olejmi na vyblednutie, ošetrenie alebo prevenciu bolesti svalov a osteoartikúl
  • Do osteoartikulárna bolesť môžu byť spojené s olejom z čierneho korenia, mäty, citrónu alebo kadidla
  • Pre stimulácia obehu môžete vyrobiť masážne séra alebo krémy (krémový základ) s olejom z mäty piepornej, čierneho korenia alebo citrónového oleja
  • V maskách, sérach, krémoch akné možno kombinovať s Neemovým olejom, AHA, Grapefruitovým olejom, Bergamotovým olejom, Citrónovým olejom alebo Avokádovým, Arganovým alebo Konopným olejom
  • Sérum na posilnenie žíl a zastavenie kŕčových žíl Hroznový olej je možné kombinovať s čiernym korením, mätou, tamanu alebo avokádovým olejom
  • Pre svoje vlastnosti vráska môžu byť spojené s arganovým olejom. Neemový olej, konope, rakytník alebo citrónový olej
  • Masky pre zvlhčenie vlasov a vlasovej pokožky môže obsahovať s hroznovým olejom, avokádovým olejom, rakytníkovým olejom, arganovým alebo konope
  • Môže sa nanášať pomocou korektora, aby nedával pocit prílišného mejkapu
  • Zložka na masky, šampóny, krémy na vlasy, séra na rozštiepené končeky
  • Môže byť použitý od otvorenia 6 mesiacov, ak je správne skladovaný, v tme, chránený pred vlhkosťou a teplom.
  • Po otvorení sa odporúča uchovávať ho v chladničke
  • Ak dôjde k podráždeniu, odporúča sa prestať nanášať na pokožku
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Nepoužívajte vnútorne
  • Na identifikáciu možných alergií sa odporúča aplikovať prvýkrát na pokožku v oblasti lakťov

* Opatrne! Terapeutické vlastnosti a použitie výrobkov Oleya sú založené na vedeckých informáciách v literatúre, v publikáciách, v akademickom výskume vo fytoterapii a aromaterapii, v knihách o chémii-kozmetike a v dokumentácii bezpečnosti dodávateľa v súlade s európskou legislatívou v oblasti kozmetika. Aj keď sú tieto informácie založené na spoľahlivých zdrojoch, nemali by sa považovať za recepty a lekárske pokyny poskytované špecializovanými osobami a nijakým spôsobom nepreberajú zodpovednosť.