Esenciálny olej siamská myrha

Akcia platí v rámci dostupného skladu a nie je možné ju kombinovať s inými zľavami.

Absolútny éterický olej z myrhy sa získava zo živice stromu Styrax Tonkinensis, stromu, ktorý spontánne rastie vo Vietname, Laose a Thajsku.

u00a0 u00a0

V tradičnej medicíne domorodé kmene používali myrhu ako silné antiseptické, protizápalové a expektorans. Nájdeme ho dnes v mnohých dermatologických a respiračných balzamoch.

Smyrna sa dodnes mimoriadne používa na terapeutické účely, v kozmetike a parfumérii, pri meditáciách a duchovných povzneseniach, na psycho-emocionálne vyváženie a duševnú stimuláciu a ochranu energie.

Absolútny éterický olej z myrhy sa získava zo živice stromu Styrax tonkinensis, stromu, ktorý spontánne rastie vo Vietname, Laose a Thajsku. Živica sa zbiera narezaním kmeňa stromu, ktorý je najmenej 7 rokov starý. Pretože myrhová živica sa nedá destilovať, éterický olej sa získava absolútnou extrakciou.

Vzácna esencia spolu s kadidlom, myrhou a nardou je myrha jedným z vzácnych darov, ktoré ponúkli traja mudrci dieťaťu Ježišovi. Používa sa odpradávna pri náboženských rituáloch a spolu s kadidlom a nardom na čistenie a harmonizáciu energií v chrámoch alebo na prevoňanie honosných orientálnych palácov.

Myrha sa dodnes mimoriadne používa na terapeutické účely, v kozmetike a parfumérii, pri meditáciách a duchovných povzneseniach, na psychoemočné vyrovnanie a duševnú stimuláciu.

V tradičnej medicíne domorodé kmene používali myrhu ako silné antiseptické, protizápalové a expektorans. Nájdeme ho dnes v mnohých dermatologických a respiračných balzamoch.

Okrem mnohých terapeutických a kozmetických vlastností je esenciálny olej z myrhy emocionálne upokojujúci a relaxačný, neurostimulačný a energetický.

Jeho komplexná vôňa so sladkými, sladkými a vanilkovými hornými tónmi potom ustupuje teplejším a hlbším tónom karamelu, medu a praženej kávy, čo nepochybne robí z myrhy éterický olej najbežnejšiu esenciu v parfémoch.

VLASTNOSTI

  • Upokojujúci, zvlhčujúci a tonizujúci pokožku, udržuje pružnosť a pružnosť pokožky
  • Výnimočná jazva na pokožke, regeneruje a opravuje kožné tkanivo, poškodené, agresívne, zostarnuté
  • Účinné antibakteriálne proti mikroorganizmom, ktoré spôsobujú kožné infekcie
  • Protizápalové a antiseptické
  • Bronchopulmonálny dekongestant a expektorant
  • Osteoartikulárne a rubefiantové protizápalové (zahrieva boľavé svaly a kĺby)
  • Močopudné a tráviace
  • Stimuluje a vyrovnáva nervový systém
  • Kondicionér pokožky a kondicionér srdca vytvárajú ochrannú auru pred psychickou agresiou a každodenným stresom
  • Dezinfekčný prostriedok a osviežovač vzduchu
  • Vytvára atmosféru priaznivú pre meditáciu a duchovnú prácu

odporúčanie

  • Zrelá, ochabnutá pokožka, ktorá nemá pružnosť a vitalitu
  • Mimoriadne suchá, popraskaná a drsná pokožka (ruky, nohy)
  • Akné, podráždená, citlivá pokožka
  • Rany, popáleniny, kožné vredy
  • Podráždenie, svrbenie, žihľavka, dermatitída
  • Dermatóza, ekzém, psoriáza, pityriáza
  • Katarálne respiračné ochorenia: astma, bronchitída, laryngitída, chronický kašeľ
  • Artritída, dna, pohybové problémy, reumatizmus
  • Gynekologické a močové infekcie, infekcie močových ciest, cystitída, uretritída, vaginitída
  • Tráviace ťažkosti, plynatosť
  • Emočné šoky
  • Strach a odcudzenie vlastných emócii a pocitov (sebaobjavovanie)
  • Potreba ochrany, závislosť od ostatných ľudí
  • Nespavosť, celková a emočná asténia, stres
  • Ochrana pred psychoenergetickými agresiami
  • Rekonvalescencia
  • Vôňa a čistenie životného prostredia

  • Desať: 1 - 1,5%
  • Telo: 1,5-2%

ROZPUSTNOSŤ

  • Nerozpustný vo vode, oleji
  • Rozpustný v alkohole

  • Vykonajte test, môže spôsobiť alergie u ľudí s alergickým rizikom
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Nepoužívať počas tehotenstva a laktácie
  • Nepoužívať pre deti do 3 rokov
  • VONKAJŠIE POUŽITIE

  • Myrha éterický olej získaný absolútnou extrakciou zo živice do alkoholu, po ktorej nasleduje odparenie alkoholu

75% absolútna myrha, 25% alkohol - veľmi viskózny, na použitie je potrebné zriedenie v alkohole1 00% prírodné - nedenaturovaný syntetickými molekulami
100% integrál - nefarbený, neodistený, neopravený, nefrakcionovaný

  • Prírodné rastliny, ktoré môžu spôsobovať alergie: benzylbenzoát (špecifikácia podľa dodatku č. 7 k európskej smernici o kozmetike/ES 15/2003)
  • Názov: Styrax tonkinensis
  • Vyrobené v: Laosu
  • Dovážané do EÚ: Francúzsko

ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI

  • Vzhľad: baskická tekutina
  • Farba: hnedá, tmavá jantárová
  • Vôňa: sladká, vanilková, teplá, karamelová a medová
  • Použitie: kozmetika, aromaterapia, parfuméria

Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom

Prezentácia: fľaša s kvapkadlom 10 ml

Informácie na tomto webe sú poskytované iba na informačné účely a nemožno ich považovať za lekárske informácie. Vlastnosti, odporúčania a spôsoby ich použitia sú získané z referenčných zdrojov a potvrdené štúdiami a pozorovaniami vo vedeckom prostredí, avšak nemôžu v žiadnej podobe prevziať zodpovednosť. Pokiaľ ide o lekárske použitie, obráťte sa na špecialistu.

Vzácna esencia spolu s kadidlom, myrhou a nardou je myrha jedným z vzácnych darov, ktoré ponúkli traja mudrci dieťaťu Ježišovi. Používa sa od staroveku, v náboženských rituáloch a spolu s kadidlom a nardom na čistenie a harmonizáciu energií v chrámoch alebo na prevoňanie honosných orientálnych palácov. \ n

Myrha sa dodnes mimoriadne používa na terapeutické účely, v kozmetike a parfumérii, pri meditáciách a duchovných povzneseniach, na psycho-emocionálne vyrovnanie a duševnú stimuláciu. \ n

V tradičnej medicíne pôvodné kmene používali myrhu ako silné antiseptické, protizápalové a expektorans. Nájdeme ho dnes v mnohých dermatologických a respiračných balzamoch. \ n

Okrem mnohých terapeutických a kozmetických vlastností je esenciálny olej z myrhy upokojujúci a emocionálne relaxačný, neurostimulačný a energeticky ochranný. \ n

Jeho komplexná vôňa so sladkými, sladkými a vanilkovými vrchnými tónmi potom ustupuje teplejším a hlbším tónom karamelu, medu a praženej kávy, čo z neho robí bezpochyby najbežnejší éterický olej z myrhy v parfémoch. \ n

VLASTNOSTI \ n

  • Upokojujúci, zvlhčujúci a tonizujúci krém, udržuje pružnosť a pružnosť pokožky \ n
  • Výnimočný liečiteľ pokožky, regeneruje a opravuje kožné tkanivo, poškodené, agresívne, zostarnuté \ n
  • Účinné antibakteriálne proti mikroorganizmom, ktoré spôsobujú kožné infekcie \ n
  • Protizápalové a antiseptické \ n
  • Bronchopulmonálny dekongestant a expektorans \ n
  • Osteoartikulárne a rubefiantové protizápalové (zahrieva boľavé svaly a kĺby) \ n
  • Močopudné a tráviace \ n
  • Stimuluje a vyrovnáva nervový systém \ n
  • Kondicionér pokožky a kondicionér srdca vytvárajú ochrannú auru pred psychickou agresiou a každodenným stresom \ n
  • Dezinfekčný prostriedok a osviežovač vzduchu \ n
  • Vytvára atmosféru priaznivú pre meditáciu a prácu na duchovnej úrovni

ODPORÚČANIA \ n

  • Zrelá, ochabnutá pokožka, ktorá nemá pružnosť a vitalitu \ n
  • Mimoriadne suchá, popraskaná a drsná pokožka (ruky, nohy) \ n
  • Akné, podráždená, citlivá pokožka \ n
  • Rany, popáleniny, kožné vredy \ n
  • Podráždenie, svrbenie, žihľavka, dermatitída \ n
  • Dermatóza, ekzémy, psoriáza, pityriáza \ n
  • Katarálne respiračné choroby: astma, bronchitída, laryngitída, chronický kašeľ \ n
  • Artritída, dna, pohybové problémy, reumatizmus \ n
  • Gynekologické a močové infekcie, infekcie močových ciest, cystitída, uretritída, vaginitída
  • Tráviace ťažkosti, plynatosť \ n
  • Emočné šoky \ n
  • Strach a odcudzenie sa od svojich emócii a pocitov (sebaobjavovanie) \ n
  • Potreba ochrany, závislosť od ostatných ľudí \ n
  • Nespavosť, celková a emočná asténia, stres
  • Ochrana pred psychoenergetickými agresiami \ n
  • Rekonvalescencia \ n
  • Vôňa a čistenie životného prostredia \ n

DÁVKOVANIE \ n

  • Desať: \ u00a01 - 1,5% \ n
  • Spoločnosť: \ u00a01,5-2% \ n

ROZPUSTNOSŤ \ n

  • Nerozpustný vo vode, oleji \ n
  • Rozpustný v alkohole \ n

BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA \ n

  • Vykonajte test, môže spôsobiť alergie u ľudí s rizikom alergénov \ n
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Nepoužívať počas tehotenstva a laktácie \ n
  • Nepoužívať pre deti do 3 rokov \ n
  • VONKAJŠIE POUŽITIE \ n

ZLOŽENIE \ n

    Izmirský éterický olej získaný absolútnou extrakciou zo živice v alkohole, po ktorej nasleduje odparenie alkoholu \ u00a0 \ n

\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 75% absolútna myrha, 25% alkohol - veľmi viskózny, na použitie je potrebné zriedenie v alkohole
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% prírodné a nedenaturované syntetickými molekulami
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% úplne nefarbený, nerozpustený, neopravený, nefrakcionovaný \ n

  • Prírodné zdroje rastlín, ktoré môžu spôsobovať alergie: Benzylbenzoát (špecifikácia podľa dodatku č. 7 k európskej smernici o kozmetike \/ES 15 \/2003) \ n
  • Názov: Styrax tonkinensis \ n
  • Vyrobené v: Laos \ n
  • Importované do EÚ: Francúzsko \ n

ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI \ n

  • Vzhľad: tekuté vasky \ n
  • Farba: hnedá, tmavá jantárová
  • Vôňa: sladká, vanilková, teplá, karamelová a medová. \ N
  • Použitie: kozmetika, aromaterapia, parfumérie \ u00a0 \ n

Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom \ n