Laurel - kozmetické informácie - online obchod Ecco Verde

Laurus Nobilis Leaf Oil, extrakt z listu laurus nobilis

Vavrín z čeľade vavrínovitých rastie hlavne v Strednej a Južnej Amerike, južnej Európe a Rusku. Olej z jeho listov sa používa pri starostlivosti o pokožku antiseptické, antibakteriálne, fungicídne a dezinfekčné. Má tiež účinok neutralizujúci zápach a používa sa hlavne na výrobky starostlivosti Akné, zápalová pokožka a proti Lupiny použité, ale aj funguje proti vypadávaniu vlasov a propaguje Hojenie malých rán. Tam vavrín všeobecne dobré vlastnosti starostlivosti môže sa tiež mnohými spôsobmi použiť na iné výrobky na starostlivosť.
V Aromaterapia Vavrínový olej má inšpiratívny, vzrušujúci a depresívny účinok, ale tiež upokojujúci a uzemňujúci. Pomáha pri malých životných krízach, pri únave a slabej koncentrácii, dodáva sebavedomie a bezpečie.

kozmetické

pozri Markus Schirner 2002, „Aroma-Öle“, Schirner Verlag, Darmstadt, 4. vydanie 2011

Z nášho časopisu:

Objavte Ecco Verde:

Nové produkty:

Moje výhody v Ecco Verde

Doprava zdarma v Nemecku od 29,90 € *

Dodanie do 1 - 4 pracovných dní.

zadarmo Spiatočná doprava

Najmenej 1 vzorka zadarmo pri každej objednávke

Dodávame do viac ako 90 krajín sveta

Pracujeme klimaticky neutrálne

Vyhýbame sa emisiám CO2 všade, kde je to možné. Zvyšok kompenzujeme prostredníctvom ekologicko-sociálnych projektov.

Potrebujete pomoc s objednávkou? Radi odpovieme na vaše otázky.

Vynikajúci Na základe 1506 Hodnotenia zákazníkov

Plaťte bezpečne pomocou

  • Platba na dobierku
  • platba vopred