Organický extrakt z brečtanu

Akcia platí v rámci dostupného skladu a nie je možné ju kombinovať s inými zľavami.

BEZ CELLULITU.

organický

Na jeho pôsobenie sa používa extrakt z brečtanu silne proti celulitíde, naťahuje a vyhladzuje pokožku, eliminuje vzhľad pomarančovej kôry, obnovenie jemného a pevného vzhľadu pokožky . Upokojujúci a hojivý je to účinný prostriedok na podráždenú, zapálenú pokožku, urýchlenie hojenia a hojenia rán.

V skutočnosti v 15. storočí, Leonardo da Vinci pripisuje brečtanu zázračné liečivé vlastnosti, pozorovanie zranených zvierat hľadajúcich v lesoch miesta s brečtanom, na ktorých sa kotúľali, a tým impregnovalo rany liečivou šťavou rozdrvených listov.

Tento extrakt z brečtanu vo vodnej forme, veľmi koncentrovaný v aktívnych látkach, je oveľa príjemnejšie ako iné výrobky v olejovej forme, ktoré zanechávajú nepríjemný pocit mastného filmu a navyše brečtanový extrakt preniká oveľa rýchlejšie do pokožky a zanecháva pokožku čistú.

Organický extrakt z brečtanu sa získava macerovaním listov brečtanu z organickej kultúry v zmesi voda/glycerín, čo je prostredie, v ktorom rastlina najlepšie prenáša všetky prírodné účinné látky.

Ivy sú známe a oceňované pre svoje vlastnosti už tisíce rokov. Starí Egypťania zasvätili brečtan Osirisa, boha plodnosti a pána ríš za sebou.

V 15. storočí pripísal Leonardo da Vinci brečtanu zázračné liečivé vlastnosti, keď pozoroval zranené zvieratá, ktoré v lese hľadali miesta s brečtanom, na ktoré sa váľali, a tým impregnoval rany liečivou šťavou z rozdrvených listov.

V kozmetike má extrakt z brečtanu silné pôsobenie proti celulitíde, napína a vyhladzuje pokožku, eliminuje výskyt pomarančovej kôry a obnovuje jemný a pevný vzhľad pokožky. Upokojujúci a hojivý, je to účinný prostriedok na podráždenú, zapálenú pokožku, urýchľujúci hojenie a hojenie rán.

Tento vodný extrakt z brečtanu, vysoko koncentrovaný v účinných látkach, je oveľa príjemnejší na použitie ako iné olejové produkty, ktoré zanechávajú nepríjemný pocit mastného filmu a navyše extrakt z brečtanu preniká oveľa rýchlejšie do pokožky a zanecháva pokožku čistú.

VLASTNOSTI

  • Anticelulitída a hlavné odtoky, saponíny pomáhajú lipidom fixovaným v tukových bunkách vrátiť sa do krvi, aby ich vylúčili alebo použili ako zdroj energie v tele
  • Spevnenie, tonizácia
  • Protizápalové a upokojujúce
  • liečenie

odporúčanie

  • Vrstvy a zhluky tuku,
  • Celulitída, vzhľad pomarančovej kôry
  • Chudá, pokrčená pokožka
  • Tónovanie a obnovenie kontúry tváre
  • Tónuje a vyhladzuje pokožku krku a dekoltu
  • Tónujúce oblasti s ochabnutou pokožkou, prsiami, stehnami, zadkom, rukami, bruchom
  • Podráždená, zapálená pokožka a pokožka
  • Rana

ROZPUSTNOSŤ

  • Rozpustný vo vode, vodných roztokoch, kvetinových a kozmetických vodách, ktoré obsahujú vodu (môžu sa pridávať priamo do pleťových krémov, krémov, gélov, sér, mlieka, šampónov, masiek)
  • Nerozpustný v oleji

  • 50% sa pridáva priamo do kvetinových vôd, pleťových a telových mliek,
  • 5% pridaných priamo do krémov, gélov, sér, pleťového a telového mlieka
  • 1-75% v sťažňoch
  • 5 - 30%: v domácich emulziách sa začleňuje do vodnej fázy na prípravu: krémov, mlieka, séra, gélov
  • 1ml = 19 kvapiek

  • Výťažok z brečtanu získaný maceráciou čerstvých listov brečtanu získaných z organickej kultúry, v zmesi organického rastlinného glycerínu (20%), vo vode (80%)
  • Prírodné rastlinné zlúčeniny: saponíny (glycerid Hederagenine, Hederacoside C, Hederine alfa a beta)
  • Názov: Výťažok z listu Hedera helix
  • Krajina pôvodu: Francúzsko

MENO INCI:

  • Voda (voda), glycerín * (bio rastlinný glycerín), list brečtanu helix * (brečtan biokultúry), benzoan sodný, sorban draselný (konzervačné látky schválené a schválené spoločnosťou Ecocert), kyselina citrónová

* zložky získané z ekologického poľnohospodárstva
99,35 z celkových zložiek je prírodného pôvodu
99,2% celkových prísad sa získava z Organického poľnohospodárstva (AB)

ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI

  • Vzhľad: tekutina
  • Farba: červeno-hnedá
  • Vône: zeleninové, ľahké na lásku

Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom. Po otvorení uchovávajte v chladničke maximálne 6 mesiacov.

Ivy sú známe a oceňované pre svoje vlastnosti už tisíce rokov. Starí Egypťania zasvätili brečtan Osirisa, boha plodnosti a pána ríš za sebou. \ n

V 15. storočí pripísal Leonardo da Vinci brečtanu zázračné liečivé vlastnosti, keď pozoroval zranené zvieratá, ktoré v lese hľadali miesta s brečtanom, na ktoré sa váľali, a tým impregnoval rany liečivou šťavou z rozdrvených listov. \ n

V kozmetike má extrakt z brečtanu silné pôsobenie proti celulitíde, napína a vyhladzuje pokožku, eliminuje vzhľad pomarančovej kôry a obnovuje jemný a pevný vzhľad pokožky. Upokojujúci a hojivý, je to účinný prostriedok na podráždenú, zapálenú pokožku, urýchľujúci hojenie a hojenie rán. \ n

Tento extrakt z brečtanu vo vodnej forme, veľmi koncentrovaný v aktívnych látkach, je oveľa príjemnejší na použitie ako iné produkty v mastnej forme, ktoré zanechávajú nepríjemný pocit mastného filmu a navyše extrakt z brečtanu preniká oveľa rýchlejšie do pokožky a zanecháva pokožku. očistiť. \ n

VLASTNOSTI \ n

  • Anticelulitída a veľké odtoky, saponíny pomáhajú lipidom fixovaným v tukových bunkách vrátiť sa do krvi, aby ich vylúčili alebo použili ako zdroj energie v tele \ n
  • Spevnenie, tónovanie \ n
  • Protizápalové a upokojujúce \ n
  • Uzdravenie \ n

ODPORÚČANIA \ n

  • Vrstvy a zhluky tuku, \ n
  • Celulitída, vzhľad pomarančovej kôry \ n
  • Ochabnutá pokožka, zvráskavená
  • Tónovanie a obnovenie obrysu tváre \ n
  • Tónovanie a vyhladenie pokožky krku a dekoltu \ n
  • Tónujúce oblasti s ochabnutou pokožkou, prsiami, stehnami, zadkom, rukami, bruchom \ n
  • Podráždená pokožka a pokožka, zapálené \ n
  • Rani \ n

ROZPUSTNOSŤ \ n

  • Rozpustný vo vode, vodných roztokoch, kvetinových a kozmetických vodách, ktoré obsahujú vodu (je možné ich pridávať priamo do pleťových krémov, krémov, gélov, sér, mlieka, šampónov, masiek) \ n
  • Nerozpustný v oleji \ n

DÁVKOVANIE \ u00a0 |

  • 50% pridaných priamo do kvetinových vôd, pleťových a telových mliek, \ u00a0 \ n
  • 5% pridaných priamo do krémov, gélov, sér, pokožky a mlieka na telo
  • 1-75% v masti \ u00a0 \ n
  • 5 - 30%: v domácich emulziách sa začleňuje do vodnej fázy na prípravu: krémov, mlieka, sér, gélov \ n
  • 1 ml = 19 kvapiek \ n

ZLOŽENIE \ n

  • Výťažok z brečtanu získaný maceráciou čerstvých listov brečtanu získaných z organickej kultúry, v zmesi organického rastlinného glycerínu (20%), vo vode (80%) \ n
  • Prírodné zlúčeniny rastlín: Mydlo (glycerid Hederagenine, Hederacoside C, Hederine alfa a beta) \ n00a0 \ n
  • Názov: \ u00a0Hedera helix leaf extrakt \ n
  • Krajina pôvodu: Francúzsko \ n

NÁZOV \ u00a0INCI: \ u00a0 \ n

    Voda (voda), glycerín * (bio rastlinný glycerín), list brečtanu helix * (brečtan z Biokultúry), benzoan sodný, sorban draselný (konzervačné látky schválené a schválené spoločnosťou Ecocert), kyselina citrónová \ n

* zložky získané z ekologického poľnohospodárstva
99,35 z celkových zložiek je prírodného pôvodu
99,2% celkových prísad sa získava z Organického poľnohospodárstva (AB)

ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI \ n

  • Vzhľad: tekutá tekutina \ n
  • Farba: červeno-hnedá \ n
  • Vône: zeleninové, ľahké milovať \ n

Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom. Po otvorení uchovávajte v chladničke maximálne 6 mesiacov. \ n

Prezentácia: 30 ml. "," Description_short ":"

Na jeho pôsobenie sa používa extrakt z brečtanu silná anticelulitída, napína a vyhladzuje pokožku, odstraňuje vzhľad pomarančovej kôry,obnovenie jemného a pevného vzhľadu pokožky. Upokojujúci a hojivý je to účinný prostriedok na podráždenú, zapálenú pokožku urýchlenie hojenia a hojenia rán. \ n

V skutočnosti v 15. storočí \ u00a0 Leonardo da Vinci pripisuje brečtanu zázračné liečivé vlastnosti, keď sleduje zranené zvieratá, ktoré v lese hľadali miesta s brečtanom, na ktoré sa váľali, a tým impregnuje rany liečivou šťavou z rozdrvených listov. \ n