Organický kurkumový éterický olej
Akcia platí v rámci dostupného skladu a nie je možné ju kombinovať s inými zľavami.
Esenciálny olej koncentruje všetky mimoriadne vlastnosti kurkumy. Z kozmetického hľadiska je kurkumový éterický olej mimoriadne silným antioxidantom, proti starnutiu, s účinkom eliminácie vrások a obnovenia vitality a sviežosti pokožky.

Vďaka svojim silným antibakteriálnym, protiplesňovým a antiparazitárnym vlastnostiam je nevyhnutným éterickým olejom pri cestovaní v tropických oblastiach.
Z energetického hľadiska je kurkumový éterický olej olejom čakry solar plexus, Manipura, osobnej čakry, kanála cirkulácie jemných energií, spojenia medzi fyzickým a jemnohmotným telom, medzi nebom a zemou.
Esenciálny olej z kurkumy sa získava z rizómov kurkumy, rastliny pochádzajúcej z Ázie a pestovanej hlavne v Indii, ale aj v Pakistane, Bangladéši, na celom Ďalekom východe a v Latinskej Amerike.
Rastlina sa tiež nazýva kurkuma alebo indický šafran a používa sa od staroveku. V ajurvédskej medicíne sa protizápalová kurkuma vďaka svojim silným antiseptickým vlastnostiam používa na liečbu gastrointestinálnych, reumatických a kožných ochorení: pásový opar, ovčie kiahne, kiahne, psoriáza, ako tonikum a čistič krvi, hepatobiliárny stimulant.
V orientálnej kuchyni sa kurkuma používa ako na konzervovanie jedál, aj ako korenie, ktoré je základnou ingredienciou korenia, ktoré je už známe a známe po celom svete, kari.
Posledné štúdie preukázali, že vďaka vysokej koncentrácii kurkumonoidov a najmä kurkumínu v koncentrácii 90% má kurkuma protirakovinové vlastnosti, zmierňuje Alzheimerovu chorobu a stimuluje imunitný systém.
V Thajsku sa vyvíja projekt na extrakciu a izoláciu tetrahydrokurkumínu, mimoriadne silného antioxidačného prostriedku, prostriedku proti starnutiu a na krásu a žiarivosť pokožky.
Esenciálny olej koncentruje všetky tieto mimoriadne vlastnosti kurkumy. Z kozmetického hľadiska je kurkumový éterický olej mimoriadne silným antioxidantom, proti starnutiu, s účinkom eliminácie vrások a obnovenia vitality a sviežosti pokožky.
Vďaka svojim silným antibakteriálnym, protiplesňovým a antiparazitárnym vlastnostiam je nevyhnutným éterickým olejom pri cestovaní v tropických oblastiach.
Z energetického hľadiska je kurkumový éterický olej olejom čakry solar plexus, Manipura, osobnej čakry, kanála cirkulácie jemných energií, spojenia medzi fyzickým a jemnohmotným telom, medzi nebom a zemou.
VLASTNOSTI
odporúčanie
- Zrelá, namáhaná pokožka, ktorej chýba vitalita a žiarivosť
- Vráskavá, unavená pokožka
- Lupiny
- Herpes, mykózy, bradavice
- Nedostatočné zažívacie a hepatobiliárne
- Aerofágia, črevné plyny
- Bolestivá kolitída
- Črevné parazity
- Poruchy hrubého čreva
- Pesimistická osobnosť
- Strach zo zmeny
- Nedostatok chuti do života, demoralizácia
- Izolácia
- 1 kvapka kurkumového éterického oleja obsiahnutá v dennej dávke pleťového krému, telového mlieka, šampónu potrebného na umývanie
- Začlenenie kurkumového éterického oleja do bežne používanej kozmetiky alebo príprava organickej kozmetiky pre zrelú, vráskavú, tonizovanú a žiarivú pleť: krémy, mlieko, pleťové a očné séra
- Začlenenie kurkumového éterického oleja do kozmetiky používanej na telo alebo na prípravu organickej kozmetiky na obnovenie krásy a žiarivosti pokožky: krémy, mlieko.
- Začlenenie kurkumového éterického oleja do masážnych olejov na tvár pre starnúcu, vráskavú unavenú pokožku v kombinácii s ďalšími špecifickými éterickými a rastlinnými olejmi
- Zahrnutie éterického oleja z kurkumy do masážnych olejov pre telo v kombinácii s inými éterickými a rastlinnými olejmi
- Inkorporácia do mastí, balzamov na ošetrenie mikrobiálnych a plesňových ochorení kože
- Začlenenie kurkumového éterického oleja do masiek proti vráskam a proti starnutiu na obnovenie krásy a žiarivosti pokožky
- Zapracovanie éterického oleja z kurkumy do výrobkov proti lupinám alebo príprava šampónov, kondicionérov, masiek, čistiacich vôd proti lupinám.
- Desať: 1%
- Telo: 1,5%
- Vykonajte test, u citlivých ľudí môže spôsobiť alergie
- Nepoužívajte počas tehotenstva
- Nepoužívať pre deti do 6 rokov
- Nepoužívať u ľudí trpiacich epilepsiou
- Vnútorné použitie len so súhlasom lekára, špecialistu na aromaterapiu
- Kurkuma, botanický a biochemický éterický olej definovaný ako získaný z biologickej kultúry úplnou parnou destiláciou oddenkov kurkumy
100% čistý - nezriedený v rastlinnom oleji alebo zmiešaný s olejmi s podobnými vlastnosťami
100% prírodné - nedenaturovaný syntetickými molekulami
100% integrál - nefarbený, neodistený, neopravený, nefrakcionovaný
- Prírodné zlúčeniny, ktoré môžu spôsobovať alergie: limonén (špecifikácia podľa dodatku č. 7 k európskej smernici o kozmetike/ES 15/2003)
- Názov: Curcuma longa
- Vyrobené v: Madagaskar
- dovážané do EÚ: Francúzsko
- Vzhľad: číra, mobilná tekutina
- Farba: bledožltá - tmavožltá
- Vôňa: drevitá, svieža a korenistá
- Použitie: kozmetika, aromaterapia, gastronómia
Skladovanie: suché miesto, mimo dosahu tepla a svetla.
Prezentácia: 5 ml.
Kompletná destilácia je kompletný destilačný proces, po ktorom nasleduje druhá alebo tretia destilácia, čím sa zabezpečí éterický olej s maximálnou koncentráciou aktívnych látok. Éterické oleje je možné získať úplnou destiláciou, prvou destiláciou, druhou destiláciou, treťou destiláciou, výsledkom čoho sú éterické oleje rôznych kvalít, ktorých účinné látky klesajú, keď je rastlina alebo jej zložka podrobená niekoľkým destiláciám.
a Informácie na tomto webe sú poskytované iba na informačné účely a nemožno ich považovať za lekárske informácie. Vlastnosti, odporúčania a spôsoby ich použitia sú získané z referenčných zdrojov a potvrdené štúdiami a pozorovaniami vo vedeckom prostredí, avšak nemôžu v žiadnej podobe prevziať zodpovednosť. Pokiaľ ide o lekárske použitie, obráťte sa na špecialistu.
Rastlina sa tiež nazýva kurkuma alebo indický šafran a používa sa od staroveku. V ajurvédskej medicíne sa protizápalová kurkuma vďaka svojim silným antiseptickým vlastnostiam používa na liečbu gastrointestinálnych, reumatických a kožných ochorení: pásový opar, ovčie kiahne, kiahne, psoriáza, ako tonikum na krv a čistič, hepatobiliárny stimulant. \ n
V orientálnej kuchyni sa kurkuma používa na konzerváciu potravín aj ako korenie, ktoré je základnou ingredienciou kari, ktorá je už známa a známa po celom svete. \ n
Posledné štúdie ukázali, že vďaka vysokej koncentrácii kurkumonoidov a najmä kurkumínu v koncentrácii 90% má kurkuma protirakovinové vlastnosti, zmierňuje Alzheimerovu chorobu a stimuluje imunitný systém. \ n
V Thajsku sa vyvíja projekt na extrakciu a izoláciu tetrahydrokurkumínu, mimoriadne silného antioxidantu, proti starnutiu a obnovenia krásy a žiarivosti pokožky. \ n
Esenciálny olej koncentruje všetky tieto mimoriadne vlastnosti kurkumy. \ U00a0 Z kozmetického hľadiska je kurkumový éterický olej mimoriadne silný antioxidant, proti starnutiu, s účinkom eliminácie vrások a obnovenia vitality a sviežosti pokožky.
\ n
Vďaka svojim silným antibakteriálnym, protiplesňovým a antiparazitickým vlastnostiam je éterickým olejom nevyhnutným pre cestovanie v tropických oblastiach. \ n
Z energetického hľadiska je kurkumový éterický olej olejom čakry solar plexus, Manipura, osobnej čakry, kanála cirkulácie jemných energií, spojenia medzi fyzickým a jemnohmotným telom, medzi nebom a zemou. \ n
ODPORÚČANIA \ n
DÁVKOVANIE \ n
BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA \ n
ZLOŽENIE \ n
Kurkumový éterický olej, botanicky a biochemicky definovaný ako získaný z organickej kultúry úplnou parnou destiláciou oddenkov kurkumy.
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% čistý - zriedený v rastlinnom oleji alebo zmiešaný s olejmi s podobnými vlastnosťami
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% prírodné - neprirodzené so syntetickými molekulami
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% úplne nefarbený, nerozpustený, neopravený, nefrakcionovaný \ n
ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI \ n
- Vzhľad: číra, mobilná tekutina \ n
- Farba: bledožltá-tmavožltá \ n
- Vôňa: drevitá, svieža a korenistá \ n
- Použitie: kozmetika, aromaterapia, gastronómia \ n
\ u00a0
\ u00a0
\ u00a0
Skladovanie: suché miesto, mimo dosahu tepla a svetla.
\ u00a0
Prezentácia: \ u00a05 ml. \ n
Kompletná destilácia je kompletný destilačný proces, po ktorom nasleduje druhá alebo tretia destilácia, čím sa zabezpečí éterický olej s maximálnou koncentráciou aktívnych látok. Éterické oleje je možné získať úplnou destiláciou, prvou destiláciou, druhou destiláciou, treťou destiláciou, výsledkom čoho sú éterické oleje rôznych kvalít, ktorých účinné látky sa znižujú, pretože rastlina alebo jej zložka je podrobená niekoľkým destiláciám. \ u00a0 \ n
a Informácie na tomto webe sú poskytované iba na informačné účely a nemožno ich považovať za lekárske informácie. Vlastnosti, odporúčania a spôsoby ich použitia sú získané z referenčných zdrojov a potvrdené štúdiami a pozorovaniami vo vedeckom prostredí, avšak nemôžu v žiadnej podobe prevziať zodpovednosť. Pokiaľ ide o lekárske použitie, obráťte sa na špecialistu. \ n
Esenciálny olej koncentruje všetky mimoriadne vlastnosti kurkumy. Z kozmetického hľadiska je kurkumový éterický olej mimoriadne silným antioxidantom, proti starnutiu, s účinkom eliminácie vrások a obnovenia vitality a sviežosti pokožky.
Vďaka svojim silným antibakteriálnym, protiplesňovým a antiparazitickým vlastnostiam je éterickým olejom nevyhnutným pre cestovanie v tropických oblastiach. \ n