Pačuli olej 10ml Mayam

Veľmi cenená esencia pre silný a hlboký parfum so zemitými, drevitými a dymovými tónmi, ktorý však obsahuje sériu aktívnych látok s protizápalovým, protiinfekčným a venóznym dekongestívom, regeneračnou a liečivou úlohou.

Názor zákazníka

Vyberte optimálnu kombináciu

10ml Mayam

Pačuli olej 10ml Mayam

10ml Mayam

Farmaceutická trieda Tribulus Terrestris a zinok 30 cps

Všeobecný popis

Pačuli - alebo Paciuli - rastlina pôvodom z Ázie, ktorej listy a extrahované esencie sa už dlho používajú na parfumáciu hodvábnych a kašmírových látok, ale tiež pre svoje antiseptické alebo afrodiziakálne vlastnosti. Čerstvé listy pačuli nevoňajú, kým nie sú sušené a neprechádzajú prirodzeným fermentačným procesom, potom sú mimoriadne voňavé.
Esenciálny olej extrahovaný z týchto listov časom dozrieva a poskytuje hlbokú, tajomnú a očarujúcu vôňu. Biochemický profil éterického oleja z pačuli je zvláštny, obsahuje látky, ktoré sa v éterických olejoch vyskytujú zriedka. Esenciálny olej z pačuli je všadeprítomná esencia v súpravách parfumérov.

Zemepisná oblasť pôvodu: Indonézia.

Vlastnosti pačuli oleja:

  • regenerátor pokožky, podporuje obnovu tkanív
  • liečivé, cytofilačné, stimuluje regeneráciu kožných buniek
  • tonikum a venózne dekongestívum, podporuje periférny obeh
  • afrodiziakum, nervové tonikum a stimulant, nervové sedatívum vo vyšších dávkach
  • mierne protiinfekčné a antiseptické
  • voňavá esencia so základnými tónmi.

Čo vám môže pomôcť:

  • starostlivosť o pokožku postihnutú ekzémami, dermatózami, mykózami, zápalovými procesmi
  • starostlivosť o poškodenú, popraskanú a poranenú pokožku
  • starostlivosť o zrelú, zvráskavenú, preťaženú a zadusenú pokožku
  • problémy s krvným obehom: kŕčové žily, hemoroidy, zadržiavanie vody, celulitída
  • pomoc v prípade vyčerpania, asténie, impotencie a frigidity
  • zloženie parfumov, najmä orientálnych alebo pánskych.

Ako používať pačuli olej:

  • je výrobok, ktorý sa ako taký nepoužíva na pokožku, iba ako prísada do kozmetiky, parfumov a kompozícií pre aromaterapiu
  • zvyčajné dávkovanie odporúčané v kozmetických prostriedkoch je 0,5 - 2% s tým, že má pomerne ťažký a pretrvávajúci zápach
  • ako prísada na prípravu kozmetiky starostlivosti o pleť: krémy, séra, pleťové oleje, masky
  • ako prísada na prípravu krémov, balzamov, mastí a gélov na problémy s krvným obehom a na prestavbu tela
  • v kombinácii s rastlinnými olejmi a prípadne ďalšími špecifickými účinnými látkami vo forme obehovej alebo anticelulitídnej masáže
  • na aromaterapeutickú masáž zriedenú v rastlinnom oleji, prípadne v kombinácii s inými špecifickými esenciami; masáž je možné aplikovať na celé telo alebo pozdĺž chrbtice
  • spolu s ďalšími esenciami s hornými, strednými a základnými tónmi na vytvorenie tekutých alebo tuhých parfumov
  • ako vonná esencia spolu s ďalšími esenciami pre deodoranty a mydlá.

  • pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku v záhybe lakťa, najmenej 24 hodín pred aplikáciou
  • vyhýbajte sa očnému kontaktu
  • kontraindikované v prvom trimestri tehotenstva
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie.