Rastlinný silikón 100 ml; Cena 14,45 Lei; Sila rastlín

Rastlinný silikón 100 ml

Rastlinný silikón , Mayam, 100 ml

silikón

Rastlinný silikón - je suché zvláčňovadlo získané z kokosového oleja, ktoré je možné začleniť do širokej škály kozmetických receptúr, kde je potrebný ľahký a nemastný pocit na pokožke. Je potrebné vziať do úvahy pre "bezolejové" krémy a základy, séra, krémy a krémy s ochranou proti slnečnému žiareniu, starostlivosť o vlasy.

S pozoruhodným senzorickým profilom je alternatívou k syntetickým silikónom používaným v kozmetických kompozíciách, najmä cyklometikónom. Nie je prchavý, ale je penetračný, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný pocit. Má vysoký stupeň distribúcie na pokožke, dáva príjemný, pohodlný pocit a je biokompatibilný s lipidovou vrstvou pokožky. Znižuje bieliaci účinok, ktorý je viditeľný pri aplikácii krému, a zlepšuje senzorický profil kozmetických kompozícií. Derivát rastlinného pôvodu, získaný z obnoviteľných zdrojov. Je schválený ako prísada do organickej kozmetiky.

Prezentácia: číra, bezfarebná kvapalina s nízkou viskozitou.

Vlastnosti rastlinného silikónu:

  • „Suché“ zmäkčovadlo
  • zvlhčujúci, prispieva k hydro-lipidovej rovnováhe pokožky
  • penetračný, dobre sa vstrebáva do pokožky, neupcháva póry
  • dáva príjemný, hodvábny, nemastný pocit
  • udržuje pokožku pružnú a hebkú, zmierňuje podráždenie a dehydratáciu
  • ľahko a rýchlo sa rozotiera po pokožke
  • nezanecháva na pokožke lesklú a mastnú vrstvu
  • obliecť a uhladiť vlasy.

Odporúčania, aplikácie:

  • možno použiť na akýkoľvek typ pokožky
  • je obzvlášť vhodný pre zmiešanú alebo mastnú pleť
  • môže byť použitý na pleť, telo, do makeupových produktov
  • ako „silikónová“ zložka v prípravkoch na starostlivosť o vlasy
  • Je vhodný aj na starostlivosť o pokožku detí
  • ideálne do receptúr bez obsahu oleja ako náhrada za silikóny alebo rastlinné oleje
  • znižuje mastný pocit niektorých rastlinných olejov
  • na senzorické vylepšenie kozmetických kompozícií.

Ako používať rastlinný silikón:

  • orientačná dávka 5 - 20%, v olejových zmesiach je možné použiť dávku až 50%
  • nepoužíva sa ľahko ako taký na pokožku alebo vlasy
  • je rozpustný v olejoch, nerozpustný vo vode
  • v emulziách je zahrnutý ako prísada do mastnej fázy, zvyčajne s jedným alebo viacerými druhmi rastlinného oleja
  • sa môže kombinovať s rastlinnými olejmi a tukmi, éterickými olejmi a účinnými látkami rozpustnými v tukoch v bezvodých formuláciách
  • nie je citlivý na kúrenie, môže pracovať rovnako horúci aj studený.

  • denné a nočné krémy pre akýkoľvek typ pleti
  • protivráskové, proti starnutiu, regeneračné krémy
  • krémy na kontúry očí
  • balzamy, krémy a telové mlieka
  • pleťové séra, pleťové oleje
  • krém bb, krém cc
  • krémy na ruky a nohy
  • voda po holení
  • make-up: podkladová báza, lícenka, lícenka, korektor
  • masky, krémy, vlasové séra, krémové šampóny, kondicionéry
  • stylingové výrobky, údržba suchých, znehodnotených vlasov
  • plážové krémy a krémy, krémy na opaľovanie.

Bezpečnostné údaje: nepiť, nenechávať v dosahu detí; kozmetické použitie.

Rastlinný silikón 100 ml - producent Mayama sa nachádza v kategórii Starostlivosť o telo a je súčasťou ponuky online obchodu s prírodnými a organickými produktmi PutereaPlantelor.ro

Zloženie/prospekt

Pre telefonické objednávky volajte: 0747 66 06 03/0734 15 86 85

Informácie na tejto stránke sú zverejnené iba na informačné účely a nenahrádzajú rady ani recepty lekára. Pred zakúpením a/alebo podaním doplnku výživy alebo prírodného produktu sa poraďte so svojím lekárom (najmä ak je zdravotný stav). Pozorne si prečítajte písomnú informáciu pre používateľov. Vyššie uvedené informácie by ste nemali používať na diagnostiku alebo liečbu zdravotných problémov (chorôb) alebo na náhradu liekov predpísaných lekárom.