Ricínový olej, 100 ml

Väčšina výhod ricínového oleja extrahovaného zo semien rastliny Ricinus communis sa považuje za látku, ktorá pochádza z jeho koncentrácie nenasýtených mastných kyselín. Aj keď má tento olej silnú a dosť nepríjemnú chuť, používa sa v zložení kozmetiky a iných často používaných výrobkov.

olej

prísady: Ricinus communis (farmaceutická kvalita)

Vonkajšie použitie, kozmetické

- prispieva k starostlivosti o vlasy a pokožku hlavy (pomáha pri raste vlasov, zahusťovaní vlasov, ktoré sa začínajú rednúť, prevencia ich poškodenia, ošetrenie suchých vlasov, prevencia suchej pokožky hlavy)

- posilňuje pevnosť nechtov a ošetruje zhrubnuté kutikuly

- pomáha pestovať mihalnice a posilňuje ich

- stará sa a zvlhčuje pokožku tváre a rúk

- vybledne vrásky a zjemní pokožku

- lieči mierne akné a úpal

- zabraňuje vzhľadu strií a znižuje viditeľnosť jaziev