100% čistý a prírodný éterický olej z pačuli
Akcia platí v rámci dostupného skladu a nie je možné ju kombinovať s inými zľavami.
Okrem afrodiziakálneho parfému s teplými, jemnými orientálnymi tónmi má pačuli éterický olej silné liečivé, antiputridové, protiinfekčné a antiseptické vlastnosti, čo je skutočný elixír pre pokožku so závažnými problémami. dekongestant, venózne a lymfatické tonikum je spoľahlivým spojencom v boji proti celulitíde a problémom s krvným obehom.

Okrem vône s teplými, jemnými orientálnymi tónmi. pačuli éterický olej, silné hojenie, proti hnilobe, proti infekcii, antiseptikum, je skutočným elixírom pre pokožku s vážnymi problémami.
Pačuli je rastlina pôvodom z Ázie a pre svoje vlastnosti sa používa už tisíce rokov v Indii a na Ďalekom východe. Názov pačuli pochádza z tamalčiny, indického dialektu, ktorý znamená zelené listy (patch-green, ails-leaves).
Pačuli éterický olej sa v Oriente používa už celé storočia na parfumovanie a vylepšenie hodvábnych vĺn a kašmírových šálov. Špeciálnu vôňu pačuli éterického oleja však nájdu obyvatelia Západu iba vo viktoriánskom Anglicku, keď bola intenzívna po dezinfekcia a parfumácia interiérov.
Kúzelná a vytrvalá vôňa pačuliho éterického oleja s hlbokými orientálnymi tónmi je skutočným afrodiziakom. Éterický olej z pačuli má tiež protizápalové, hojivé, protiinfekčné, tonizujúce a antipyretické vlastnosti, vďaka čomu sa odpradávna používa v tradičnej indickej medicíne.
V kozmetike je éterický olej pačuli veľmi cenený pre svoje regeneračné, tonizujúce, protizápalové a dekongestívne vlastnosti.
VLASTNOSTI
- Výnimočný regenerátor pokožky
- Silne hojivý a antiputrózny aj v prípade hniloby kožného tkaniva
- Antiinfekčné, antiseptické,
- Protizápalové, antipyretické
- Tonikum, energizujúce a afrodiziakálne, používané v malom množstve
- Dekongestant a venózne a lymfatické tonikum
- Tráviaci stimulant
- Posilňovač imunitného systému
- Odpudivé
odporúčanie
- Vráskavá, zostarnutá pokožka a pokožka
- Suchá, popraskaná pokožka, preležaniny
- Je zadusený, mastný, zaťažený, preťažený
- Mastná pokožka, zaťažená
- Máte akné
- Seboroický ekzém, zápalové a alergické dermatózy
- Rany, silné superinfikované rany, jazvy
- Parazitóza kože, mykózy, impetigo
- Problémy s krvným obehom, kŕčové žily
- Vnútorné a vonkajšie hemoroidy
- Celulitída, zadržiavanie vody
- Črevné infekcie
- Fyzická a duševná asténia
- Oslabený imunitný systém
- Impotencia a frigidita
- Dezinfekčný prostriedok a osviežovač vzduchu
- Repelent
- Lokálne potieranie éterickým olejom z pačuli v prípade kožných ochorení, ekzémov, dermatóz, mykóz
- Pačuli éterický olej v kombinácii so základným rastlinným olejom na masáž pri žilových a lymfatických obehových ochoreniach, pri chudnutí a liečbe celulitídy.
- Začlenenie alebo príprava masti na postihnuté miesta, ekzémy, dermatózy, mykózy, kŕčové žily
- Zahrnutie éterického oleja z pačuli do kozmetiky alebo do prípravy krémov, krémov, gélov na remodeláciu tela a ošetrenie celulitídy.
- Kúpeľ - 10 kvapiek éterického oleja z pačuli zmiešaného s kúpeľovým mliekom
- Začlenenie do kozmetiky alebo do prípravy organickej kozmetiky: krémy, séra, pleťové vody, oleje, pleťové masky degradované, zničené, pokrčené
- Zahrnutie éterického oleja z pačuli do kozmetiky alebo do prípravy organickej kozmetiky: krémy, pleťové vody, séra, masky pre mastnú, zaťaženú, preťaženú alebo aknóznu pokožku
- Kozmetický parfum: niekoľko kvapiek éterického oleja z pergamenu pridaných do sortimentu kozmetiky
- Difúzia vzduchu na dezinfekciu a parfumáciu vzduchu
- Desať: 1 - 1,5%
- Telo: 1-2.5
- V malých dávkach je tonikum, vo vyšších dávkach sedatívum
- Uchovávajte mimo dosahu detí
- Vnútorné použitie len so súhlasom lekára, špecialistu na aromaterapiu
- Botanický a biochemicky definovaný éterický olej z pačuli, získaný z ekologickej kultúry úplnou destiláciou listov vo vodnej pare
100% čistý - nezriedený v rastlinnom oleji alebo zmiešaný s olejmi s podobnými vlastnosťami
100% prírodné - nedenaturovaný syntetickými molekulami
100% integrál - nefarbený, neodistený, neopravený, nefrakcionovaný
- Prírodné zlúčeniny rastlín, ktoré môžu spôsobovať alergie: žiadne
- Názov: Pogostemon Cablin
- Vyrobené v: Indonézii
- Dovážané do EÚ: Francúzsko
ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI
- Vzhľad: číra, mobilná tekutina
- Farba: žltohnedá
- Vôňa: jemný, orientálny, teplý a ľahký tabak
- Používanie kozmetiky, aromaterapie, parfumérie
Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom.
Prezentácia: 10 ml.
Kompletná destilácia je kompletný destilačný proces, po ktorom nasleduje druhá alebo tretia destilácia, čím sa zabezpečí éterický olej s maximálnou koncentráciou aktívnych látok. Éterické oleje je možné získať úplnou destiláciou, prvou destiláciou, druhou destiláciou, treťou destiláciou, výsledkom čoho sú éterické oleje rôznych kvalít, ktorých účinné látky klesajú, keď je rastlina alebo jej zložka podrobená niekoľkým destiláciám.
Informácie na tomto webe sú poskytované iba na informačné účely a nemožno ich považovať za lekárske informácie. Vlastnosti, odporúčania a spôsoby ich použitia sú získané z referenčných zdrojov a potvrdené štúdiami a pozorovaniami vo vedeckom prostredí, avšak nemôžu v žiadnej podobe prevziať zodpovednosť. Na použitie v s lekárska konzultácia, obráťte sa na špecialistu .
Pačuli je rastlina pôvodom z Ázie a vďaka svojim vlastnostiam sa používa už tisíce rokov v Indii a na Ďalekom východe. Názov pačuli pochádza z tamalčiny, indického dialektu, ktorý znamená zelené listy (patch-green, ails-listy). ). \ n
Pačuli éterický olej sa na východe používa už celé storočia na parfumovanie a zosilnenie hodvábnych vĺn a kašmírových šálov, ale špeciálnu vôňu pačuli éterického oleja objavili obyvatelia Západu až vo viktoriánskom Anglicku, teda v období r. ktorá bola intenzívna pre dezinfekciu a parfumovanie interiérov. \ n
Kúzelná a vytrvalá vôňa pačuliho éterického oleja s hlbokými orientálnymi tónmi je skutočným afrodiziakom. Éterický olej z pačuli má tiež protizápalové, hojivé, protiinfekčné, tonizujúce a antipyretické vlastnosti, vďaka čomu sa odpradávna používa v tradičnej indickej medicíne. \ n
V kozmetike je pačuli éterický olej veľmi cenený pre svoje regeneračné, tonizujúce, protizápalové a dekongestívne vlastnosti. \ n
VLASTNOSTI \ n
ODPORÚČANIA \ n
DÁVKOVANIE \ n
BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA \ n
ZLOŽENIE \ n
Botanický a biochemicky definovaný éterický olej z pačuli, získaný z ekologickej kultúry úplnou destiláciou listov vo vodnej pare \ n
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% čistý - neriedený v rastlinnom oleji alebo zmiešaný s olejmi s podobnými vlastnosťami
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% prírodné a nedenaturované syntetickými molekulami
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% úplné \ u00a0 - \ u00a0 nezafarbené, neodstránené, neopravené, nefrakcionované \ n
ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI \ n
\ u00a0
\ u00a0
Skladovanie: suché miesto, chránené pred svetlom a teplom.
\ u00a0
Prezentácia: 10 ml. \ n
Kompletná destilácia je integrálny destilačný proces, po ktorom nasleduje 2. alebo 3. destilácia, čím sa zabezpečí maximálna koncentrácia éterického oleja v éterickom oleji. Éterické oleje je možné získať úplnou destiláciou, prvou destiláciou, druhou destiláciou, treťou destiláciou, výsledkom čoho sú éterické oleje rôznych kvalít, ktorých účinné látky sa znižujú, pretože rastlina alebo jej zložka je podrobená niekoľkým destiláciám. \ n
Informácie na tomto webe sú poskytované iba na informačné účely a nemožno ich považovať za lekárske informácie. Vlastnosti, odporúčania a spôsoby ich použitia sú získané z referenčných zdrojov a potvrdené štúdiami a pozorovaniami vo vedeckom prostredí, avšak nemôžu v žiadnej podobe prevziať zodpovednosť. Na použitie v s lekárska konzultácia, obráťte sa na špecialistu. " Description_short "