Jojobový olej, skutočný elixír krásy
Chcete si vychutnať skutočný elixír krásy? Potom vyskúšajte jojobový olej. Zvlhčuje pokožku bez jej zaťaženia a je možné ju použiť na všetky typy pleti.

Zabraňuje starnutiu a je odporúčaným protizápalovým a hojiacim prostriedkom pri akné. A môže nahradiť klasickú nechtíkovú masť.
Medzi výrobkami, ktoré prospievajú iba pokožke, si jojobový olej zaslúžil zaslúžené miesto. Napätie do rituálov krásy jemne zvlhčuje pokožku a zanecháva ju pevnú a žiarivú.
Jojoba je ker, ktorý rastie v púštiach Ameriky. Jojobový olej sa ľahko extrahuje z listov tejto rastliny - bezfarebný vosk bez zápachu, ktorý neoxiduje. Veľmi dôležité: jojobový olej vďaka svojej štruktúre dokáže regulovať vylučovanie mazu.
Jojobový olej je tiež dobrým antioxidantom, ktorý chráni pokožku pred novými vonkajšími faktormi. Môže sa použiť na vlasy, ale aj na nechty, ktoré zvlhčujú bez toho, aby ich zaťažovali.
Dermatológovia odporúčajú jojobový olej pre jeho upokojujúce a liečivé účinky. Môže teda úspešne nahradiť nechtíkový krém.
Preto môže byť jojobový olej vďaka svojim terapeutickým a kozmetickým účinkom brilantnou súčasťou súpravy účinnej prírodnej kozmetiky.