Mayam Extract acmella 5ml

Starostlivosť o pokožku a hygiena

Starostlivosť o vlasy a hygiena

Starostlivosť o telo a hygiena

Starostlivosť o ústnu dutinu a hygiena

Starostlivosť a intímna hygiena

Solárne výrobky

Dermatologické problémy

Aromaterapia

Kozmetika pre mužov

Organická kozmetika

Starostlivosť o obočie a obočie

Propagačné balíčky

Odporúčané produkty podľa cestovného

mayam

0748011080
[email protected]

hygiena Starostlivosť

extract

Zameriava sa na stratu pevnosti pokožky a výskyt hlbokých vrások. Stimuláciou biomechanických funkcií fibroblastov pomáha reorganizovať štruktúru dermy a viditeľne vyhladzuje povrch pokožky. Ideálne pre krémy a séra proti vráskam proti vráskam, remodelačné prípravky a pre pevnosť pokožky.

Acmella Oleracea alebo paracress je známa aj pod starým názvom Acmella Spilanthes - čo je názov INCI. Je to rastlina pôvodom z Brazílie, dnes kvitne po celý rok v trópoch a po celé storočia sa používa na Madagaskare a v Réunione ako liečivá rastlina. Z kozmetického hľadiska je zaujímavý obsahom alkylamidov.

Extrakt je koncentrovaný, všestranný a ľahko sa integruje do kompozícií. Okrem výlučne vodných prípravkov, ako sú toniká alebo gély, je možné extrakt z acmely začleniť do širokej škály kozmetických, tekutých alebo tuhých prípravkov. Môže byť tiež obsiahnutý v krémovom základe, pretože je účinný v malom percente 2%.

AKO TO FUNGUJE
Kožnému kolagénu sa dlhodobo venuje veľká pozornosť z hľadiska ochrany, stimulácie alebo opravy. Týmto extraktom je venovaná pozornosť prostrediu obklopujúcemu kolagén, ktorého cieľom je posilnenie architektúry dermis. Hustota a pevnosť pokožky sa rýchlo zlepšujú, drsnosť pokožky sa znižuje. Extrakt má dobre definované pôsobenie proti starnutiu, základným mechanizmom je vnútorné napätie.
Spôsob výroby: extrakt z kvetov rastliny na mastnom základe (frakcionovaný kokosový olej)
Pôvod a kvalita: úplne prírodný, bez prísad, parfumácie alebo konzervačných látok. Zemepisná oblasť pôvodu rastliny je Južná Afrika, extrakt sa vyrába vo Francúzsku

PREZENTÁCIA: číra, mierne nažltlá kvapalina bez zápachu
Balené v jantárovom skle s kvapkadlom, opakovane použiteľné, recyklovateľné.
Hustota: 0,95

Vlastnosti - extrakt Acmella

stimuluje interakcie medzi kolagénom a kožnými fibroblastmi
posilňuje dermu, zlepšuje hustotu pokožky
pevnosť pokožky vo vnútri
Posilniť architektúru dermy
znižuje drsnosť pokožky
stimuláciou bunkovej dynamiky obmedzuje dermálnu sieť
má okamžité a účinné účinky na vyrovnanie pokožky
Osvedčená účinnosť, viditeľná od prvého dňa aplikácie
zmes odolná voči oxidácii, nie citlivá na teplo

Kozmetické odporúčania
pre pokožku: ošetrenie proti starnutiu, krémy a séra proti vráskam, prípravky na kontúrovanie tváre
aplikácie na kontúry očí a pier
pre telo: reštrukturalizačné krémy, krémy na spevnenie pokožky, proti striám, prípravky po tehotenstve, diéty po chudnutí, telové krémy
produkty na líčenie: podkladová báza, kyprý rúž

obvyklé odporúčané dávkovanie 2%
pridáva sa na konci prípravy, ale je odolný voči zahriatiu
ako prísada do olejov a sér
ako prísada do krémov, pleťových vody
ako prísada do bezvodých prípravkov
je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky
môžu byť aplikované v akomkoľvek veku, ale mladá a pevná pokožka nemusí nutne vyžadovať pôsobenie extraktu
skin si na toto dielo „nezvykne“

Skladovanie: na chladnom mieste, v uzavretej nádobe, mimo dosahu priameho svetla a vlhkosti.