MCT olej C8, 100%, na báze palmových jadier

palmových jadier

Pripravené na odoslanie, dodacia lehota 3 - 5 pracovných dní

CAS číslo: 538-23-8
Synonymum: Triglycerid kyseliny kaprylovej, na báze palmových jadier, stredný

Ako výživový jedlý olej a doplnok výživy alebo na použitie v kozmetike.
Kyselina kaprylová (C8) použitá na výrobu sa získava z oleja z palmových jadier.

žiadosť

Okrem použitia ako materiál v kozmetickom priemysle - tu ako nosič, solubilizátor, uvoľňovadlo alebo regulátor viskozity - sa MCT olej primárne používa ako doplnok výživy, pretože chemické vlastnosti v interakcii s ľudským organizmom ponúkajú výhody, najmä pokiaľ ide o metabolizmus týchto olejov. Z tohto dôvodu sú tieto produkty uvedené ako vyvážené zložky stravy v súlade s predpismi o stravovaní.

Prevencia

Pred jedlom, pitím alebo fajčením a pred opustením pracoviska si umyte ruky a iné exponované časti tela jemným mydlom a vodou. Zabezpečte dostatočné vetranie procesnej oblasti, aby sa zabránilo tvorbe pár.

Výstražné upozornenia

Nie je potrebné žiadne označenie.

bezpečnostné inštrukcie

Nie je potrebné žiadne označenie.

Ďalšie informácie

MCT oleje sa vyrábajú od 50. rokov 20. storočia a podľa amerického zdravotného úradu FDA sú klasifikované ako GRAS (všeobecne uznávané ako bezpečné).

skladovanie

Uchovávajte iba v pôvodnom obale na chladnom, dobre vetranom mieste. Ak nádobu nepoužívate, uchovávajte ju uzavretú. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a skladovaním pri teplote do 30 ° C