MCT olej C8C10, 7030%

potrebné žiadne

Pripravené na odoslanie, dodacia lehota 3 - 5 pracovných dní

CAS číslo: 73398-61-5
Synonymum: Triglyceridy so stredne dlhým reťazcom, na báze kokosu, so 70%

Ako výživový jedlý olej a doplnok výživy alebo na použitie v kozmetike. Kaprylová (C8) a kyselina kaprínová (C10), ktoré sa používajú na výrobu, sa získavajú z kokosového oleja, a preto výrobok neobsahuje palmový olej.

žiadosť

Okrem použitia ako materiál v kozmetickom priemysle - tu ako nosič, solubilizátor, uvoľňovadlo alebo regulátor viskozity - sa MCT olej primárne používa ako doplnok výživy, pretože chemické vlastnosti v interakcii s ľudským organizmom ponúkajú výhody, najmä pokiaľ ide o metabolizmus týchto olejov. Z tohto dôvodu sú tieto produkty uvedené ako vyvážené zložky stravy v súlade s predpismi o stravovaní.

MCT oleje s definovaným pomerom C8/C10 sa tiež používajú ako separačné prostriedky pri výrobe potravín a ako mazivá pre použitie v potravinárskom priemysle.

Prevencia

Pred jedlom, pitím alebo fajčením a pred opustením pracoviska si umyte ruky a iné exponované časti tela jemným mydlom a vodou. Zabezpečte dostatočné vetranie procesnej oblasti, aby sa zabránilo tvorbe pár.

Výstražné upozornenia

Nie je potrebné žiadne označenie.

bezpečnostné inštrukcie

Nie je potrebné žiadne označenie.

Ďalšie informácie

MCT oleje sa vyrábajú od 50. rokov 20. storočia a podľa amerického zdravotného úradu FDA sú klasifikované ako GRAS (všeobecne uznávané ako bezpečné).

skladovanie

Uchovávajte iba v pôvodnom obale na chladnom, dobre vetranom mieste. Ak nádobu nepoužívate, uchovávajte ju uzavretú. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a skladovaním pri teplote do 30 ° C