Ryžový olej lisovaný za studena - rastlinné oleje lisované za studena

oleje

ryžový

olej

oleje

rastlinné

Objavte tajomstvo legendárnej krásy japonských žien. Ak hľadáte suchý olej, jemný s citlivou pokožkou, ktorý sa ľahko vstrebáva a vyrovnáva farbu pleti, potom je pre vás ryžový olej ideálnym riešením. a mimoriadny antioxidant, Tento pozoruhodný olej je ideálny pre pokožku očí a tmavých kruhov, zabraňuje vzniku stareckých škvŕn, odstraňuje začervenanie a lieči podráždenú pokožku. Odporúča sa pre mastnú pleť, je to suchý olej, ktorý sa rýchlo vstrebáva do pokožky, bez zanechania mastného pocitu. Po prvých použitiach bude pokožka vyzerať mladšie, žiarivejšie, pretože táto jedinečná prírodná zložka má schopnosť omladiť a redukovať výskyt škvŕn.

DODÁVKA 24/48 hodín

Doprava zdarma pre objednávky> 200 lei

studena

SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ

Vyše 2 000 recenzií 5 ⭐

oleje

neriedený

100% čisté výrobky, lisované za studena, neriedené

POMÁHAJME SPOLU 💝

Oleya daruje 20% z dane z príjmu na pomoc autizmu

Ryžový olej lisované za studena - výhody

Ryža je obľúbená v ázijskej kuchyni a je hlavnou ingredienciou v strave mnohých národov.

Olej, ktorý sa tiež nazýva ryžové otruby, sa extrahuje z ryžových zŕn. Vďaka mnohým pripomína arašidový olej mastné kyseliny prítomné v ich zložení, preto je to a výnimočný hydratačný krém pre pokožku. V Japonsku je pochvala, ak je ženská krása ako ryža.

V jeho zložení nájdeme bohatý buket antioxidantov, vitamínov B a E, prírodných zmäkčovadiel, ktoré chráni pokožku proti škodlivým slnečným lúčom.

Je to olej nežný, odporúčané pre citlivú, zrelú a/alebo jemnú pokožku (napríklad pokožku dieťaťa), kde je potrebná dodatočná vlhkosť. Je to super účinná zložka na udržanie hladkej pokožky. Ryžový olej sa používa v mnohých výrobkoch na ochranu pokožky a vlasov a je zabudovaný do šampónov, kondicionérov a špeciálnych vlasových kúr, pretože ponúka prírodný lesk, pri zvlhčovaní a regenerácii vlasov bez zanechania mastného pocitu.

Tento olej je považovaný za jeden z najbohatších zdrojov tokotrienolov, silnejší a účinnejší antioxidant ako vitamín E.

Objavíte suchý, ľahký olej, ideálny pre citlivú pokožku, dokonca aj pre kojencov.

Názov (INCI): Oryza sativa

Metóda extrakcie: lisovanie za studena

Kvalita: 100% prírodný, lisovaný za studena, neriedený, bez aróm a chemických farbív, Ryžový olej vysoká kvalita.

Vôňa: charakteristický

Absorpcia: rýchlo

Farba: žltkasto hnedá

Krajina pôvodu: Čína

Skladovanie: miesto mimo dosahu svetla, sucha, pri teplotách nižších ako 25 stupňov C.

Zloženie: antioxidanty, vitamín C, vápnik, draslík, kyselina palmitová, kyselina stearová, kyselina olejová, kyselina linolová.

Prezentácia: nádoba z hnedého skla s vekom a kvapkadlom

Terapeutické vlastnosti: silný antioxidant, stimulant, regeneračný, protivráskový, protizápalový, vyrovnávajúci.

Ryžový olej na pokožku

  • Odporúča sa pre citlivú a veľmi citlivú pokožku
  • Účinné ošetrenie mastnej pleti s akné
  • Ideálne aj pre zmiešanú, zrelú pleť
  • Vynikajúci protivráskový a liftingový efekt
  • Zjednotí farbu pleti
  • Má schopnosť odstraňovať tmavé, starecké škvrny
  • Efektívne očné linky
  • Ideálne pre pokožku krku, poprsia a očí
  • Podporuje cirkuláciu pokožky
  • Redukuje jemné linky a odrádza od vrások
  • Zjednotí farbu pleti
  • Odporúča sa pre pokožku so začervenaním, ružou, podráždenú

Ryžový olej na telo

Detský ryžový olej

Ryžový olej na vlasy

  • Vyživuje vlasy bez zanechania mastného pocitu
  • Chráni vlasy pred UV lúčmi
  • Dodáva prirodzený lesk
  • Odporúča sa pre suché, farbené, matné vlasy
  • Sérum na suchá koža - Vodný melónový olej kombinovaný s olejom Chia, makadamiovým a muškátovým olejom
  • Dvojfázový čistiaci prostriedok mastnú pleť - rozmarínová voda, melónový olej, rakytníkový olej a palmarosový olej
  • Krém desať matur s Krémový základ, olej z mučenky, melónový olej, kyselina hyalurónová, vitamín C, rakytníkový olej a vitamín E
  • Sérum, ktoré ponúka jas pokožky - melónový olej, rozmarínový olej a malinový olej
  • Bolo to proti strata vlasov s melónovým olejom, rozmarínovým olejom, večerným ľahkým olejom a olejom z čierneho korenia
  • Sérum s účinkom korektor - melónový olej, baobabový olej, chia olej
  • Účinné v prípade hyperpigmentácie
  • Môže sa použiť ako taký na čistú pokožku pre žiarivý efekt
  • Úrovne použitia vo formuláciách sú 0,5 - 10%.
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Výrobok sa musí používať výlučne na vonkajšie použitie
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • Nevdychujte
  • Na identifikáciu možných alergií sa odporúča aplikovať prvýkrát na pokožku v oblasti lakťov

* Opatrne! Terapeutické vlastnosti a použitie výrobkov Oleya sú založené na vedeckých informáciách v literatúre, v publikáciách, v akademickom výskume vo fytoterapii a aromaterapii, v knihách o chémii-kozmetike a v dokumentácii bezpečnosti dodávateľa v súlade s európskou legislatívou v oblasti kozmetika. Aj keď sú tieto informácie založené na spoľahlivých zdrojoch, nemali by sa považovať za recepty a lekárske pokyny poskytované špecializovanými osobami a nijakým spôsobom nepreberajú zodpovednosť.