Kúpte si parafínový olej (Paraffinum) Ph

Parafínový olej Perliquidum je už 100 rokov jedným z najčastejšie používaných parafínových olejov v EÚ v kozmetickom priemysle a medicíne. Parafínový olej sa tiež nazýva biely minerálny olej. Riedky TEKUTÝ.

olej

  • prírodné a kontrolované zložky
  • starostlivo a svedomite vyberané suroviny
  • spravodlivá kvalita za spravodlivé ceny
  • viac ako 10 rokov, zdravá dôvera

Popis produktu

Náš PARAFFINЦL Ph.Eur. (Pharmaqualtity) je transparentný, riedka tekutina a parafínový olej bez zápachu s obrovským využitím.
Parafínový olej perliquidum je už 100 rokov jedným z najčastejšie používaných parafínových olejov v EÚ v kozmetickom priemysle a medicíne.

Parafínový olej sa tiež nazýva biely minerálny olej alebo vazelína Paraffinum perliquidum.

  • Starostlivosť o kožu
  • Masážny olej
  • Údržba nábytku
  • Starostlivosť o nechty
  • ako ochrana proti korózii
  • ako prostriedok na ochranu dreva pre člny atď.
  • vo vinohradníctve a v ovocných sadoch
  • ako lubrikant

. a oveľa viac

Samozrejme vždy v najlepšej kvalite, testované podľa Ph. Eur., Vyplnené jantárovým sklom.

Výstražné upozornenia (H-vety): H304 - Môže byť smrteľný po požití a vniknutí do dýchacích ciest

Právne oznámenie: Nie je doplnkom výživy ani výživy

Bezpečnostné pokyny (P-vety): P301 + P310 - PO POŽITÍ: Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára. P331 - NEVYVOLÁVAJTE zvracanie.

Balenie: Fľaša z farmaceutického hnedého skla vrátane viečka