Rastlinný glycerín 86,5% Ph

Dodacia lehota približne 3 - 5 pracovných dní * v zahraničí sa môže líšiť
Oznámenie o ochrane údajov: Tieto tlačidlá zdieľania boli implementované ako odkazy. Bez priamej interakcie sa žiadne informácie na pozadí neprenášajú tretím stranám.
Rastlinný glycerín 86,5% Ph.Eur. (Bez palmového oleja)
Rastlinný glycerín je primárne zabudovaný do kozmetických výrobkov ako zvlhčovadlo. Priláka vodu a viaže ju. Je vhodný na spracovanie vo výrobkoch na starostlivosť o ruky, ako aj vo vysoko kvalitných ošetrovacích emulziách, ako sú krémy na tvár.
Rastlinný glycerín je hygroskopický, to znamená, že priťahuje vodu. V koncentráciách do 10% zjemňuje pokožku. Krémy a krémy, ktoré obsahujú glycerín, sa vyznačujú ľahkou roztierateľnosťou a jemnou konzistenciou. Pridajte až 3% glycerínu do svojho šampónu alebo sprchového gélu, ktorý ste si vytvorili sami, aby ste znížili podráždenie povrchovo aktívnych látok a chránili pokožku pred vysušením.
Pri vyšších koncentráciách však zbavuje pokožku vody.
PROFIL - Rastlinný glycerín 86,5% Ph.Eur. (Bez palmového oleja)
INCI: GLYCERÍN
Kultivácia: konvenčné
Farba: bezfarebný
Vôňa: slabý
Charakteristika: zvlhčujúci, viažuci vlhkosť, zvyšuje pružnosť pokožky, stabilizuje emulziu
Prihláška: v kozmetických výrobkoch, ako sú emulzie, vlasové vody, šampóny a sprchovacie gély
OstatnéPoužite množstvo: 0,5 - 10%
Poznámka: Informácie a recepty na tejto stránke sme starostlivo zvážili a skontrolovali sme ich podľa najlepšieho vedomia a svedomia na základe súčasného stavu poznania. Nepredstavujú žiadne uzdravovacie ani zdravotné rady a v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu s lekárom. Popísané spôsoby pôsobenia nie sú záväzné, ale iba naznačujú, proti čomu by opísané produkty mohli pomôcť. Akékoľvek ďalšie informácie si prosím všimnite na jednotlivých stránkach.