Tiogamma pre tvár

tiogamma

Liečivo Tiogamma patrí do skupiny hypoglykemických látok, to znamená - na zníženie hladiny glukózy v krvi. Je predpísaný na diabetickú neuropatiu a uvoľňuje sa vo forme tabliet, ampuliek a roztokov na kvapkadlo. Hlavnou účinnou látkou je kyselina alfa lipoová, a preto kozmetičky odporúčajú používať Tiogammu na tvár ako tonikum.

Účinky kyseliny alfa-lipoovej

Táto látka je najsilnejšia univerzálny antioxidant, ktorý bojuje proti voľným radikálom, spomaľuje procesy starnutia a niekedy aj naopak. Kyselina môže „pracovať“ vo vode aj v tukoch, čím sa líši od ostatných antioxidantov (napr. Vitamínov C a E).

Tiogamma tiež pomáha proti vráskam, pretože jeho hlavná zložka narúša procesy glykácie kolagénu (jeho vlákna sa lepia na sacharidy, najmä - glukózy, a preto vlhkosť v bunkách prestáva držať a pokožka stráca svoju pružnosť). Kyselina alfa-lipoová neumožňuje vláknine viazať sa na glukózovú bunku a zlepšuje metabolizmus cukrov.

Tiogamma má tiež mimoriadne pozitívny účinok na tvár, pretože kyselina alfa-lipoová podporuje rýchlu regeneráciu buniek a tvorbu energie na bunkovej úrovni.

Látka poskytuje hojenie rán a protizápalové účinky, normalizuje prácu mazových žliaz a zužuje rozšírené póry. Ako ukazujú skúsenosti, použitie Tiogammy na tvár je preto užitočné aj pre mladé ženy, ktorých problémom nie sú vrásky, ale akné alebo pleť po akné.

Spôsob aplikácie Tiogammy

tiogamma

Na utieranie tváre sa Thiogamma používa vo forme roztoku na intravenóznu infúziu (50 ml injekčná liekovka, 1,2%) - prípravok už zriedený a môže sa použiť v čistej forme. Ampulky používajte nežiaduce, pretože vytvárajú liečivo s inou koncentráciou.

Liečivo sa lieči ráno a večer, ako obvykle, po dobu 10 dní alebo do úplného nanesenia. Otvorenú ampulku môžete uchovávať v chladničke pol roka, ale na slnečnom mieste je lepšie nenechávať liek.

Riešenie od Tiogammy stojí za tvár približne 10 cu. Pred použitím sa obráťte na kozmetičku, ktorá vám môže predpísať ďalšie lieky: napríklad olejový roztok vyrobený z 3,4% retinol acetátu, ktorý má v kombinácii s kyselinou alfa lipoovou ešte znateľnejší omladzujúci účinok.