Čínske tradičné zoštíhľujúce kapsule, tobolka z nuciferínu z extraktu z lotosových listov - Kúpte si zoštíhlenie

Online prispôsobenie

Názov produktu: Extrakt z modrého lotosu

Latinský názov: Nelumbo nucifera Gaertn.

Dostupné špecifikácie: HPLC 2% nuciferín

Vzhľad: Hnedý jemný prášok

Molekulárny vzorec: C19H21NO2

Fyzikálna a chemická kontrola

tradičné
Popis extraktu z Lotus Leaf/Nuciferin:

List lotosu (Nelumbo nucifera) je trvalka. Táto rastlina má biele kvety so svetlozelenými listami a rastie v tropických oblastiach Ázie a na Strednom východe. Známy pod mnohými inými menami vrátane posvätného lotosu, indického lotosu, čínskeho šípu a egyptskej fazule, má rozsiahlu históriu. V skutočnosti sa posvätný lotos používal ako liečivá bylina už tisíce rokov.

Celá rastlina lotosu sa v čínskej medicíne používa na liečenie všetkého, od hnačiek po krvácajúce vredy. Listy lotosu boli tiež veľmi považované za liek na chudnutie, pretože rastlina je močopudná. Jednou z najdôležitejších funkcií rastliny lotosového listu je zastavenie krvácania spojeného s nadmernou menštruáciou, hemoroidmi a zvracaním krvi. Všetky časti rastliny môžu byť použité ako sťahujúce a kardio tonikum. Ďalej sa lotos používa na liečbu otravy hubami.

Sušený lotosový list je k dispozícii v mnohých obchodoch so zeleninou. Rastlinu možno navyše nájsť vo forme piluliek, práškov alebo kapsúl. Lotus je považovaný za bezpečný a nemá žiadne známe negatívne vedľajšie účinky.

Funkcie extraktu z Lotus Leaf/Nuciferin:

1. Lotus Leaf Extract môže regulovať hmotnosť; nastaviť krvné lipidy, kodeín a rozpúšťadlo.

2. antikoagulant a antidotum v medicíne. Používa sa na liečbu letného horúčavského syndrómu

A hromadenie vlhkosti.

3. Lotus Leaf Extract môže významne znížiť obsah triglyceridov a cholesterolu v sére

Z kalcitriolu s lipidmi regulujúcimi zdravie.

4. Znižujte hladinu lipidov v krvi a liečte obezitu; často sa kombinuje s

Rolovanie peňazí, ktoré stimuluje krvný obeh a znižuje hladinu lipidov v krvi.

Použitie extraktu z listov lotosu/nuciferínu:

1. Používa sa v oblasti potravín, je široko používaný ako funkčná prísada do potravín.

2. Používa sa v oblasti zdravotníckych výrobkov, je široko používaný v rôznych druhoch zdravotníckych výrobkov s funkciou prevencie reumatizmu, úpravy hladiny estrogénu atď.

3. Používa sa v kozmetike, je široko používaný v rôznych druhoch kozmetiky s funkciou spomalenia starnutia.

4. Aplikovaný vo farmaceutickej oblasti, je široko používaný v medicíne používanej pri liečbe artritídy a popôrodného syndrómu.

1. Balenie: 1 kg s dvojitou plastovou nádobou vo vnútri/hliníkovou fóliou vonku; 25 kg s vnútornou dvojitou plastovou nádobou/vonkajším bubnom s vláknami.

2. Skladovanie: v chladnej a suchej dobre uzavretej nádobe chráňte pred vlhkosťou a silným svetlom/teplom.

3. Čas použiteľnosti: Dva roky pri skladovaní.

1. Továreň prešla ISO9001, ISO14001, Kosher, HACCP a čínskou zdravou výživou GMP;

2. prísne kontrolujeme proces výroby a kvalitu je možné kontrolovať;

3. Dodávame vysoko kvalitné výrobky, rozumnú cenu, rýchle dodanie.

tradičné
tradičné