Olej z granátového jablka 10ml

Olej z granátového jablka je perfektnou voľbou pre aplikácie proti vráskam, starnutiu, regenerácii pokožky, prekrveniu a pružnosti pokožky.

Názor zákazníka

Vyberte optimálnu kombináciu

granátového

Olej z granátového jablka 10ml

olej

Olej zo sladkých mandlí 50ml

Všeobecný popis

granátového
granátové jablko (Punica granatum) je malý strom alebo listnatý ker vysoký až 5–8 m. Termín granátové jablko predstavuje ovocie a rastlina sa nazýva granátové jablko alebo Rodier. Rastie v oblasti, ktorá sa tiahne od Iránu po Himaláje v severnej Indii a od staroveku sa pestuje a naturalizuje v celom stredomorskom regióne vrátane Kaukazu.

Šťava z granátového jablka, ktorá poskytuje 16% dennej potreby vitamínu C v 100 ml, je vynikajúcim zdrojom vitamínu B, kyseliny pantoténovej, draslíka a antioxidačných polyfenolov.

Vlastnosti oleja z granátového jablka:

  • znižuje negatívne účinky oxidačných procesov
  • boj proti účinkom ultrafialového žiarenia a faktorom životného prostredia
  • zabrániť tvorbe vrások
  • proti starnutiu
  • stimuluje mechanizmy opravy pokožky
  • zmäkčovadlo

aplikácie: je produkt vhodný pre akýkoľvek typ pokožky

  • Starostlivo sa starajte o pokožku, krk, dekolt a očné okolie
  • zrelá, zvráskavená a zostarnutá pokožka
  • regeneruje pokožku ovplyvnenú vonkajšími faktormi: vystavenie slnku, mierne popáleniny, znečistenie
  • upokojuje pokožku postihnutú podráždením

Správa:

  • možno použiť v zmesi s inými rastlinnými olejmi alebo ako prísadu do kozmetických prostriedkov, orientačné dávkovanie 1 - 10%
  • kvapka pridaná v dennej dávke krému