Вадим Блинов si vás pridal ako priateľa na webovú stránku; Náš každodenný spam

Priamo z internetu k stolu. Chutné a aromatické.

Muselo sa stať, že spameri preberajú myšlienku „sociálneho webu“, aby dostali svoje zlé správy ľuďom.

priateľa

Aký skvelý spamový skript. To môže dokonca vziať znaky pred znak @ a použiť ich ako mená na vytvorenie niečoho ako pozdrav. Je to malé písmeno, ale to nie je jediná osobná vec, ktorá je v prípade spamu malá ...

Вадим Блинов si vás pridal medzi priateľov na webe VK.com

A akých skvelých priateľov zrazu môžete mať! Aj taký Wadim Blinow, ktorý používa abecedu, ktorá v Nemecku nie je až taká častá, keď chce mať v TLD de akékoľvek poštové adresy ako takzvaní „priatelia“. Najlepšie na tom: Na tieto sračky nemusíte byť ani registrovaní, môžete byť iba posiaty ...

Môžete sa prihlásiť a prezerať si stránky svojich priateľov pomocou svojho e-mailu a automaticky vytvoreného hesla: a9UjQHyP

a je zaregistrovaný naraz.

VK.com je webová stránka, ktorá pomáha desiatkam miliónov ľudí nájsť svojich starých priateľov, zdieľať fotografie a udalosti a byť vždy v kontakte.

Alebo stručne povedané: VK.com je skutočne vynikajúci pokus pre spamerov použiť nový trik na lov ľudí, ktorí sú dosť hlúpi, aby si mysleli, že je všetko super, keď na virtuálne zhromažďovanie známok používa slová ako „priateľstvo“. Spameri veria, že títo hlúpi ľudia ...

[Samozrejme som tu zmenil svoju e-mailovú adresu na nepoznanie!]

ani si nevšimol, keď má kliknúť na odkaz, ktorý nemá nič spoločné s pomenovanou doménou VK.com, ale smeruje na trochu nejasný ruský web. Tam sú spameri určite radi, že je niekto tak otvorený, že stále dostáva spam na svoju e-mailovú adresu a že je taký hlúpy, že v spame kliká. Nechcem sa bližšie zaoberať tým, čo ponúka tento ruský web, ktorý sa určite neodporúča, ale určite to nebude príjemné.

Heslo môžete zmeniť v Nastaveniach.

Je síce pekné, že si môžem zmeniť svoje „heslo“ (stavím sa, že každé z nich funguje), ale bohužiaľ sa mi neponúka ešte lepšia možnosť: Stlačením klávesu Delete jedenkrát presuniete túto poštu tam, kam patrí. Pretože potom ...

Pozor: Ak budete ignorovať toto pozvanie, vaša registrácia nebude aktivovaná.

moja registrácia, ktorú som nikdy neurobila (ale ktorú mi priateľský Вадим Блинов jednoducho urobil), nie je vôbec aktivovaná. A to by bolo smutné, však?

Veľa šťastia! S pozdravom,
Správa Spojeného kráľovstva

Prečo mi „Správa VK“ praje „veľa šťastia“, zostáva tajomstvom idiotských textárov.

4 komentáre k Вадим Блинов si vás pridali ako priateľa na webovú stránku VK.com

FAIL o tom samozrejme je, že VKontakte vôbec nie je spamová stránka, ale skôr, ehm, „vážna“ sociálna sieť.

Ak si tu zaslúži byť spomenutá aj guľka ako Facebook, najmä kvôli tomuto „univerzálnemu médiu na hľadanie starých a nových priateľov“ ...

Áno, musím mať priateľov aj v Rusku ...

Nie som taký hlúpy, aby som hneď klikol na odkaz . ale chcel som vedieť, o koho to vlastne ide, kto je na mojej koži taký „priateľsky“ (aspoň ten môj Rus má západné meno: Blek Milk ...)

Skúšal som whoisovo hľadanie. Ale v tom vzťahu som trochu neaktuálny. Vymyslíte iba správu domény (godaddy) alebo niečo podobné.

Zdá sa mi to trochu desivé. Už nemôžete zistiť, kto stojí za doménami? Každý, kto nezanechá odtlačok v Nemecku, riskuje, že bude odrezaný ... Chýbalo mi tu niečo?

No a dostal som mail aj od už spomínanej osoby „Blek ♫ Milk“

Má to byť skutočne „sociálna sieť“. Najskôr som si myslel, že to bolo od príbuzných, pretože stránka je z Petrohradu.

Zaujímalo by ma, či je všetko skutočne správne, ako sa dočítate v sieti I-Net, ale nenechal som to

Okrem všetkých pochybností, ktoré máte, ak s vami chce človek hovoriť, pošle vám tiež správu ... Táto osoba má e-mailovú adresu ... áno. Len neviem, či to naozaj existuje: -O

Často vidíte ľudí na I-nete prosiť o registráciu na uvedenej stránke, jedna vec vám bude jasná ... „Nedotýkajte sa. „😉